Επίθεση αδέσποτων στα γατιά μου

yuuki21

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα.
Καλημερα σας...συγνωμη που σας ενοχλω και παλι:redface: αλλα εχω προβλημα με δυο αδεσποτους αρσενικους αληταραδες....Ταιζω ολα τα αδεσπολτα της γειτονιας μου εξω στην αυλη μου και δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι που ηρθαν αυτοι οι δυο! εχουν πολυ θρασος! εχτος που το οτι τρωνε ολο το φαι την αυλης μπαινουνε και μεσα στο σπιτι και τρωνε και το φαι των δικο μου γατιων(οκ αυτο δεν ειναι και τοσο σοβαρο) το σοβαρο ειναι οτι προκαλουν συνεχεια καυγαδες με τα γατια μου. Τρεχουνε τα θηλικα μου απο πισω για να.... και τα δαγκωνουν και τα γδερνουν. Ο αρσενικος μου τρεχει να τις υπερασπιστει αλλα επειδη ειναι πιο μικρος σε ηλικια και βαρος παντα τρωει ξυλο και ερχεται καταγεματομενος σπιτι. Εχθες ηρθε η μικρη μου η γιασμινουλλα γδαρμενη με μια δαγκοματια στο σβερκο. Σημερα ηρθε η yuuki μου με αιματα παντου και το ποδι της να κουτσενει απο αυτους τους δυο! Η ρομινα μου φοβαται να ερθει σπιτι γιατι της εχουν στησει καρτερι...και εμενα με εχουν παρει χαπαρι οτι δεν θα τους κανω ζημεια και με γραφουν κανονικα οταν τους θυμωνω...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι στειρωμενα τα γατια σου?? αν οχι πρεπει να τα στειρωσεις!! και αν πιανονται και οι αδεσποτοι να στειρωσεις και αυτους, ετσι θα σταματησουν οι επιθεσεις..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι στειρωμενα τα γατια σου?? αν οχι πρεπει να τα στειρωσεις!! και αν πιανονται και οι αδεσποτοι να στειρωσεις και αυτους, ετσι θα σταματησουν οι επιθεσεις..
Ναι ειναι ολα στειρωμενα εχτος απο την γιασμινι που εινα 3 μηνων. Το σκεφτηκα να τους στειρωσω αλλα δεν τα καταφερα να τους πιασω...ειναι αρκετα επιθετικοι και αγριοι και ο ενας ειναι και ρατσας...αλλα δεν φορει κολλαρο για να δω αν ειναι καποιου

ρωτησε κανενα κτηνιατρο αν εχει γατοπαγιδα να τους πιασεις..θα ειναι το καλυτερο και για εκεινα και για τα δικα σου γατια:)

Θα ρωτησω και τον φιλοζωικο συνδεσμο αλλα αν ο ενας ειναι καποιου και του τον στειρωσω χωρις να θελει τι γινεται?:hmm:

Αν η γατα ειναι εξω και δεν εχει ξεφυγει απο σπιτι,ή εχει τσιπ,τοτε δεν θεωρειται δεσποζομενη.

απο τη στιγμη που αφηνεις εξω τις γατες σου....ειναι λογικο και επομενο να υπαρχουν και τετοια φαινομενα....επισης να υπενθυμισω οτι και τα "ξενα" γατια...ειναι και αυτα ψυχουλες οπως ειναι και τα "δικα" μας...γιατι τα ξεχωριζεις???....αυτα τα γατια ΠΕΙΝΑΝΕ......και προσπαθουν να επιβιωσουν...απο κει και περα δεν γνωριζουν απο τροπους καλης συμπεριφορας.....
ΥΓ......φιλοζωος σημαινει οτι αγαπω ολα τα ζωα...και οχι μονο τα δικα μου......:):)

απο τη στιγμη που αφηνεις εξω τις γατες σου....ειναι λογικο και επομενο να υπαρχουν και τετοια φαινομενα....επισης να υπενθυμισω οτι και τα "ξενα" γατια...ειναι και αυτα ψυχουλες οπως ειναι και τα "δικα" μας...γιατι τα ξεχωριζεις???....αυτα τα γατια ΠΕΙΝΑΝΕ......και προσπαθουν να επιβιωσουν...απο κει και περα δεν γνωριζουν απο τροπους καλης συμπεριφορας.....
ΥΓ......φιλοζωος σημαινει οτι αγαπω ολα τα ζωα...και οχι μονο τα δικα μου......:):)
Συμφωνώ απόλυτα με την πουπουλίνα.;);)
Επίσης, απ την στιγμή που δεν μένουν μέσα στο σπίτι, δεν μπορείς να ελέγξεις τι θα τους συμβεί.:/::/:

Ξερω πολυ καλα τι σημενει φιλοζωος και γιαυτο ειπα στην αρχη οτι ταιζω και ολα τα αδεσποτα στην αυλη εχτος απο τα γατια μου και γιαυτο και περιποιουμε οποιδηποτε τραυματισμενο γατακι εχτος απο το να το ταιζω, δικο μου η οχι, και γιαυτο κανω και δορεες στα αδεσποτα! δεν τα ξεχωριζω αλλα δεν μπορω και να τους αφησω να πληγωνουν συνεχεια τα δικα μου!Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν φορανε κολλαρο αυτοι οι αδεσποτοι αλλα ειναι παχουλλοι και οι δυο και αρκετα περιποιημενοι για αδεσποτοι, γιαυτο υπολογιζω οτι ειναι απο σπιτι...:hmm:

αν η φιλοζωια σου περιοριζεται μονο στα ζωα που συμπαθεις....τοτε το ξαναλεω οτι δεν ειναι φιλοζωια(.ειναι η αποψη μου...)...ειτε φορανε κολλαρο,ειτε δεν φορανε...ειτε ειναι χοντροι ειτε αληταραδες οπως τους ονομασες στο πρωτο σου μνμ...( στο οποιο και διεκρινα μια εμφανη αντιπαθεια για αυτα τα ζωα).....δεν παυουν να ειναι και αυτα ψυχες και εμεις που θελουμε να θεωρουμαστε φιλοζωοι...πρεπει να μεριμνουμε και για αυτα....και να μην τα ξεχωριζουμε σε συμπαθη και αντιπαθη ζωα...ολα ειναι ζωα που εχουν την αναγκη μας...
τωρα....ή θα περιορισεις μεσα τα δικα σου...ή θα στειρωσεις τους..."αληταραδες"..ή θα αφησεις τη φυση να κανει τη δουλεια της...αλλη λυση εγω,δεν βλεπω.....:):):)

και δεν υπαρχει λογος να συγχιζεσαι......απο τη στιγμη που το βαζεις ως θεμα...νομιζω οτι ολοι μπορουμε να γραψουμε την αποψη μας....:):)

Αφήνοντας τις γατούλες σου έξω δεν φοβάσαι μην κολλήσουν καμία ασθένεια???:hmm::hmm:Αν αυτός ο αρσενικός που επιτέθηκε στην γάτα σου και την πλήγωσε έχει ειτζ τι θα γίνει????:/::/::/:

εγω παλι δεν καταλαβα κατι τετοιο...το μονο που καταλαβα ειναι οτι ανησυχει για τα δικα της γατια..συμφωνω στο οτι η λυση ειναι η στειρωση των αρσενικων και αν υπαρχει τροπος περιφραξης του σπιτιου.

Αφήνοντας τις γατούλες σου έξω δεν φοβάσαι μην κολλήσουν καμία ασθένεια???:hmm::hmm:Αν αυτός ο αρσενικός που επιτέθηκε στην γάτα σου και την πλήγωσε έχει ειτζ τι θα γίνει????:/::/::/:
αυτο οντως ειναι κατι σοβαρο:/::/:

Και εγω επαναλαμβανω οτι δεν αγαπω μονο τα δικα μου τα ζωα αλλα και οποιοδηποτε αλλο ζωο στην φυση. Δεν εχω προβλημα με κανενε γατο, και γιαυτο τους ταιζω αλλοστε. Και επισης καταλαμβαινω οτι αυτοι οι γατοι ενοχλουν τα δικα μου επειδη η φυση τους ειναι ετσι...δεν ειναι ομως ωραια εικονα να βλεπεις το γατι σου αιματομενο με το ποδι να κουτσαινει...τελοσπαντον θα ρωτησω την γειτονια και αν δεν ειναι καποιου θα τουσ στειρωσω και θα τους αναλαβω εγω...:)

αυτο δεν το ειχα σκεφτει :(...ο λογος που μενω στο σπιτι που μενω ειναι για να μπορουν τα γατια μου να χαιρονται και το εξω...

αυτο δεν το ειχα σκεφτει :(...ο λογος που μενω στο σπιτι που μενω ειναι για να μπορουν τα γατια μου να χαιρονται και το εξω...
Καλός είναι ο κήπος, αλλά να είναι περιφραγμένος και ασφαλής.:):)

μακαρι να μπορουσαμε ολοι να τα αφηνουμε εξω...και εγω εχω αυλη...αλλα ουτε κατα διανοια να τα αφησω εξω...αυτοκινητα,φολες και πολλα αλλα γατακια αδεσποτα που τα ταΪζω και εγω.....εχουν ομως αρρωστιες...:(..και ουτε και εγω μπορω να τα πιασω και να τα εμβολιαζω,ουτε εχω και την οικονομικη δυνατοτητα....οποτε τα δικα μου τα εχω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μεσα...και μονο μεσα...να ξερεις οτι οσο ειναι εξω κινδυνευουν απο ολα αυτα...:):):)

Το σπιτι το ενοικιαζω δεν μπορω να κανω και πολλες αλλαγες.Φυσικα εχει περιφραξη αλλα δεν εμποδιζει κανενα γατι να μπαινει και να βγαινει. και αν βαλω κιαλλη περιφραξη πως θα ταιζω και τα αλλα τα γατια τα αδεσποτα που ερχονται? Να βαλω φαι καπου αλλου δεν θα ειναι καλη ιδεα γιατι υπαρχουν και οι φολες οποταν καλυτερα να τους ταιζω στην αυλη μου..

μακαρι να μπορουσαμε ολοι να τα αφηνουμε εξω...και εγω εχω αυλη...αλλα ουτε κατα διανοια να τα αφησω εξω...αυτοκινητα,φολες και πολλα αλλα γατακια αδεσποτα που τα ταΪζω και εγω.....εχουν ομως αρρωστιες...:(..και ουτε και εγω μπορω να τα πιασω και να τα εμβολιαζω,ουτε εχω και την οικονομικη δυνατοτητα....οποτε τα δικα μου τα εχω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μεσα...και μονο μεσα...να ξερεις οτι οσο ειναι εξω κινδυνευουν απο ολα αυτα...:):):)
εχεις δικαιο.....

Το σπιτι το ενοικιαζω δεν μπορω να κανω και πολλες αλλαγες.Φυσικα εχει περιφραξει αλλα δεν εμποδιζει κανενα γατι να μπαινει και να βγαινει. και αν βαλω κιαλλοι περιφραξη πως θα ταιζω και τα αλλα τα γατια τα αδεσποτα που ερχονται? Να βαλω φαι καπου αλλου δεν θα ειναι καλη ιδεα γιατι υπαρχουν και οι φολες οποταν καλυτερα να τους ταιζω στην αυλη μου..

απο τη στιγμη που το νοικιαζεις ,οπως και εγω,τιποτα δυστυχως δεν μπορεις να κανεις....ειναι ξενη ιδιοκτησια...:(για μενα η μονη λυση ειναι να μπουν μεσα τα γατακια σου....:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back