Επίμονο νιαούρισμα

marilu

Νεοφερμένο μέλος

Η marilu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Χθές πήρα ένα μικρούλη γατάκι σιάμ απο τη θεία μου, το έφερα σπίτι, παίζαμε όλο το απόγευμα, έφαγε κιόλας! μέχρι εδώ μια χαρά! μετά του έβαλα μια κουβερτούλα δίπλα στο κρεβάτι μου για φωλιτσα. ε μετά απο κανα δύωρο αφού εγώ είχα κοιμηθεί, άρχισε να νιαουρίζει, συνέχεια και ασταμάτητα! δε με άφησε να κοιμηθώ απο εκεί και έπειτα όσα παιχνίδια και όσα χάδια και να του έκανα!:(:( Ετσι θα συνεχίσει τις επόμενες ημέρες?:hmm: τί να κάνω?? οταν δεν το κρατάω νιαουρίζει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλως ηρθες !!!!:):) ποσο μηνων ειναι το μικρακι!!!!!????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ! καλώς σας βρήκα!!! είναι 1,5 μηνών! πολύ χαριτωμένο, θέλει όλο χαδάκια, να φανταστείς είμαι καθιστή και αυτό σκαρφαλώνει λίγο λίγο να κάτσει πάνω μου! αλλά δε γίνεται συνέχεια να το κρατάω:confused: δυστυχώς κάνω και άλλα πράγματα στο σπίτι. ε με το που θα το αφήσω κάτω και δεν θα ασχολούμαι μαζί του θα αρχίσει να νιαουρίζει... τι παιχνίδια του εχω βάλει τι μπίλιες μόνο του δεν παίζει για πολύ ώρα!

ειναι πολυ μικρουλι αγαπη μου γι'αυτο!! καλο θα ηταν να εμενε λιγο ακομη με την μαμα του μεχρι να παει τουλαχιστον 2-2,5 μηνων εκτος αν το βρηκατε και δεν εχει μανουλα!!! οποτε πρεπει να αναλαβεις εσυ αυτον τον ρολο! !!!! :happy: θελει να νιωθει ασφαλεια βαλτου καποιο ρουχο σου που δεν φορας πλεον στην φωλιτσα που του εφτιαξες να σε μυριζει..χρειαζεται υπομονη μεχρι να μαθει να μενει μονο του ..βαλτου και ενα λουτρινο στη φωλια αν εχεις!!

δε μπορω να το επιστρέψω γιατι δεν είναι τις θείας μου η μάμα και ο μπαμπας, τις δώσανε 2 και εγώ τις ζήτησα το ένα:) πλησιάζει τους δυο μήνες πάντως γνωρίζω την ημερομηνία γέννησης. αυτό με το ρούχο θα το δοκιμάσω!! thank you!!

να'σαι καλα και υπομονη ακομη ειναι πρωτες μερες μην σε παιρνει απο κατω εμενα ειναι 8 μηνων και νιαουριζει οταν ειμαι σε αλλο δωματιο!!!!!! :lol::lol::lol: την εχουμε καλομαθημενη τι να κανουμε!!!!! οταν μεγαλωσει λιγακι φτιαξτου και θεματακι με φωτο να το δουμε και μεις !!!!:happy::happy::happy:

ασχετο της θειας σου ειναι το αδερφακι του κανει και αυτο ετσι???????:hmm::hmm:

Απόλυτα φυσιολογικά όλα!:) Είναι μικρό, θέλει προσοχή, να έχει παρέα, και να νοιώθει ασφάλεια.

Πάρτου παιχνιδάκια, να παίζει... όσο για το βράδυ θέλει να ανέβει στο κρεβάτι (κλασσικά:up:)

Αν φωνάζει αδικιολόγητα, (γιατί μπορεί να πεινάει ή να θέλει τουαλέτα... ) μήν τρέχεις συνέχεια, γιατί θα το συνδιάσει, οτι μολις φωνάζει τρέχεις.. και ΔΕΝ το θέλεις αυτό.:redface:;)

Κατα τα άλλα υπομονή, θα μεγαλώσει!:)

αυτή είναι η πρώτη της φώτο! θα μάθω να τη βάζω και στην απάντηση:)

Αν φωνάζει αδικιολόγητα, (γιατί μπορεί να πεινάει ή να θέλει τουαλέτα... ) μήν τρέχεις συνέχεια, γιατί θα το συνδιάσει, οτι μολις φωνάζει τρέχεις.. και ΔΕΝ το θέλεις αυτό.:redface:;)

Θα συμφωνήσω με το παραπάνω. Κατά τ' άλλα, πολλά μικρά κλαίνε τις πρώτες μέρες, μέχρι να συνηθίσουν στον καινούργιο χώρο, οπότε μη σε ανησυχεί. Θα του περάσει γρήγορα.:)

μέχρι χθές που ήταν μαζί με το αδελφάκι του και πάλι απο ότι θυμάμαι νιαουρίζανε, που και που, όχι έτσι, αλλα τα κρατάγαμε συνέχεια οπότε δεν περίμενα οτι θα κανει έτσι αν το αφήνω μόνο του για ώρα:D θα ρωτήσω τι κάνει το αδελφάκι τώρα, δεν ξέρω, και θα το πηγαίνω να το βλέπει κιόλας:)

Εκτός από τη μικρή του ηλικία, παίζει ρόλο και η ράτσα του -τα Σιαμ είναι τα πιο ομιλητικά γατιά και πάρα πολύ κοινωνικά επίσης, επιζητούν πολύ την ανθρώπινη παρέα.
Παίξε όσο πιο πολύ μπορείς μαζί του για να κουράζεται και να κοιμάται ευκολότερα. Για το βράδι, δοκίμασε να του βάλεις και μια ζεστή θερμοφόρα στο κρεββάτι του, τα βοηθάει να ηρεμήσουν.

μέχρι χθές που ήταν μαζί με το αδελφάκι του και πάλι απο ότι θυμάμαι νιαουρίζανε, που και που, όχι έτσι, αλλα τα κρατάγαμε συνέχεια οπότε δεν περίμενα οτι θα κανει έτσι αν το αφήνω μόνο του για ώρα:D θα ρωτήσω τι κάνει το αδελφάκι τώρα, δεν ξέρω, και θα το πηγαίνω να το βλέπει κιόλας:)
Αποχωρίστηκε πολύ μικρό από την μαμά του γι αυτό γκρινιάζει, γι αυτό δεν πρέπει να δίνονται σε τέτοια ηλικία τα γατάκια. Γενικά οι γατες όμως ειναι αρκετά προσαρμοστικές οπότε κάποια στιγμή θα συνηθίσει το νέο του περιβάλλον βέβαια θα βοηθούσε πιο πολύ αν ήταν μαζί με το αδελφάκι του αλλα θα συνηθίσει και έτσι αργά ή γρήγορα. Να σου ζήσει!

δε μπορω να το επιστρέψω γιατι δεν είναι τις θείας μου η μάμα και ο μπαμπας, τις δώσανε 2 και εγώ τις ζήτησα το ένα:) πλησιάζει τους δυο μήνες πάντως γνωρίζω την ημερομηνία γέννησης. αυτό με το ρούχο θα το δοκιμάσω!! thank you!!
Κανε το κόλπο με το ρολόι, κρύψε στα σκεπασματακια του ένα ρολόι(όχι ηλεκτρονικό) ο ήχος του ρολογιού τους θυμίζει τον ήχο της καρδιά της μαμάς τους και κοιμούνται πιο εύκολα..;)

Μην το πηγαινοφέρενεις!! Τα γατάκια δεν είναι παιδάκια ,να πεθυμάνε τη μαμά τους και τα αδέλφια τους. Άστο να προσαρμοστεί στο καινούργιο του σπίτι. Αν το πηγαίνεις πίσω, για να δει τη μαμά του , θα το μπερδέψεις κι εκεί να δεις μετά νιαούρισμα!!:(Απλά, θέλει εκπαίδευση. Άστο να νιαουρίζει, χωρίς να το πάρεις αγκαλιά. Ούτε θα πάθει τίποτα και θα μάθει, ότι δεν σε έχει του χεριού του. Οπωσδήποτε, να είναι χορτάτο, να έχετε παίξει και να έχει μια ζεστή φωλίτσα. Όλα θα πάνε καλά, μην αγχώνεσαι!:hello:

Νομίζω οτι κάτι κατάφερα! αφου κοιμήθηκε πάνω μου έβαλα και το ρολόι και τη θερμοφόρα κάτω απο την κουβέρτα του και τώρα κοιμάται μόνο του σε άλλο δωμάτιο!!!!:up: εχω την εντύπωση οτι είμαι σε καλό δρόμο:up:

Νομίζω οτι κάτι κατάφερα! αφου κοιμήθηκε πάνω μου έβαλα και το ρολόι και τη θερμοφόρα κάτω απο την κουβέρτα του και τώρα κοιμάται μόνο του σε άλλο δωμάτιο!!!!:up: εχω την εντύπωση οτι είμαι σε καλό δρόμο:up:
Έτσι είναι τα μωρακια μας κουράζουν μέχρι να βρούμε τα κουμπιά τους αλλά μετά έχουμε την αμοιβή με τις ατελείωτες γατοαγκαλίτσες;):up:

Έτσι μπράβο!!!Σύντομα θα είναι το γλυκό χνουδομπαλλάκι σου, ούτε νιαουρίσματα, ούτε γραντζουνιές. Δώστου πολλά φιλάκια από εμένα και πατουσάκια από τη Μπασσέτ μου:kiss::kiss::kiss:

Καλησπερα και καλως ορισες στο φορουμ...!:D Να σου ζησει το νεο σου γατακι, ειναι πολυ πολυ ομορφο...!:inlove: Θα συμφωνησω με ολες τις απαντησεις που σου εχουν δωσει οι κοπελες παραπανω, ειναι ολες πολυ χρησιμες...!:) Θα δεις τωρα ολα θα πανε καλυτερα..
Θα συμφωνησω με την aretha οτι τα σιαμεζικα ειναι πολυ ομιλητικα.Αλλωστε θα το διαπιστωσεις και εσυ στο μελλον, ειναι πολυ της επικοινωνιας και ειναι βασικα απο τις λιγες ρατσες γατων με τις οποιες μπορεις αμα θες να "συζητησεις" κιολας...!:) Σιγα-σιγα θα δεις οτι θα προσαρμοστει.. Θα του λειπουν σιρουρα η μαμα και τα αδερφακια του...

Νιαουρίζει συνέχεια χωρίς λόγο!

Εχω μια γατουλα την Δαφνη η οποια ειναι 17 χρονων. Νιαουριζει συνεχεια-συνεχεια-συνεχεια... στα καλα καθουμενα. Δεν εχει συγκεκριμενες ωρες, ακομα και τα μεσανυχτα. Εχει φαι, νερο, καθαρη αμμο και πολλα χαδια αλλα τιποτα. Την εξετασε κτηνιατρος και μου ειπε οτι ειναι υγιεστατη. Μηπως ποναει λογο ηλικιας? Τι να κανω? Αρχισε να γινεται κουραστικο. Ευχαριστω εκ τω προτερων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εφόσον είναι καινούργια συμπεριφορά αυτή (δεν το συνήθιζε δηλαδή από μικρή), τότε είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για ένδειξη κάποιου παθολογικού προβλήματος που μπορεί και να μη φαίνεται με μια απλή κλινική εξέταση. Θα σου πρότεινα να την πας και σε δεύτερο γιατρό και να ζητήσεις να της γίνουν λεπτομερείς εξετάσεις (αίματος, υπέρηχος κ.λπ.).
Εκτός από το επίμονο νιαούρισμα, έχεις παρατηρήσει τίποτε άλλο; Π.χ. να έχει αλλάξει η ποσότητα του φαγητού που τρώει ή του νερού που πίνει, η συχνότητα που πηγαίνει στην άμμο, να γλείφει επίμονα κάποιο συγκεκριμένο σημείο... Επίσης το νιαούρισμα το κάνει κάποια συγκεκριμένη ώρα; Ή σε συγκεκριμένο μέρος του σπιτιου; Όταν είναι μόνη της ή όταν είστε κι εσείς μπροστά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back