lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
και τον φεκαζε εκει. Τον καημενο, ειχε φαγουρα μεσα, και μετα αποκτουσε και εξω 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Πηγαμε σημερα ξανα στον γιατρο, εξετασε τα αυτακια του και ειπε οτι θελουν ακομα μια εβδομαδα καθαρισμα και μετα θα δωσει κατι αλλο για τα αυτακια. Σημερα ο χαζουλης μου ηταν πολυ πιο ηρεμος και στο αυτοκινητο και στον γιατρο (μαθαινουμε
), εκλαιγε αλλα λιγο και αφηνε πιο ευκολα τον γιατρο να τον εξετασει. 
Ismini
Διάσημο μέλος
Ευχαριστουμε για το κομπλιμεν.Πηγαμε σημερα ξανα στον γιατρο, εξετασε τα αυτακια του και ειπε οτι θελουν ακομα μια εβδομαδα καθαρισμα και μετα θα δωσει κατι αλλο για τα αυτακια. Σημερα ο χαζουλης μου ηταν πολυ πιο ηρεμος και στο αυτοκινητο και στον γιατρο (μαθαινουμε
![]()
Τελικά τον ζυγίσατε? Πόσα κιλά είναι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Την επομενη φορα... Και επισης μου εδωσε ενα χαπι για ενδοπαρασιτα drontal και πληρωσα μονο το χαπακι (2.5 ευρω)...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Παρε τον αγκαλια και ζυγισου μαζι του! Μετα αφησε τον και ζυγισε τον εαυτο σου για να αφαιρεσεις τη διαφορα.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Ευχαριστουμε για το κομπλιμεν.Πηγαμε σημερα ξανα στον γιατρο, εξετασε τα αυτακια του και ειπε οτι θελουν ακομα μια εβδομαδα καθαρισμα και μετα θα δωσει κατι αλλο για τα αυτακια. Σημερα ο χαζουλης μου ηταν πολυ πιο ηρεμος και στο αυτοκινητο και στον γιατρο (μαθαινουμε
![]()
εμενα που ειχαν μαυρακια στα αυτια,μου ειπε οτι ειναι ωτοδεικτικη ψωρα και μου ειπε οτι υπαρχει αμπουλα για αυτο ή ενεση.η αμπουλα λεγεται advocate και την βαζεις ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ αλλα στο σβερκο.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Πηρα τον γιατρο να τον ρωτησω σχετικα με το χαπι και ειπε οτι κανει να το φαει ολο και δεν θελει αλλο...δεν ειναι πολυ χοντρος τωρα. Αδυνατησε επειδη ειναι εποχη ζευγαρωματος και τρεχει απο τις θηλυκες
Απο χτες που τον εφερα απο τον γιατρο μονο να φαει εχει ερθει το σκασμενο, τρεχει πισω απο την Παρδαλω σε ολο τον κηπο μας...
aspasiapef
Διάσημο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Τωρα ομως ειδικα εξω κανει οτι δεν μας ξερει 
aspasiapef
Διάσημο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Την μαμα και την γιαγια του αμεσως τις ξεχασε.... 
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω λιγο αγχος... Δεν υπαρχουν ατυχηματα σε αυτες τις εγχειρησες? Κανει να βγει εξω μετα? Και αν κανει, ποτε μετα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος
Βεβαια ηταν ακομα λιγο ζαλισμενος και εκοβε 8αρια αλλα μετα απο καμια ωρα ηταν οπως πριν!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool