Εορταστικές μερούλες...

Νιαου!

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα.
Λοιπον...ενα θεμα οπου μπορουμε να συζητησουμε τις αγαπημενες μας γιορτινες μερουλες... :inlove::cat: :whistle:

Τι σκοπευετε να κανετε τα Χριστουγεννα; Που σκοπευετε να πατε; Τι σας αρεσει περισσοτερο στα Χριστουγεννα; Κι αν εστω δεν πατε πουθενα λογω δουλειας η κατι αλλο, πως θα περασετε τη μερα των Χριστουγεννων;:) :greycat::whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω την Παρασκευη φευγω για Χιο!
Επιτελους....
Φανταζομαι θα ειναι υπεροχα(αν δεν μας τα χαλασει ο καιρος), οικογενειακα και με πολλους φιλους!
Τα Χριστουγεννα ειναι η πιο αγαπημενη μου γιορτη του χρονου γιατι ειναι "διπλα"στα γενεθλια μου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμείς εδώ...:mad: . Εγώ έχω άδεια, αλλά ο καλός μου δουλεύει και Σ/Κ! Δεν πειράζει όμως (λέμε τώρα για να παρηγορούμαστε), θα περάσουμε τέλεια με τους υπόλοιπους κακόμοιρους φίλους που θα ξεμείνουν Αθήνα!

Εγω σημερα ηρθα σπιτι μου για τις γιορτες, θα τις περασω εδω με γονεις και φιλους στο κλαμπακι μας! Εχω κανει και τα απαραιτητα ψωνια για την βραδια της Πρωτοχρονιας!!! :D

Εδω θα ειμαστε κι εμεις...Οικογενειακα κ με πολυ κοντινους φιλους..
:)ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!:)

Τα Χριστούγεννα είναι από τις αγαπημένες μου γιορτές. Παρόλο που το Πάσχα γιορτάζω. Την πέμπτη φεύγω για Ρόδο αν και έχω μπει ήδη σε κλίμα διακοπών! Άσχετο, που η Ρόδος μου αρέσει περισσότερο τον χειμώνα απ'ότι το καλοκαίρι είναι φυσιολογικό;

Εμείς τις γιορτές εδώ! Αλλά δεν δουλεύουμε. Κλεινουμε τη Παρασκευή και ανοίγουμε πάλι 08/01. οπότε σπιτάκι, οικογενειακά.... Να περάσετε όλοι καλά όπου και να πάτε ή να μην πάτε!!! Να περάσετε καλά πάντως!:) :)

Άσχετο, που η Ρόδος μου αρέσει περισσότερο τον χειμώνα απ'ότι το καλοκαίρι είναι φυσιολογικό;
Πολύ! Κι εγώ έτσι είμαι. Προτιμώ την Κεφαλονιά το Χειμώνα απ'ότι το καλοκαίρι. Έχει λιγότερο κόσμο και φασαρία και λιγότερους Άγγλους τουρίστες που δεν τους αντέχω με τίποτα...:down: :down: :down:
Εγώ αν τα καταφέρω να βγάλω βιζα φεύγω την Πέμπτη για Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα στη Τζέντα. Μόνο που μετα την ταλαιπωρία με την ταυτότητα και το διαβατήριο, τώρα τρέχουμε με τη βίζα από χθες. Η φίλη μου δηλαδή τρέχει για όλους.Τη μια ζητάνε βεβαίωση εργοδότη, την άλλη -σήμερα- ληξιαρχική πράξη γάμου, αύριο δεν ξέρω τη θα ζητήσουν! Τόσα ταξίδια έχω κάνει και τόσες φορές έχω βγάλει βίζα για Ρωσία, Αζερμπαϊτζαν, Αμερική κλπ. για τον εργοδότη μου τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανασυναντήσει!!! Και το πιο κουφό είναι ότι των ανδρών της παρέας έχουν βγει από χθες, για τις γυναίκες δεν βγάζουν βίζα!!!...

Άβυσσος η ψυχή της Αραβικής πρεσβίες... Υπομονή οι διακοπές σου πλησιάζουν!

εγω εδω δουλευω κ τα 2 Σ/Κ αστα να πανε πικρα κ λεφτα ακομη δεν μας εχουν δωσει παλι τα ιδια αρχισαμε

Ολη οι οικογενεια συμπεραλαμβανομενου και του γατου θα γιορταση σπιτι. Ξερετε θα ρθουν και οι παπουδες οι γιαγιαδες και θα κανουμε ατμοσφαιρα .Γεροι να μαστε ολοι και οπου γιορταση ο καθενας να το χαρη.
Ladycat Οταν δουλευα στο νοσοκομειο χριστουγεννα η πρωτοχρονια ηταν δυσκολο απο την μια αλλα απο την αλλη μου αρεζε που ημουν εκει διπλα σε ανθρωπους που κι αυτοι για λογους περα απο την θεληση τους ηταν μακρια απο τα σπιτια τους. Φιλοσοφησε το και κοιτα να περασης εστω και ετσι καλα

Σπίτι με έξη ενήλικες, έξη παιδιά όλα κορίτσια, ένα γάτο και ένα σκυλί με έφεση στο μασούλημα χριστουγεννιάτικων δέντρων ως εξής: Ενήλικες κυνηγάνε παιδιά, παιδιά κυνηγάνες ζώα, ζώα κυνηγιώνται μεταξύ τους. Και που να μου άρεσε να αθλούμαι. Αλλά μου αρέσει γιατί τους αρέσει!:)

Εμείς για άλλη μια φορά θα μείνουμε Αθήνα , λόγω του ότι ο άντρας μου δουλεύει ,αλλά και δεν έχουμε και πουθενά να πάμε.Για χωριό εννοώ πουθενά ,γιατί αν βάλεις το χέρι στην τσέπη πας παντού.:P Τέλος ,ελπίζω να είναι η τελευταία χρονιά που μένουμε εδώ , αν βοηθήσει ο Θεός και έχουμε τελιώσει του χρόνου το σπίτι μας.:up:

Φετος και εμεις θα μεινουμε Πτολεμαιδα. Για μενα δευτερα χριστουγεννα εδω, αλλα τα περσινα δεν μετρανε, ειχα δυο βδομαδες που ειχα μετακομισει και με λιγη τυχη του χρονου θα εχουμε φυγει και απο εδω. Και η Κως ειναι πολη ομορφοτερη το χειμωνα, το καλοκαιρι πλεον δεν αντεχετε...Τελικα τα χριστουγεννα μακρυα απο το σπιτι σου δεν λενε. Ισως και γιατι εμεις σπιτι μας ειναι γιορτη υπερπαραγωγη με ολα τα δανεζικα και ολα τα ελληνικα εθιμα (μαμα δανεζα).Τελικα οσο και να μεγαλωνω τα χριστουγεννα παντα παραμενω μικρη:D

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο αγαπημένη μου γιορτή και πάντα προτιμώ να μένω Αθήνα, μου φαίνεται καλή ευκαιρία για μαζώξεις με φίλους κ συγγενείς, καθώς κ για ατελείωτο clubbing.;) Συν τοις άλλοις, η εταιρεία που δουλεύω κλείνει για 10 μέρες, οπότε, όπως μπορείτε φαντάζομαι να αντιληφθείτε, υπάρχει ένας ακόμα σημαντικός λόγος για να έχω μονίμως ένα χαμόγελο κολλημένο στο πρόσωπο.:D Καλά Χριστούγεννα σε όλους λοιπόν, όπου κι αν βρεθείτε :up:

Κι εγω σπιτι...+φωνω παντως, στο σπιτι ειναι παντα καλυτερα!:)
Το τζακι, η ζεστασια του δικου σου σπιτιου, οι αναμνησεις των προηγουμενων χριστουγεννων...Φετος θα φτιαξω και χριστουγεννιατικη πουτιγκα!...:D :P ;) Πολυ μου αρεσει η ζαχαροπλαστικη μονο που καθημερινες δεν εχω καθολου χρονο...
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...!!!

Νιαου εγω ολη μερα καθε μερα μαγειρευω (και λογο δουλειας) Το μονο κακο ειναι πως φετος ειμαστε μονο δυο και ποιος θα φαει τουσ κουραμπιεδες, τα μελομακαρονα, τισ πουτιγκες, τα δανεζικα γλυκα,τα κατημερια που εγω σωνει και καλα ηθελα να φτιαξω. Δεν μου εφτανε η αγγλικη φιλολογια, ηθελα να γινω σεφ. Η γιαγια γειτονισσα μου εχει βαλει την εικονα μου στον τοιχο της με τοσα που τισ παω καθε μερα:D :lol:

Νιαου εγω ολη μερα καθε μερα μαγειρευω (και λογο δουλειας) Το μονο κακο ειναι πως φετος ειμαστε μονο δυο και ποιος θα φαει τουσ κουραμπιεδες, τα μελομακαρονα, τισ πουτιγκες, τα δανεζικα γλυκα,τα κατημερια που εγω σωνει και καλα ηθελα να φτιαξω. Δεν μου εφτανε η αγγλικη φιλολογια, ηθελα να γινω σεφ. Η γιαγια γειτονισσα μου εχει βαλει την εικονα μου στον τοιχο της με τοσα που τισ παω καθε μερα:D :lol:
Νιαμ! Νιαμ! Σκέφτομαι να μετακομίσω Πτολεμαϊδα! Εγώ να δεις τι θα έκανα αν σε είχα γειτόνισσα και αν μου 'φερνες γλυκά! Αδριάντα θα σου έστεινα!!!:lol: :lol: :lol:

χαχαχα...Ασπασια η κολλητη μου ειναι Αγγλια (απο τη Βοσνια η καταγωγη της και μιλαμε αγγλικα) και καθε μερα με περνει τηλ και μου λεει FEEEEEEEDDDDD MEEEEEEEEEE!!!!!! By the way Ασπασια εχει ενα διαμερισμα εδω στον οροφο μου που νοικιαζετε, φερε και τον χιονακο, προσφερω και υπηρεσιες γατο-νταντας:lol: :D εκτος αυτου δεχομαι και μενου εβδομαδας εκτος αν σου αρεσουν οι εκπληξεις:D

χαχαχα...Ασπασια η κολλητη μου ειναι Αγγλια (απο τη Βοσνια η καταγωγη της και μιλαμε αγγλικα) και καθε μερα με περνει τηλ και μου λεει FEEEEEEEDDDDD MEEEEEEEEEE!!!!!! By the way Ασπασια εχει ενα διαμερισμα εδω στον οροφο μου που νοικιαζετε, φερε και τον χιονακο, προσφερω και υπηρεσιες γατο-νταντας:lol: :D εκτος αυτου δεχομαι και μενου εβδομαδας εκτος αν σου αρεσουν οι εκπληξεις:D

Μόλις απέκτησες νέα κολητή! Θα έρθω και θα φέρω και τον Χιόνη. Τον άνδρα μου θα τον αφήσω παρέα στην μαμά μου γιατί τρώει πολύ και δεν θα προλαβαίνω!!!:lol: :lol: :lol:
Τρώω οτιδήποτε αρκεί να μην περιέχει κρεμμύδι ή σκόρδο. Άντε λίγο σκόρδο σκόνη δεν πειράζει... Surprise me!!!!:P :P :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back