Εξαφάνιση γατιών απο τη γειτονιά

Σίγουρα γιατί νομίζω πως είναι αυτό που λένε '' όλα εδώ πληρώνονται'' και μια χαρά του αξίζει να είναι μόνος και να πληρώνει για όσα έκανε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο τύπος έχει και οικογένεια και παιδιά αλλά σαν οικογένεια είναι χάλια....
Η γυναίκα του έχει πεθάνει τώρα...Την τιμωρία του θα την βρεί αργά η γρήγορα δεν ανησυχώ, τόσες ψυχούλες σκότωσε μέσα στα χρόνια...Από μικρό παιδί χρωστάω σε αυτόν όλες τις λύπες , τις στεναχώριες και το κλάμα που είχα περάσει όταν έβρισκα τα γατάκια μου φολιασμένα, ή όταν τα έψαχνα σε όλη τη γειτονια και δεν τα έβρισκα ποτέ, ή όταν μου ερχονταν δηλητηριασμένα και έτρεχα πανικόβλητη στους γιατρούς να τα σώσω ξανά και ξανά....:mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νοτα οίστρος θα είναι με τις θηλυκές γιατί η δικιά μου έλειπε 2 εβδομάδες! Ούτε για φαγητό ερχόταν ούτε τίποτα!

Μακάρι, εννοώ να μην έπαθαν τίποτα. Αλλα θα μου πεις και οι δύο; και οι άλλοι όλοι καλα..ναι μάλλον αυτό είναι. Εντωμεταξύ έχω στην πυλωτή έναν ξανθούλη, που δεν φεύγει με τίποτα. λες και ειναι αυτός το θηλυκό...

Κρίμα δεν πρόλαβα τη στείρωση:( Θα έχουμε πάλι γατάκια... Είναι και στον χαρακτήρα της γάτας γιατί απο τις δικές μου η μια πάντα γύριζε και αλήτευε ενώ η άλλη ήταν πάντα εδώ και έρχοναν τα αρσενικά :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back