FOXYFREAK
Νεοφερμένο μέλος
Ψάχνομαι γενικά για να βρώ το επάγγελμα που θα με κάνει ευτυχισμένη
επιτέλους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θέλω να ασχολούμε και πολύ με
τους ανθρώπους παρά με τα ζώα. Ποιά είναι τα επαγγέλματα που μπορεί
κανείς να ακολουθήσει για να κάνει διαφορά σε αυτόν τον κόσμο χαρίζοντας
στοργή και αγάπη σε μικρα ζωάκια; μπορεί να ακούγομαι περίεργα αλλά έχω κουραστεί να δουλεύω και να νιώθω ότι τίποτα δεν προσφέρω. Κτηνίατρος καλά θα ήταν να μπορούσα να γίνω αλλά δυστηχώς είμαι από τα άτομα που δεν αντέχουν να κάνουν ένα τέτοιο επάγγελμα στο μέλλον. Κανένα μα κανένα άλλο επάγγελμα δεν με ενθουσιάζει αν δεν έχει να κάνει με ζώα. αυτό κατάλαβα σε μένα. please help
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ειδη χαριτωμενα διακοσμητικα η χρησιμα με μορφη ζωου
ειδη πετ σοπ χωρις να πουλας ομως ζωα,
ειδη για χορτοφαγους ( που δε εχουν που να τα βρουν μαζεμενα, μεχρι και ειδικα ρουχακαι παπουτσια εχει χωρις ζωα) ,
να προσφερεις κομμωσεις η
και συνεργασια με φιλοζωο κτηνιατρο
και να δικτυωνεις ανθρωπους με σωματεια και δημους ωστε να πουλας και πληροφοριες.
Εαν τυχον αποφασισει κανεις να κανει κατι τετοιο θα εχει καθε δυνατη βοηθεια στην οργανωση και απο μενα και απο φιλοζωους σοβαρους και απο χορτοφαγους να ξερετε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Havana
Διάσημο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
FOXYFREAK
Νεοφερμένο μέλος
κάτι θα κάνω δεν μπορεί. Υπάρχουν μήπως φιλοζωηκά κέντρα εδώ κοντά στην Αθήνα που μπορεί να πάει κανείς και να βοηθήσει εθελοντηκά;
Επιδή βρήσκομε σε δύσκολη περίοδο με θέμα τι θέλω επιτέλους να κάνω στην ζωή μου αποφάσησα να πάω σε νυχτερινό λύκειο να βγάλω το απολυτήριο και μετά βλέπουμε. Παράλληλα δουλεύω αλλά καθώς θα τελειώνω το λύκειο όλο και κάποια βοήθεια θα βρεθεί ανάμεσα στους καθηγητές σαν πιό έμπειροι. Ευχαριστώ πολύ και πάλι για όσα μου προτίνατε.
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος

myrtos
Δραστήριο μέλος
Γενικα δικια μου προταση ειναι πριν κανεις κατι δικο σου δοκιμασε το σαν υπαληλος βοηθος κτλ Αν σου αρεσει αντεχεις προχωρησε το.Σου ευχομαι τα καλυτερα
elvenstar
Επιφανές μέλος
Θα ήταν καλό μετά το Λύκειο να συνεχίσεις με ένα τρόπο τις σπουδές σου, γιατί μόνο οι γνώσεις Λυκείου σήμερα είναι ανεπαρκείς για την αγορά εργασίας. Ελπίζω να βρεις τελικά τον προσανατολισμός σου κ να είσαι τυχερή κ να βρεις μια δουλεια που να είναι επικερδής αλλά κ να την αγαπάς ώστε να μπορείς να την κάνεις καλά. Υπάρχουν πολλά σωματεία που μπορείς να προσφέρεις κ επιπλέον αυτή η διαδικασία ίσως σε βοηθήσει να βρεις τις ισορροπίες σου κ να καταλήξεις κ σε μια απόφαση.σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας αλλά δυστηχώς δεν έχω την ικανότητα να ανοίξω μαγαζί αν δεν υπάρχει κεφάλαιο. Κάποια στιγμή όμως
κάτι θα κάνω δεν μπορεί. Υπάρχουν μήπως φιλοζωηκά κέντρα εδώ κοντά στην Αθήνα που μπορεί να πάει κανείς και να βοηθήσει εθελοντηκά;
Επιδή βρήσκομε σε δύσκολη περίοδο με θέμα τι θέλω επιτέλους να κάνω στην ζωή μου αποφάσησα να πάω σε νυχτερινό λύκειο να βγάλω το απολυτήριο και μετά βλέπουμε. Παράλληλα δουλεύω αλλά καθώς θα τελειώνω το λύκειο όλο και κάποια βοήθεια θα βρεθεί ανάμεσα στους καθηγητές σαν πιό έμπειροι. Ευχαριστώ πολύ και πάλι για όσα μου προτίνατε.
prince
Διάσημο μέλος
Και παράλληλα αν έχεις το κουράγιο μπορείς να τους προσφέρεις και υπηρεσία καθαριότητας (μπάνιο, στέγνωμα, νύχια, χτένισμα).
Θέλει λίγο περισσότερη μελέτη αλλά όλα γίνονται.
(εδώ ο άλλος έχει πετ ταξί και χρεώνει όσο θέλει)
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool