Επίσκεψη σε κτηνίατρο...

καλη επιτυχια με τη στειρωση!!μην ανησυχεις,ολα θα πανε καλα:up: !!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δωσαμε το μωρακι μου πριν λιγο :( Εχω πολυ αγχος! Πως δεν εβαλα τα κλαμματα μεσα... Τον λυπηθηκα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μην ανησυχεις... ολα θα πανε καλα:)

Lactoula μην ανησυχείς. Κι εγώ είχα αγχωθεί πάρα πολύ, αλλά είναι τόσο απλή η επέμβαση που ούτε που θα το καταλάβει! άντε περαστικά του.

Ο γιατρος ειπε οτι για πεντε μερες θα φοραει ενα κολαρο να μην φτανε την πληγη, και δεν θα βγαινει εξω. Για δυο μερες θα τρωει μια ειδικη τροφη που θα μας δωσει. Για τεσσερις μερες θα παιρνει παυσιπονα! Ετσι μας ειπε... Ειναι φυσιολογικο?

Τι σας είπε,θα επανέλθει με αυτήν την θεραπεία?

Ε προφανως! Α μολις με πηρε τηλ ο γιατρος και λεει οτι τελειωσανε και να παμε να τον παρουμε

Αχ μπέρδεψα τα θέματα.
Λογικά ακούγονται αυτά που σας είπε ο γιατρός.

Το να μην βγαίνει έξω μου φαίνεται λογικό, για να αποφευχθούν μολύνσεις. Το κολλάρο όμως πρώτη φορά το ακούω σε στείρωση αρσενικού, συνήθως το βάζουν στις θηλυκές για να μην δαγκώνουν τα ράμματα, αλλά στα αρσενικά απ' όσο ξέρω δεν γίνονται ράμματα... :hmm: Παυσίπονα κάποιοι γιατροί δίνουν, κάποιοι όχι, μου φαίνεται λίγο υπερβολικό να τα παίρνει για 4 μέρες... Παρακολούθησέ τον να δεις αν φαίνεται να πονάει ή όχι. Όταν πονάνε δεν πολυκινούνται, δεν πηδάνε πάνω σε κρεββάτια, καρέκλες κλπ και γενικά δείχνουν αδιάθετα. Η ειδική τροφή για τι είναι;

Ο γιατρος ειπε οτι για πεντε μερες θα φοραει ενα κολαρο να μην φτανε την πληγη, και δεν θα βγαινει εξω. Για δυο μερες θα τρωει μια ειδικη τροφη που θα μας δωσει. Για τεσσερις μερες θα παιρνει παυσιπονα! Ετσι μας ειπε... Ειναι φυσιολογικο?
Εμάς κολάρο δεν μας βάλανε, τροφή μας είπε να τους παίρνουμε για στειρωμένες και ούτε και παυσιπονα μας έδωσε. Σκέψου ότι με το που ξυπνήσαν μπορούσαν και ανέβαιναν σε καναπέδες και κρεβάτια.
Αν θυμάμαι καλά ο γιατρός έχεις πει ότι είναι πιτσιρικάς ε? Οπότε μπορεί να είναι πιο άπειρος και άρα πιο τυπικός με κάποια πράγματα που ίσως να μην χρειάζεται. Δεν ξέρω, τι να πω...

Εμείς πάντως και παυσίπονα πήραμε , και τροφή μετεγχειρητική τρώγαμε,νομίζω eukanuba.

Εμείς πάντως και παυσίπονα πήραμε , και τροφή μετεγχειρητική τρώγαμε,νομίζω eukanuba.
Ναι, αλλά εσένα είναι θηλυκιά η γατούλα σου (ή δεν θυμάμαι καλά; :redface: ) Στα θηλυκά τα πράγματα είναι δυστυχώς πιο δύσκολα. Η επέμβαση είναι εσωτερική, η τομή είναι μεγάλη, γίνονται και ράμματα και επομένως είναι και η ταλαιπωρία του ζώου μεγαλύτερη. :/:

Ναι, αλλά εσένα είναι θηλυκιά η γατούλα σου (ή δεν θυμάμαι καλά; :redface: ) Στα θηλυκά τα πράγματα είναι δυστυχώς πιο δύσκολα. Η επέμβαση είναι εσωτερική, η τομή είναι μεγάλη, γίνονται και ράμματα και επομένως είναι και η ταλαιπωρία του ζώου μεγαλύτερη. :/:
Nαι θυλυκό είναι , και σαφώς είναι πιο δύσκολη επέμβαση.Αλλά μήπως επειδή είναι νέος ο γιατρός , όπως ειπώθηκε , θέλει να είναι και απόλυτα τυπικός.

κανονικα στα αρσενικα δεν φορανε κολαρο, ουτε ο δικος μου ειχε βαλει. αυτο το συνηθιζουν στα θηλυκα γιατι ειναι πιο επικυνδινο να πειραξουν τα ραμματα. το κολλαρο γενικος δυσκολευει τα γατακια να φανε και να κινηθουν ειδικα οταν ειναι ζαλισμενα...ρωτησε τον γιατρο ομως μηπως και δεν ειναι τοσο απαραιτητο..

Επιστρεψαμε!!! Ειναι πρασινα τα... :) Κοιμαται ακομα το μωρακι μου!!! 75 μας πηρε με ολα τα φαρμακα! Μας ειπε αν θελαμε να δουμε τα... αλλα δεν θελαμε

Εμεις ουτε στα θηλυκα ουτε στα αρσενικα ειχαμε κολλαρο. Και στα μεν και στα δε υπηρχε λιγη ζαλαδα λογω της ναρκωσης για μερικες ωρες μετα. Το καλο με το γιατρο που παμε τωρα ειναι οτι τα κραταει μετα την επεμβαση για οσο χρειαστει.
Αυτο που γραφεις lactoula "ειναι πρασινα τα..." το θυμαμαι παλια στη στειρωση του Καισαρα που ειχαμε κανει στη Φιλοζωικη. Καποιο φαρμακο με πρασινο χρωμα θα ειναι.(?)

Ναι ειναι! Και μας ειπε ο γιατρος να μην το γλυφει, για αυτο εβαλε κολαρο... Και δεν κανει να βγει 5 μερες! Αυτο ειναι το χειροτερο για τον Σαββα! Απο την νυχτα μας εδωσε και καταλαβαμε! Θελει εξω! :(

Exει μαθει στο εξω γι αυτο.... Υπομονή!

Απο την νυχτα μας εδωσε και καταλαβαμε! Θελει εξω! :(
Αυτό πάντως είναι πολύ καλό σημάδι, σημαίνει ότι αισθάνεται καλά :up: Υπομονή, λίγες μέρες είναι, θα περάσουν.

Καλε το σκασμενο μια χαρα ειναι! Ο γιατρος μας εδωσε δυο κονσερβες πουρινα για δυο μερες και τις εχει φαει ηδη!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back