Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
:cat: 
Τι σκοπευετε να κανετε τα Χριστουγεννα; Που σκοπευετε να πατε; Τι σας αρεσει περισσοτερο στα Χριστουγεννα; Κι αν εστω δεν πατε πουθενα λογω δουλειας η κατι αλλο, πως θα περασετε τη μερα των Χριστουγεννων;
:greycat:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επιτελους....
Φανταζομαι θα ειναι υπεροχα(αν δεν μας τα χαλασει ο καιρος), οικογενειακα και με πολλους φιλους!
Τα Χριστουγεννα ειναι η πιο αγαπημενη μου γιορτη του χρονου γιατι ειναι "διπλα"στα γενεθλια μου!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
. Εγώ έχω άδεια, αλλά ο καλός μου δουλεύει και Σ/Κ! Δεν πειράζει όμως (λέμε τώρα για να παρηγορούμαστε), θα περάσουμε τέλεια με τους υπόλοιπους κακόμοιρους φίλους που θα ξεμείνουν Αθήνα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

ilovemax
Νεοφερμένο μέλος
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
anabou
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πολύ! Κι εγώ έτσι είμαι. Προτιμώ την Κεφαλονιά το Χειμώνα απ'ότι το καλοκαίρι. Έχει λιγότερο κόσμο και φασαρία και λιγότερους Άγγλους τουρίστες που δεν τους αντέχω με τίποτα...Άσχετο, που η Ρόδος μου αρέσει περισσότερο τον χειμώνα απ'ότι το καλοκαίρι είναι φυσιολογικό;
Εγώ αν τα καταφέρω να βγάλω βιζα φεύγω την Πέμπτη για Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα στη Τζέντα. Μόνο που μετα την ταλαιπωρία με την ταυτότητα και το διαβατήριο, τώρα τρέχουμε με τη βίζα από χθες. Η φίλη μου δηλαδή τρέχει για όλους.Τη μια ζητάνε βεβαίωση εργοδότη, την άλλη -σήμερα- ληξιαρχική πράξη γάμου, αύριο δεν ξέρω τη θα ζητήσουν! Τόσα ταξίδια έχω κάνει και τόσες φορές έχω βγάλει βίζα για Ρωσία, Αζερμπαϊτζαν, Αμερική κλπ. για τον εργοδότη μου τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανασυναντήσει!!! Και το πιο κουφό είναι ότι των ανδρών της παρέας έχουν βγει από χθες, για τις γυναίκες δεν βγάζουν βίζα!!!...
anabou
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Ladycat Οταν δουλευα στο νοσοκομειο χριστουγεννα η πρωτοχρονια ηταν δυσκολο απο την μια αλλα απο την αλλη μου αρεζε που ημουν εκει διπλα σε ανθρωπους που κι αυτοι για λογους περα απο την θεληση τους ηταν μακρια απο τα σπιτια τους. Φιλοσοφησε το και κοιτα να περασης εστω και ετσι καλα

Τέλος ,ελπίζω να είναι η τελευταία χρονιά που μένουμε εδώ , αν βοηθήσει ο Θεός και έχουμε τελιώσει του χρόνου το σπίτι μας.
Mika
Δραστήριο μέλος

Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συν τοις άλλοις, η εταιρεία που δουλεύω κλείνει για 10 μέρες, οπότε, όπως μπορείτε φαντάζομαι να αντιληφθείτε, υπάρχει ένας ακόμα σημαντικός λόγος για να έχω μονίμως ένα χαμόγελο κολλημένο στο πρόσωπο.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους λοιπόν, όπου κι αν βρεθείτε 
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Το τζακι, η ζεστασια του δικου σου σπιτιου, οι αναμνησεις των προηγουμενων χριστουγεννων...Φετος θα φτιαξω και χριστουγεννιατικη πουτιγκα!...
Πολυ μου αρεσει η ζαχαροπλαστικη μονο που καθημερινες δεν εχω καθολου χρονο...ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...!!!
Mika
Δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Νιαμ! Νιαμ! Σκέφτομαι να μετακομίσω Πτολεμαϊδα! Εγώ να δεις τι θα έκανα αν σε είχα γειτόνισσα και αν μου 'φερνες γλυκά! Αδριάντα θα σου έστεινα!!!Νιαου εγω ολη μερα καθε μερα μαγειρευω (και λογο δουλειας) Το μονο κακο ειναι πως φετος ειμαστε μονο δυο και ποιος θα φαει τουσ κουραμπιεδες, τα μελομακαρονα, τισ πουτιγκες, τα δανεζικα γλυκα,τα κατημερια που εγω σωνει και καλα ηθελα να φτιαξω. Δεν μου εφτανε η αγγλικη φιλολογια, ηθελα να γινω σεφ. Η γιαγια γειτονισσα μου εχει βαλει την εικονα μου στον τοιχο της με τοσα που τισ παω καθε μερα![]()
![]()

Mika
Δραστήριο μέλος
εκτος αυτου δεχομαι και μενου εβδομαδας εκτος αν σου αρεσουν οι εκπληξεις
aspasiapef
Διάσημο μέλος
χαχαχα...Ασπασια η κολλητη μου ειναι Αγγλια (απο τη Βοσνια η καταγωγη της και μιλαμε αγγλικα) και καθε μερα με περνει τηλ και μου λεει FEEEEEEEDDDDD MEEEEEEEEEE!!!!!! By the way Ασπασια εχει ενα διαμερισμα εδω στον οροφο μου που νοικιαζετε, φερε και τον χιονακο, προσφερω και υπηρεσιες γατο-νταντας![]()
εκτος αυτου δεχομαι και μενου εβδομαδας εκτος αν σου αρεσουν οι εκπληξεις
![]()
Μόλις απέκτησες νέα κολητή! Θα έρθω και θα φέρω και τον Χιόνη. Τον άνδρα μου θα τον αφήσω παρέα στην μαμά μου γιατί τρώει πολύ και δεν θα προλαβαίνω!!!
Τρώω οτιδήποτε αρκεί να μην περιέχει κρεμμύδι ή σκόρδο. Άντε λίγο σκόρδο σκόνη δεν πειράζει... Surprise me!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool