yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλα εχω προβλημα με δυο αδεσποτους αρσενικους αληταραδες....Ταιζω ολα τα αδεσπολτα της γειτονιας μου εξω στην αυλη μου και δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι που ηρθαν αυτοι οι δυο! εχουν πολυ θρασος! εχτος που το οτι τρωνε ολο το φαι την αυλης μπαινουνε και μεσα στο σπιτι και τρωνε και το φαι των δικο μου γατιων(οκ αυτο δεν ειναι και τοσο σοβαρο) το σοβαρο ειναι οτι προκαλουν συνεχεια καυγαδες με τα γατια μου. Τρεχουνε τα θηλικα μου απο πισω για να.... και τα δαγκωνουν και τα γδερνουν. Ο αρσενικος μου τρεχει να τις υπερασπιστει αλλα επειδη ειναι πιο μικρος σε ηλικια και βαρος παντα τρωει ξυλο και ερχεται καταγεματομενος σπιτι. Εχθες ηρθε η μικρη μου η γιασμινουλλα γδαρμενη με μια δαγκοματια στο σβερκο. Σημερα ηρθε η yuuki μου με αιματα παντου και το ποδι της να κουτσενει απο αυτους τους δυο! Η ρομινα μου φοβαται να ερθει σπιτι γιατι της εχουν στησει καρτερι...και εμενα με εχουν παρει χαπαρι οτι δεν θα τους κανω ζημεια και με γραφουν κανονικα οταν τους θυμωνω...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι ειναι ολα στειρωμενα εχτος απο την γιασμινι που εινα 3 μηνων. Το σκεφτηκα να τους στειρωσω αλλα δεν τα καταφερα να τους πιασω...ειναι αρκετα επιθετικοι και αγριοι και ο ενας ειναι και ρατσας...αλλα δεν φορει κολλαρο για να δω αν ειναι καποιουειναι στειρωμενα τα γατια σου?? αν οχι πρεπει να τα στειρωσεις!! και αν πιανονται και οι αδεσποτοι να στειρωσεις και αυτους, ετσι θα σταματησουν οι επιθεσεις..
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ΥΓ......φιλοζωος σημαινει οτι αγαπω ολα τα ζωα...και οχι μονο τα δικα μου......

natalouko
Επιφανές μέλος
Συμφωνώ απόλυτα με την πουπουλίνα.απο τη στιγμη που αφηνεις εξω τις γατες σου....ειναι λογικο και επομενο να υπαρχουν και τετοια φαινομενα....επισης να υπενθυμισω οτι και τα "ξενα" γατια...ειναι και αυτα ψυχουλες οπως ειναι και τα "δικα" μας...γιατι τα ξεχωριζεις???....αυτα τα γατια ΠΕΙΝΑΝΕ......και προσπαθουν να επιβιωσουν...απο κει και περα δεν γνωριζουν απο τροπους καλης συμπεριφορας.....
ΥΓ......φιλοζωος σημαινει οτι αγαπω ολα τα ζωα...και οχι μονο τα δικα μου......![]()

Επίσης, απ την στιγμή που δεν μένουν μέσα στο σπίτι, δεν μπορείς να ελέγξεις τι θα τους συμβεί.

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
τωρα....ή θα περιορισεις μεσα τα δικα σου...ή θα στειρωσεις τους..."αληταραδες"..ή θα αφησεις τη φυση να κανει τη δουλεια της...αλλη λυση εγω,δεν βλεπω.....

και δεν υπαρχει λογος να συγχιζεσαι......απο τη στιγμη που το βαζεις ως θεμα...νομιζω οτι ολοι μπορουμε να γραψουμε την αποψη μας....

natalouko
Επιφανές μέλος

Αν αυτός ο αρσενικός που επιτέθηκε στην γάτα σου και την πλήγωσε έχει ειτζ τι θα γίνει????

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αυτο οντως ειναι κατι σοβαροΑφήνοντας τις γατούλες σου έξω δεν φοβάσαι μην κολλήσουν καμία ασθένεια???Αν αυτός ο αρσενικός που επιτέθηκε στην γάτα σου και την πλήγωσε έχει ειτζ τι θα γίνει????
![]()

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτο δεν το ειχα σκεφτειΑφήνοντας τις γατούλες σου έξω δεν φοβάσαι μην κολλήσουν καμία ασθένεια???Αν αυτός ο αρσενικός που επιτέθηκε στην γάτα σου και την πλήγωσε έχει ειτζ τι θα γίνει????
![]()
...ο λογος που μενω στο σπιτι που μενω ειναι για να μπορουν τα γατια μου να χαιρονται και το εξω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Καλός είναι ο κήπος, αλλά να είναι περιφραγμένος και ασφαλής.αυτο δεν το ειχα σκεφτει...ο λογος που μενω στο σπιτι που μενω ειναι για να μπορουν τα γατια μου να χαιρονται και το εξω...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αυτο δεν το ειχα σκεφτει...ο λογος που μενω στο σπιτι που μενω ειναι για να μπορουν τα γατια μου να χαιρονται και το εξω...
μακαρι να μπορουσαμε ολοι να τα αφηνουμε εξω...και εγω εχω αυλη...αλλα ουτε κατα διανοια να τα αφησω εξω...αυτοκινητα,φολες και πολλα αλλα γατακια αδεσποτα που τα ταΪζω και εγω.....εχουν ομως αρρωστιες...
..και ουτε και εγω μπορω να τα πιασω και να τα εμβολιαζω,ουτε εχω και την οικονομικη δυνατοτητα....οποτε τα δικα μου τα εχω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μεσα...και μονο μεσα...να ξερεις οτι οσο ειναι εξω κινδυνευουν απο ολα αυτα...

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχεις δικαιο.....μακαρι να μπορουσαμε ολοι να τα αφηνουμε εξω...και εγω εχω αυλη...αλλα ουτε κατα διανοια να τα αφησω εξω...αυτοκινητα,φολες και πολλα αλλα γατακια αδεσποτα που τα ταΪζω και εγω.....εχουν ομως αρρωστιες.....και ουτε και εγω μπορω να τα πιασω και να τα εμβολιαζω,ουτε εχω και την οικονομικη δυνατοτητα....οποτε τα δικα μου τα εχω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μεσα...και μονο μεσα...να ξερεις οτι οσο ειναι εξω κινδυνευουν απο ολα αυτα...
![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Το σπιτι το ενοικιαζω δεν μπορω να κανω και πολλες αλλαγες.Φυσικα εχει περιφραξει αλλα δεν εμποδιζει κανενα γατι να μπαινει και να βγαινει. και αν βαλω κιαλλοι περιφραξη πως θα ταιζω και τα αλλα τα γατια τα αδεσποτα που ερχονται? Να βαλω φαι καπου αλλου δεν θα ειναι καλη ιδεα γιατι υπαρχουν και οι φολες οποταν καλυτερα να τους ταιζω στην αυλη μου..
απο τη στιγμη που το νοικιαζεις ,οπως και εγω,τιποτα δυστυχως δεν μπορεις να κανεις....ειναι ξενη ιδιοκτησια...
για μενα η μονη λυση ειναι να μπουν μεσα τα γατακια σου....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool