lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι 7-8 μηνων και σε λιγο καιρο θα αρχισει να ψεκαζει. Ο κυριοτερος λογος της στειρωσης (εκτος απο λογους υγειας) ειναι οτι ψαχνωντας γατουλες αρχιζει να απομακρυνεται πολυ απο το σπιτι, σε δρομους επικινδυνους. (Καθε βραδυ μεχρι να γυρισει καθομαι σε αναμενα καρβουνα και πεταγομαι καθε λιγο εξω)
Θα θελα να μου πειτε τι πρεπει να προσεξω, απο διατροφη, υγεια, αλλαγη συμπεριφορας, φροντιδας του και οτι αλλο χρησιμο...
Επιτελους εχουμε κτηνιατρο στην περιοχη μας οποτε (αν κανει στειρωσεις δεν θα ταλαιπωρηθει με ταξιδι). Μπορει να μην κανει στειρωσεις ο γιατρος???
Θα ειναι γενικα πρωτη επισκεψη του Σαββα σε γιατρο... Ευχαριστω εκ' των προτερων....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δεν έχει κάνει εμβόλια Lactoula?Θα ειναι γενικα πρωτη επισκεψη του Σαββα σε γιατρο... Ευχαριστω εκ' των προτερων....![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
αν παντως εχετε βρει καλο γιατρο στη Χαλκιδα στειρωστε τον εκει και ρωτηστε και αν εχουν γινει σωστα τα εμβολια(τεστ λευχαιμιας-aids εχει κανει?αν οχι,τωρα που θα τον πατε στον γιατρο ειναι ευκαιρια).μετα πρεπει να τρωει ειδικη τροφη για να μην εχει προβλημα στο ουροποιητικο του συστημα και να γυμναζεται για να μην γινει χοντρουλης
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
, πολυ καλος μου φανηκε με τον Σαββα. Τον εξετασε, δοντια, αυτια, τριχωμα, του εκανε ενα εμβολιο (πως το καταλαβε ο ατιμος τι προκειται να του κανουν και δαγκωνε γκρατσουναγε και φωνεζε...
) ομως τον καταφεραμε!
Μετα του εβαλε κατι σταγονες στα αυτια γιατι βρηκε κατι μαυρακια και μου εδωσε σταγονες για το σπιτι. Σε μια εβδομαδα θα τον ξαναπαω μου ειπε για να δει τι εγινε.
Γενικαι ο Σαββας τα χρειαστηκε...
μετα το εμβολιο ειχε ιδρωσει στις πατουσιτσες ο καημενος
(δεν ηξερα οτι ιδρωνουν)... Δεν καθοταν φρονιμα, το μαυρο μου σακακι εγινε ασπρο απο την τριχα του (απο την τρομαρα αφηνει τριχα???) ΑΑΑΑ, βγαλαμε και βιβλιαριο!
Και μας εγραψε οτι ο Σαββας ειναι ημιαιμος??? (το ειδα αυτο στο σπιτι και θα τον ρωτησω την επομενη φορα)... Οσο για την στειρωση, μου ειπε οτι καλυτερα να περιμενω να γινει 15 μηνων για να εχει τελειωσει η αναπτυξη του...
εκτος και αν θελουμε τωρα... Τι μου προτεινετε??? Επισης μου ειπε οτι ειναι μεγαλοσωμος για την ηλικια του. Μου πηρε 39 ευρω ( μου χρωσταει και 1Ε)
Α ξεχασα να πω οτι ειναι και πολυ κουκλι ο γιατρος...

RedCat
Διάσημο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Παντως καθε φορα που αργει να γυρισει τα βραδια, τρεχω σαν την παλαβη απο μπαλκονι σε μπαλκονι και τον φωναζω και η καρδια μου παει στη κουλουρη... Μας ειπε οτι γινεται και τωρα η στειρωση απλα δεν θα μεγαλωσει αλλο. Βεβαια ο Σαββας ηδη ειναι μεγαλος για την ηλικια του...
Τι μου προτεινετε???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marigo173
Δραστήριο μέλος
Λακτούλα νομίζω ότι οι απόψεις διίστανται στο συγκεκριμένο ζήτημα αλλά έχω ακούσει και γω ότι στα αρσενικά είναι καλό να περιμένει κανείς να ολοκληρωθεί πλήρως η ανάπτυξη γιατί πολλά ευνουχισμένα αρσενικά παρουσιάζουν αργότερα προβλήματα στο ουροποιητικό. Δεν ξέρω βέβαια αν οι 15 μήνες είναι το όριο γιατί έχω ακούσει να στειρώνουν αρσενικά και νωρίτερα. Ζήτα από τον γιατρό να σου διευκρινήσει γιατί. Υποθέτω ότι είναι από τα θέματα που κάθε κτηνιάτρος έχει την δική του άποψη. Αν είναι νεαρούλης ο γιατρός σας είναι μεγαλύτερες οι πιθανότητες να είναι πιο ενημερωμένος για έρευνες κτλ οπότε θα σου λέγα περιμένε ακόμη λίγο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool