Εορταστικές μερούλες...

:D Αχ ωραια!!!! αντε σε περιμενω εχει πεσει πολλη μοναξια εδω στην...ξενιτια. Οσους θες φερε, κανω και catering:D :lol: δεν πειραζει που τρωει πολυ, θα σας ταιζω ξεχωριστα οπως τα γατουλια μου :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

...δεν πειραζει που τρωει πολυ, θα σας ταιζω ξεχωριστα οπως τα γατουλια μου :lol:

:bleh: :bleh: :bleh: :lol: :lol: :lol: :lol: :up: :up: :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:D :D :lol: :lol: :D :D χαχαχα...να σαι καλα Ασπασια μου εφτιαξες το κεφι:up:

Παιδια οσο σκεφτομαι την τρομαρα που θα παρει ο Σαββας την Πρωτοχρονια τα μεσανυχτα!!! :( Αρχιζουν να χτυπανε καμπανες, ακουγονται καλαντα και ψαλμοδιες απο την εκκλησια, και οσοι εχουν οπλα .... ! Χαμος θα γινει, περισυ ο Μισκα ειχε παθει αμοκ, κολλησε στο πατωμα, τα ματακια γουρλωμενα... :( Αχ ο Μισκα μου...

Χρόνια Πολλά και από το Σιβα που έχει γενέθλια στις 25/12!:)
*Να πατησετε το thumbnail γιατι ετσι φαινεται να ανοιγοκλεινει τα ματια του!

Χαχα τι ωραια φωτο:D Να τον χαιρεσε και χρονια του πολλα:D

Eυχαριστουμε πολυ Μικα! :) :)

κουκλος ο Σιβα Ισμηνη:) !!!χριστουγεννιατικος ο Σιβα δηλαδη!!!

εμεις δυστυχως εδω θα μεινουμε,εκτος αν παμε στην ευβοια στο εξοχικο μας για μερικες μερες αναμεσα σε Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια.

Χρονια πολλα στον Σιβα σου!!! Ειναι κουκλι! Φτου φτου! :D Εβγαλα και εγω τον Σαββα φωτο σημερα με καπελο αλλα δεν μπορω να τις περασω στον υπολογιστη...

Α, Ισμηνη να τον χαιρεσαι!
Τωρα τι να πω?Και στα 100?:confused:

Eυχαριστω Ελενη μου! Αλλα στα 100?!!!! Γατος -Χαϊλαντερ θα καταντήσει!:D

Παιδια βρισκομαι σε...μεγαλο διλλημα...:/:
Δεν εχω φανταστει ακομα...τι θα ζητησω απο τον...''αγιο Βασιλη'':hmm: :P :lol: :lol: ...Παρολο που με συμφερει να υπαρχει ακομα αυτος ο ''αγιος βασιλης'' στην οικογενεια, καθε Χριστουγεννα βρισκομαι στο ιδιο...διλλημα...Τι μου προτεινετε;
Υ.Γ Βασικα κατι εχω σκεφτει...(επειδη μου αρεσει να γραφω μυθιστορηματα θα μου αρεσε να ειχα εναν βιβλιοδετη αλλα δεν ξερω πως ακριβως λειτουργει και πως τα δενει τα βιβλια...:/:

Ισμήνη να τον χαίρεσαι, να σε χαίρεται και εάντου κάνεις πάρτυ μη καλέσεις τον Βαλεντίνο!!!:inlove: :whistle: :greycat:

Ελατε παιδια,...θα με βοηθησει καποιος; Τα Χριστουγεννα πλησιαζουν...:confused: :)

Παιδια βρισκομαι σε...μεγαλο διλλημα...:/:
Δεν εχω φανταστει ακομα...τι θα ζητησω απο τον...''αγιο Βασιλη'':hmm: :P :lol: :lol: ...Παρολο που με συμφερει να υπαρχει ακομα αυτος ο ''αγιος βασιλης'' στην οικογενεια, καθε Χριστουγεννα βρισκομαι στο ιδιο...διλλημα...Τι μου προτεινετε;
Υ.Γ Βασικα κατι εχω σκεφτει...(επειδη μου αρεσει να γραφω μυθιστορηματα θα μου αρεσε να ειχα εναν βιβλιοδετη αλλα δεν ξερω πως ακριβως λειτουργει και πως τα δενει τα βιβλια...:/:

Ισμήνη να τον χαίρεσαι, να σε χαίρεται και εάντου κάνεις πάρτυ μη καλέσεις τον Βαλεντίνο!!!:inlove: :whistle: :greycat:
Οχι βεβαια! Μολις ξαναβρηκε την υγεια του, ο ανθρωπος! (Ο γατος ηθελα να πω!:P ).
Φιλια σε ολους και Καλα Χριστούγεννα!
Νιαου παρε το βιβλιοδετη και ζητα και οδηγιες χρησεως απο εκει που θα τον αγορασεις!

Ismini
Eυχαριστω Ελενη μου! Αλλα στα 100?!!!! Γατος -Χαϊλαντερ θα καταντήσει!:D

Η αποδειξη οτι ο Σιβα θα ηταν τελειος highlander:lol: :D :redface:

Συνημμένα

• highlander.gif
    highlander.gif
    30,2 KB · Εμφανίσεις: 14
Νιαου σου αρεσει να διαβαζεις? Εκτος απο το να γραφεις? Αν δεν θελεις ρουχα. Εγω θα σου προτεινα να ζητησεις βιβλια... Εγω βιβλια ζητησα, του Κριστοφερ Παολινι. :up:

Και ο Βαλεντίνο Νίνζα!:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back