Μιχαέλα
Νεοφερμένο μέλος
Η Μιχαέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 49 μηνύματα.
30-10-07
20:35
Σίγουρα γιατί νομίζω πως είναι αυτό που λένε '' όλα εδώ πληρώνονται'' και μια χαρά του αξίζει να είναι μόνος και να πληρώνει για όσα έκανε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
30-10-07
20:52
ο τύπος έχει και οικογένεια και παιδιά αλλά σαν οικογένεια είναι χάλια....
Η γυναίκα του έχει πεθάνει τώρα...Την τιμωρία του θα την βρεί αργά η γρήγορα δεν ανησυχώ, τόσες ψυχούλες σκότωσε μέσα στα χρόνια...Από μικρό παιδί χρωστάω σε αυτόν όλες τις λύπες , τις στεναχώριες και το κλάμα που είχα περάσει όταν έβρισκα τα γατάκια μου φολιασμένα, ή όταν τα έψαχνα σε όλη τη γειτονια και δεν τα έβρισκα ποτέ, ή όταν μου ερχονταν δηλητηριασμένα και έτρεχα πανικόβλητη στους γιατρούς να τα σώσω ξανά και ξανά....

Η γυναίκα του έχει πεθάνει τώρα...Την τιμωρία του θα την βρεί αργά η γρήγορα δεν ανησυχώ, τόσες ψυχούλες σκότωσε μέσα στα χρόνια...Από μικρό παιδί χρωστάω σε αυτόν όλες τις λύπες , τις στεναχώριες και το κλάμα που είχα περάσει όταν έβρισκα τα γατάκια μου φολιασμένα, ή όταν τα έψαχνα σε όλη τη γειτονια και δεν τα έβρισκα ποτέ, ή όταν μου ερχονταν δηλητηριασμένα και έτρεχα πανικόβλητη στους γιατρούς να τα σώσω ξανά και ξανά....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
30-10-07
21:07
Νοτα οίστρος θα είναι με τις θηλυκές γιατί η δικιά μου έλειπε 2 εβδομάδες! Ούτε για φαγητό ερχόταν ούτε τίποτα!
Μακάρι, εννοώ να μην έπαθαν τίποτα. Αλλα θα μου πεις και οι δύο; και οι άλλοι όλοι καλα..ναι μάλλον αυτό είναι. Εντωμεταξύ έχω στην πυλωτή έναν ξανθούλη, που δεν φεύγει με τίποτα. λες και ειναι αυτός το θηλυκό...
Μιχαέλα
Νεοφερμένο μέλος
Η Μιχαέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 49 μηνύματα.
30-10-07
21:28
Κρίμα δεν πρόλαβα τη στείρωση
Θα έχουμε πάλι γατάκια... Είναι και στον χαρακτήρα της γάτας γιατί απο τις δικές μου η μια πάντα γύριζε και αλήτευε ενώ η άλλη ήταν πάντα εδώ και έρχοναν τα αρσενικά 
Θα έχουμε πάλι γατάκια... Είναι και στον χαρακτήρα της γάτας γιατί απο τις δικές μου η μια πάντα γύριζε και αλήτευε ενώ η άλλη ήταν πάντα εδώ και έρχοναν τα αρσενικά 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum