Vivikos
Νεοφερμένο μέλος
το μόνο ''κουσούρι'' που του άφησε η στείρωση είναι που έχει γίνει ζάχαρη. Αγάπες και αγκαλίτσες θέλει!!!
. Μην ανησυχείς καθόλου. Και συμφωνώ απολύτως με τους προλαλήσαντες.. είναι τόσα τα αδέσποτα γατάκια που είναι κρίμα να αφήνουμε να γεννιούνται κι άλλα και να ταλαιπωρούνταιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά! Έχω μια απορία με τη γατούλα μου:Πριν ένα μήνα περίπου γέννησε τέσσερα υπέροχα γατάκια για πρώτη φορά. Από τότε δεν έχει ησυχία.Νιαουρίζει για να τη βάλω μέσα στο σπίτι και όταν μπαίνει δεν σταματάει να νιαουρίζει,χωρίς να μπορώ να καταλάβω τι θέλει, εκτός αν τρώει ή τη χαϊδέυω.Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει που οφείλεται αυτός ο εκνευρισμός? Πριν γεννήσει δεν νιαούριζε καθόλου...Μήπως φταίει ο θηλασμός?
Υ.Γ. Τα γατάκια δεν βρήκα κάποιον να τα χαρίσω ακόμα και τα έχω σε μια κούτα έξω στην αυλή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Όπως και να 'χει, όταν απογαλακτιστούν τα ψιψινάκια, πήγαινέ την για μια στειρωσούλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Παρατηρείς τίποτα ασυνήθιστο πάνω της;Είναι οι θηλές της καθόλου πρησμένες;Κατά τη γνώμη μου αφού επιμένει,κάτι θα νιώθει,οπότε πρέπει να την πας στον κτηνίατρο.
Επίσης,αφού ακόμα δεν έχεις βρει σπίτι για τα γατάκια,γιατί δεν στείρωσες τη γατούλα σου;Δεν μου πέφτει λόγος,αλλά ίσως να μην έχεις βρει ούτε όταν θα μεγαλώσουν και απογαλακτισούν,καθώς έχει γεμίσει ο τόπος μικρά,οπότε τι θα τα κάνεις;
Καλό θα ήταν στην αυλή σου να τα έχεις προστατευμένα από χαμηλές θερμοκρασίες και γάτους.
LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Πρόσεχέ τη πάρα πολύ γιατί είναι πολύ επικίνδυνο για τη γάτα να ξαναγεννήσει τόσο σύντομα αφενώς και αφετέρου, άντε να βρεις σπίτι για τόσα γατάκια!
Εγώ θα σου έλεγα να αρχίσεις να ταϊζεις τα γατάκια και να τη στειρώσεις σύντομα.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Πόσο είναι τα μωράκια σε ηλικία;;
Θα σου συνιστούσα να μην την αφήνεις να βγαίνει έξω και να ζευγαρώνει. Έρχεται οίστρος στις λεχώνες, αλλά δεν κρατάει πάρα πολύ.
Πάντως αν έχουν πάει 2 μηνών τα γατάκια και εφόσον μπορούν να τρώνε μόνα τους, βάζε τους φαγητό και γαλατάκι ειδικό, και στείρωσε τη μαμά...
Αν είναι όμως μικρότερα, περίμενε λίγο ακόμα να θηλάσει.
LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
escape
Εκκολαπτόμενο μέλος

LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σήμερα νιαούριζε συνέχεια πάλι..και δεν με έφηνε να την πλησιάσω.Αύριο θα δώσω τα τρία από τα τέσσερα γατάκια..Μήπως το κατάλαβε και μου κάνει μούτρα?Έχουν διαίσθηση οι γάτες?Γι αυτο νιαουριζε τοσο καιρο. Συνηθιζουν μετα τις πρώτες μέρες τις γέννας, περίπου όταν ανοίγουν τα μάτια τους, να τα μεταφέρει σε άλλο σημείο. Με άλλα λόγια διαπραγματευόταν μαζί σου να τα φέρει μέσα...![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
Πόσο είναι τώρα τα γατάκια;Σήμερα νιαούριζε συνέχεια πάλι..και δεν με έφηνε να την πλησιάσω.Αύριο θα δώσω τα τρία από τα τέσσερα γατάκια..Μήπως το κατάλαβε και μου κάνει μούτρα?Έχουν διαίσθηση οι γάτες?
LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Αρα είναι έτοιμα για να τα δώσεις. Την καημενούλα μήπως σε φωνάζει για να τους δώσεις τροφή; Παντως γενικά τα ζωα έχουν διαίσθηση μάλιστα κάπου είχα διαβάσει ότι οι γάτες επικοινωνούν τηλεπαθητικά γι αυτό κ σπανια νιαουρίζουν μεταξύ τους κ ότι όταν σε κοιτάνε επίμονα στα μάτια προσπαθούν να σου δώσουν να καταλάβεις τι θέλουν εκεινη τη στιγμή.Βέβαια το κατα πόσο είναι αλήθεια όλο αυτό δεν ξέρωΕίναι σχεδόν δύο μηνών..![]()
escape
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η δικη μου (η Misty η μεγαλυτερη) καταλαβαινει αμεσως ποτε προκειται να φυγω ταξιδι. Εννοω μολις το αποφασισω. Και προετοιμαζεται.
Επισης, καταλαβαινει ποτε πλησιαζω στο σπιτι οταν ερχομαι απ εξω. Συνηθως βγαινει κι εκεινη απο το σπιτι οταν λειπω. Την εχω δει να τρεχει απο μια αποσταση 500 μετρων να με προυπαντησει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool