Επαγγελματικός προσανατολισμός!!

FOXYFREAK

Νεοφερμένο μέλος

Η FOXYFREAK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 97 μηνύματα.
Θα ήθελα λίγο τα φώτα σας σε ένα θέμα που με απασχολεί πολύ.
Ψάχνομαι γενικά για να βρώ το επάγγελμα που θα με κάνει ευτυχισμένη
επιτέλους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θέλω να ασχολούμε και πολύ με
τους ανθρώπους παρά με τα ζώα. Ποιά είναι τα επαγγέλματα που μπορεί
κανείς να ακολουθήσει για να κάνει διαφορά σε αυτόν τον κόσμο χαρίζοντας
στοργή και αγάπη σε μικρα ζωάκια; μπορεί να ακούγομαι περίεργα αλλά έχω κουραστεί να δουλεύω και να νιώθω ότι τίποτα δεν προσφέρω. Κτηνίατρος καλά θα ήταν να μπορούσα να γίνω αλλά δυστηχώς είμαι από τα άτομα που δεν αντέχουν να κάνουν ένα τέτοιο επάγγελμα στο μέλλον. Κανένα μα κανένα άλλο επάγγελμα δεν με ενθουσιάζει αν δεν έχει να κάνει με ζώα. αυτό κατάλαβα σε μένα. please help

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχεις σκεφτεί να κάνεις μια δική σου δουλειά; Αν ήμουν στη θέση σου και ξεκινούσα τώρα, θα άνοιγα ένα πετ σοπ με όλα αυτά τα πράγματα που δεινοπαθούμε να βρούμε εδώ ή στο Διαδίκτυο...ή ένα κατάστημα με είδη σχετικά με γάτες, π.χ. διακοσμητικά σε σχήμα γάτας... δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο προς το παρόν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω θα σου συστηνα να ανοιξεις ενα μαγαζι που να λεγεται σεβασμος στα ζωα κα να πουλας

ειδη χαριτωμενα διακοσμητικα η χρησιμα με μορφη ζωου
ειδη πετ σοπ χωρις να πουλας ομως ζωα,
ειδη για χορτοφαγους ( που δε εχουν που να τα βρουν μαζεμενα, μεχρι και ειδικα ρουχακαι παπουτσια εχει χωρις ζωα) ,
να προσφερεις κομμωσεις η
και συνεργασια με φιλοζωο κτηνιατρο
και να δικτυωνεις ανθρωπους με σωματεια και δημους ωστε να πουλας και πληροφοριες.

Εαν τυχον αποφασισει κανεις να κανει κατι τετοιο θα εχει καθε δυνατη βοηθεια στην οργανωση και απο μενα και απο φιλοζωους σοβαρους και απο χορτοφαγους να ξερετε.

Νομίζω ότι η Ελλάδα πάσχει από Groomer δεν ξέρω αν υπάρχουν σε πόλης όπως Αθήνα-Θεσσαλονίκη κ τι σόι μαγαζιά είναι, αλλά αν μπορείς να βρεις άκρη για την εκπαίδευσή σου θα ήταν ευχής έργο να ανοίξεις ένα κομμωτήριο για μικρά ζωάκια που δεν θα χρειάζεται να τα ναρκώσεις για να τα κουρέψεις, νομίζω ότι αυτό θα ήταν μία πολύ καλή λύση (όπως επίσης θα ήταν άριστη λύση για μένα να ανοίξεις κ υποκατάστημα στα Τρίκαλα);)

εχει δικιο η ασημενια σλιδεριν, πασχουμε απο groomers, ζωωοτεχνες kai animal behaviors (και δενε ννοω τους εκπαιδευτες σκυλων);)

Εγώ αν και συμφωνώ απόλυτα με την αγαπητή Σλιθερινούλα θα σου πρότεινα να κάνεις κάτι για την φιλοξενία ζώων που επίσης πάσχει(σε ποιότητα τουλάχιστον) η Ελλάδα ή ακόμά αν σε ενδιαφέρει και η τεχνολογία, θα μπορούσες να φτιάξεις ένα σαιτ με χορηγούς κλπ που να μπορεί να βρίσκει σπιτάκια σε ζωάκια, να βοηθάει τους ανθρώπους που χάνουν τα ζωάκια τους ή μπορείς και να συνεργστείς και με το srtays.gr για αυτόν τον σκοπό ή οποιοδήποτε σωματείο!!!

σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας αλλά δυστηχώς δεν έχω την ικανότητα να ανοίξω μαγαζί αν δεν υπάρχει κεφάλαιο. Κάποια στιγμή όμως
κάτι θα κάνω δεν μπορεί. Υπάρχουν μήπως φιλοζωηκά κέντρα εδώ κοντά στην Αθήνα που μπορεί να πάει κανείς και να βοηθήσει εθελοντηκά;

Επιδή βρήσκομε σε δύσκολη περίοδο με θέμα τι θέλω επιτέλους να κάνω στην ζωή μου αποφάσησα να πάω σε νυχτερινό λύκειο να βγάλω το απολυτήριο και μετά βλέπουμε. Παράλληλα δουλεύω αλλά καθώς θα τελειώνω το λύκειο όλο και κάποια βοήθεια θα βρεθεί ανάμεσα στους καθηγητές σαν πιό έμπειροι. Ευχαριστώ πολύ και πάλι για όσα μου προτίνατε.

Ψάξε λίγο τις επιδοτήσεις-επιχορηγήσεις από ΕΟΜΜΕΧ (https://www.eommex.gr/) για γυναικεία ή νεανική επιχειρηματικότητα;)

πολλες φορες σχηματιζουμε καποια αποψη οντας εξω απο το χορό και τα βλεπουμε ολα ροδινα.Δυστυχως επειδη την πατησα τα πραγματα δεν ειναι οπως φαινονται με τα pet shop.To δικτιο διανομης δεν ειναι τοσο καλο ουτε βοηθαει τους μικρους ( εκτως αν εχεις αρχ@@α και γλωσσα φορτηγατζη ).Τα πολυ ειδικα πραγματα μενουνε και δεν φευγουνε ευκολα.μην πω καθολου.Και γενικα φευγει το αγαπω τα ζωα και γινεται εμποριο.Προσωπικα εχω την χειροτερη αποψη για το θεμα και γι αυτο το εληξα με την μια.Ισως εγω να εκανα κατι λαθος αλλα τα πραγματα δεν ειναι οπως φαινονται.Καλο ειναι να μην μλεκουμε την αγαπη προς τα ζωα με το επαγγελμα :) Γενικα δικια μου προταση ειναι πριν κανεις κατι δικο σου δοκιμασε το σαν υπαληλος βοηθος κτλ Αν σου αρεσει αντεχεις προχωρησε το.Σου ευχομαι τα καλυτερα:)

σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας αλλά δυστηχώς δεν έχω την ικανότητα να ανοίξω μαγαζί αν δεν υπάρχει κεφάλαιο. Κάποια στιγμή όμως
κάτι θα κάνω δεν μπορεί. Υπάρχουν μήπως φιλοζωηκά κέντρα εδώ κοντά στην Αθήνα που μπορεί να πάει κανείς και να βοηθήσει εθελοντηκά;

Επιδή βρήσκομε σε δύσκολη περίοδο με θέμα τι θέλω επιτέλους να κάνω στην ζωή μου αποφάσησα να πάω σε νυχτερινό λύκειο να βγάλω το απολυτήριο και μετά βλέπουμε. Παράλληλα δουλεύω αλλά καθώς θα τελειώνω το λύκειο όλο και κάποια βοήθεια θα βρεθεί ανάμεσα στους καθηγητές σαν πιό έμπειροι. Ευχαριστώ πολύ και πάλι για όσα μου προτίνατε.
Θα ήταν καλό μετά το Λύκειο να συνεχίσεις με ένα τρόπο τις σπουδές σου, γιατί μόνο οι γνώσεις Λυκείου σήμερα είναι ανεπαρκείς για την αγορά εργασίας. Ελπίζω να βρεις τελικά τον προσανατολισμός σου κ να είσαι τυχερή κ να βρεις μια δουλεια που να είναι επικερδής αλλά κ να την αγαπάς ώστε να μπορείς να την κάνεις καλά. Υπάρχουν πολλά σωματεία που μπορείς να προσφέρεις κ επιπλέον αυτή η διαδικασία ίσως σε βοηθήσει να βρεις τις ισορροπίες σου κ να καταλήξεις κ σε μια απόφαση.

Να προτείνω και γώ κάτι; Αν αγαπάς τα σκυλιά μπορείς να δικτυωθείς να βγάζεις σκυλιά βόλτα. Υπάρχουν πολλοί που δεν προλαβαίνουν. Σε άλλες χώρες ξέρω ότι γίνεται. Πληρώνεσαι για μισή ή μία ώρα περπάτημα στο σκύλο, ανεξαρτήτος καιρού. Έχω μια φίλη στην ισπανία που κατα καιρούς το κάνει με μικρά σκυλάκια (καναπέ). Παίρνει ήρεμα σκυλιά 3-5 μαζί του ιδίου φύλλου κάθε φορά και τα περπατάει επί μία μιάμιση ώρα στις πρασινάδες.

Και παράλληλα αν έχεις το κουράγιο μπορείς να τους προσφέρεις και υπηρεσία καθαριότητας (μπάνιο, στέγνωμα, νύχια, χτένισμα).

Θέλει λίγο περισσότερη μελέτη αλλά όλα γίνονται.

(εδώ ο άλλος έχει πετ ταξί και χρεώνει όσο θέλει)

οποιος ειναι αποφασισμενος τα καταφερνει οτι και να αποφασισεις

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back