Mika
Δραστήριο μέλος
Αχ ωραια!!!! αντε σε περιμενω εχει πεσει πολλη μοναξια εδω στην...ξενιτια. Οσους θες φερε, κανω και catering
δεν πειραζει που τρωει πολυ, θα σας ταιζω ξεχωριστα οπως τα γατουλια μου 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
...δεν πειραζει που τρωει πολυ, θα σας ταιζω ξεχωριστα οπως τα γατουλια μου![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
χαχαχα...να σαι καλα Ασπασια μου εφτιαξες το κεφι
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχιζουν να χτυπανε καμπανες, ακουγονται καλαντα και ψαλμοδιες απο την εκκλησια, και οσοι εχουν οπλα .... ! Χαμος θα γινει, περισυ ο Μισκα ειχε παθει αμοκ, κολλησε στο πατωμα, τα ματακια γουρλωμενα...
Αχ ο Μισκα μου...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος

*Να πατησετε το thumbnail γιατι ετσι φαινεται να ανοιγοκλεινει τα ματια του!
Mika
Δραστήριο μέλος
Να τον χαιρεσε και χρονια του πολλα
Ismini
Διάσημο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!χριστουγεννιατικος ο Σιβα δηλαδη!!!εμεις δυστυχως εδω θα μεινουμε,εκτος αν παμε στην ευβοια στο εξοχικο μας για μερικες μερες αναμεσα σε Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Εβγαλα και εγω τον Σαββα φωτο σημερα με καπελο αλλα δεν μπορω να τις περασω στον υπολογιστη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τωρα τι να πω?Και στα 100?

Ismini
Διάσημο μέλος

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν εχω φανταστει ακομα...τι θα ζητησω απο τον...''αγιο Βασιλη''
...Παρολο που με συμφερει να υπαρχει ακομα αυτος ο ''αγιος βασιλης'' στην οικογενεια, καθε Χριστουγεννα βρισκομαι στο ιδιο...διλλημα...Τι μου προτεινετε; Υ.Γ Βασικα κατι εχω σκεφτει...(επειδη μου αρεσει να γραφω μυθιστορηματα θα μου αρεσε να ειχα εναν βιβλιοδετη αλλα δεν ξερω πως ακριβως λειτουργει και πως τα δενει τα βιβλια...

:greycat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια βρισκομαι σε...μεγαλο διλλημα...![]()
Δεν εχω φανταστει ακομα...τι θα ζητησω απο τον...''αγιο Βασιλη''![]()
![]()
![]()
...Παρολο που με συμφερει να υπαρχει ακομα αυτος ο ''αγιος βασιλης'' στην οικογενεια, καθε Χριστουγεννα βρισκομαι στο ιδιο...διλλημα...Τι μου προτεινετε;
Υ.Γ Βασικα κατι εχω σκεφτει...(επειδη μου αρεσει να γραφω μυθιστορηματα θα μου αρεσε να ειχα εναν βιβλιοδετη αλλα δεν ξερω πως ακριβως λειτουργει και πως τα δενει τα βιβλια...![]()
Ismini
Διάσημο μέλος
Οχι βεβαια! Μολις ξαναβρηκε την υγεια του, ο ανθρωπος! (Ο γατος ηθελα να πω!Ισμήνη να τον χαίρεσαι, να σε χαίρεται και εάντου κάνεις πάρτυ μη καλέσεις τον Βαλεντίνο!!!![]()
:greycat:
).Φιλια σε ολους και Καλα Χριστούγεννα!
Νιαου παρε το βιβλιοδετη και ζητα και οδηγιες χρησεως απο εκει που θα τον αγορασεις!
Mika
Δραστήριο μέλος
Ismini
Eυχαριστω Ελενη μου! Αλλα στα 100?!!!! Γατος -Χαϊλαντερ θα καταντήσει!![]()
Η αποδειξη οτι ο Σιβα θα ηταν τελειος highlander

Συνημμένα
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Η αποδειξη οτι ο Σιβα θα ηταν τελειος highlander![]()
![]()
![]()
Τωρα το ειδα αυτό!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool