Εξαφάνιση γατιών απο τη γειτονιά

Μιχαέλα

Νεοφερμένο μέλος

Η Μιχαέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 49 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και μια εβδομάδα έχει εξαφανιστεί η γάτα μου και αυτο που παρατηρώ είναι οτι έχουν εξαφανιστεί αρκετές γάτες απο την γειτονία.. Υπάρχει περίπτωση να τις έχουν δηλητηριάσει? Και αν όντως έχει γίνει κάτι τέτοιο, δεν θα τις έβρισκα τουλαχιστον κάπου? Ίσως δεν είναι καταγγελία αυτό το θέμα αλλά δεν ήξερα που να το εντάξω. Βασικά 2 τετράγωνα πιο κάτω λένε για φόλες και τετοία αλλά κάνεις δεν μιλάει παραπέρα για να μην ανακατεύτει.Ορίσμενες γάτες είναι εδω και δεν ξέρω εαν σε περίπτωση φόλας θα πήγαιναν όλες εκει. Δεν ξέρω τι να κάνω γι αυτό και στέλνω.:( Υπάρχει κάποιος που να του έχει συμβεί κατι παρόμοιο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν εχω τετοια εμπειρα, ευτυχως :(:(:(
Λογικα αν ηταν μια προσπαθεια μαζικης "εξαφανισης" θα επρεπε να βρεθουν και γατακια :hmm::hmm::hmm:
Ευχομαι να μην εχει γινει κατι τετοιο :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπα απο οιστρο ειναι .. ουτε πολυ τρωνε και χτες βρηκα ξεμαλιασμενες τουφες απο γατοκαυγα...θα ρθουνε παλι λογικα

οταν ειχε συμβει αυτο σε μας παλιοτερα ,ηταν φολες ,παντως....:(:(:( 35 γατες του γειτονα σε 1 μηνα....:mad:

Ο τύπος που έβαζε φόλες στην περιοχή μου, μάζευε τις δηλητηριασμένες γατούλες πολύ νωρίς για να μην τις βρίσκουμε:down:...Πολλές φορές όμως του ξέφευγαν κάποιες και έτσι τον καταλάβαμε..Αλλά για πολύ καιρό νομίζαμε ότι έφευγαν ή χάνονταν...:(

Ελπίζω να γυρίσει πάντως! Πάει μια εβδομάδα τώρα:( Πότε δεν έχει λείψει τόσο πολυ γι αυτό ανησυχώ και μάλλον δεν είναι τυχαίο οτι πρίν απο ένα μήνα μου είχε βάλει τις φώνες κάποιος επειδή τον ενοχλούσαν και δε μπορούσε να κοιμηθεί το βράδυ:confused: Τι να πώ.. Πάντως έχουν εξαφανιστεί αρκετές γάτες και πολλοί το έχουν παρατηρήσει αυτό. Συγνώμη για το απαράδεχτο ορθογραφικό ''εξαφάνηση'' πάνω στη βιασύνη μου

Έτσι είχα πάθει με τον Johny,τον γάτο που είχαμε όταν είμουν μικρούλα, είχε ρίξει φόλα ο καραγκιόζης που μένει απέναντι μου και είχε πει ότι το έκανε επειδή τον ενοχλούσε. Δηλαδή πως μπορεί να σε ενοχλεί μια γάτα? Ούτε φασαρία έκανε ούτε τίποτα,τι να πω?!?!:mad::down:

Αυτός μου φώναξε επειδή ταίζω τις αδέσποτες γάτες του δρόμου και τις μαζεύω εκεί και το βράδυ μαλώνουν μεταξύ τους και δεν μπορεί να κοιμηθεί! Ε και του είπα να πάρει ενα tavor για να κοιμηθεί γιατί εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσω να τις ταίζω.. Αυτός είναι αντιπαθέστατος σε όλους στη πολυκατοικία και έχω και τη στηριξή τους ευτυχώς:)

Έτσι όπως είναι και ο αχόνευτος απέναντί μου,κάφρος. Και ευτυχώς οι περισσότεροι γείτονες είναι φιλόζωοι

Ο τύπος που έβαζε φόλες στην περιοχή μου, μάζευε τις δηλητηριασμένες γατούλες πολύ νωρίς για να μην τις βρίσκουμε:down:...Πολλές φορές όμως του ξέφευγαν κάποιες και έτσι τον καταλάβαμε..Αλλά για πολύ καιρό νομίζαμε ότι έφευγαν ή χάνονταν...:(

και τη εγινε με τον συγκεκριμενο υπανθρωπο ?

και τη εγινε με τον συγκεκριμενο υπανθρωπο ?

Τίποτα!:mad: Ο τύπος ήταν μπάτσος και όταν πήγαμε για καταγγελεία στο τμήμα όλοι οι "δικοί" του μας αντιμετώπισαν σαν τρελούς...Στο τέλος παραλίγο να την πληρώσουμε εμείς για "δισφήμιση"...:down:
Αργότερα "τον κανόνισε" μια "φίλη', το αμάξι του δηλαδή, και για καιρό έβρισκε στην πόρτα του κολλημένα χαρτάκια που έγραφαν " εδώ ζει ένας δολοφόνος" κλπ τέτοια... Μετά από κάποια χρόνια σταμάτησε αλλά τι να το κάνεις, έχασα τα καλύτερα γατιά μου:(
Τώρα είναι ένας κολόγερος που δεν μπορεί να περπατήσει και περιμένω πώς και πώς να πεθάνει για να κάνω πάρτυ και να χορέψω πάνω στον τάφο του!!!

Μιχαέλα,
έχω χάσει πολλές γατούλες έτσι....
ίσως τα νέα δεν είναι καλά απο ότι μπορώ να καταλάβω.....
Τα σημάδια που ανέφερες αυτό δείχνουν.....:(

υπάρχουν και οι ωτοασπίδες για τις περίεργες γεροντοκόρες που και καλά δεν μπορούν να κοιμηθούν εξαιτίας των ζώον:mad:

Ειδικά η γάτα, κάνει πολύ θόρυβο ας πούμε! Μας κουφαίνουν απ'τη φασαρία!! Στενόμυαλοι άνθρωποι,απλά νιώθουν ότι τα ζώα είναι ανώτερα από αυτούς και αντιδρούν έτσι

Παιδιά γύρισε η μικρή μου :D:D:D Κατέβηκα κάτω το πρωί για να ταίσω την άλλη και ξεπετάχτηκε και αυτή!!!!! Απ' οτι φαίνεται οίστρος ήταν αλλά μου έκανε εντύπωση που έλειπε τόσο καιρό! Τα άλλα γατάκια όμως εξακολουθούν να λείπουν:(

εμένα σήμερα λειπουν οι δύο θηλυκές, ενώ οι αρσενικοί της γειτονιάς είναι εδώ:blink:

Οι δικές μου είναι σταθερές ευτυχώς,σήμερα γύρησε η γκριζούλα και πολύ φουσκωμένη :blink: και καταβρόχθησε τα ψαράκια που της έδωσα!

Νοτα οίστρος θα είναι με τις θηλυκές γιατί η δικιά μου έλειπε 2 εβδομάδες! Ούτε για φαγητό ερχόταν ούτε τίποτα!

Καλώς τα δέχτηκες:up:

Τίποτα!:mad: Ο τύπος ήταν μπάτσος και όταν πήγαμε για καταγγελεία στο τμήμα όλοι οι "δικοί" του μας αντιμετώπισαν σαν τρελούς...Στο τέλος παραλίγο να την πληρώσουμε εμείς για "δισφήμιση"...:down:
Αργότερα "τον κανόνισε" μια "φίλη', το αμάξι του δηλαδή, και για καιρό έβρισκε στην πόρτα του κολλημένα χαρτάκια που έγραφαν " εδώ ζει ένας δολοφόνος" κλπ τέτοια... Μετά από κάποια χρόνια σταμάτησε αλλά τι να το κάνεις, έχασα τα καλύτερα γατιά μου:(
Τώρα είναι ένας κολόγερος που δεν μπορεί να περπατήσει και περιμένω πώς και πώς να πεθάνει για να κάνω πάρτυ και να χορέψω πάνω στον τάφο του!!!

Είμαι σίγουρη ότι είναι ένας «ανθρωπος» τελίος μόνος ποιος θέλει τέτοιους δίπλα του ούτε καλημέρα δε θα του λενε. Θα έλεγα να ζήσει πολλα χρόνια και να νοιώθει οτι δεν τον θέλει κανείς Μεγάλη καταρα..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back