Επείγον!!! Γατούλα με σπασμούς

Ίσως να ανοίγαμε θέμα για την ευθανασία ξεχριστό αν δεν υπάρχει ήδη;

Εγώ νομίζω πάντως οτι δεν υπάρχει απάντηση σε αυτο. Ειναι καθαρά κατά περίπτωση. Για την συγκεκριμένη γατούλα ίσως να ήταν το καλύτερο. Ίσως και οχι... Τώρα δεν θα μάθουμε ποτέ. :(

Τέλος πάντων, πρέπει μάλλον να σκεφτούμε και το εξής, ο καθένας από εμάς. Τι θα γινόταν αν το δικο μας το γατάκι ερχόταν σε αυτη τη θέση. Ο Ραουλ μου εχει πεσει 2 φορές απο το μπαλκονι ας πουμε, χωρις γρατζουνια. Τι θα γινόταν αν ειχε χτυπήσει άσχημα; Ειλικρινά δεν ξέρω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν και δεν είχα συμμετοχή στο ζήτημα των χρημάτων, προτείνω να καλυφθεί τουλάχιστον το μισό κόστος για την περίθαλψη της γατούλας, για να μην την επωμισθεί το παιδί μόνο του. Σε κανεναν μας δεν είναι εύκολο να δίνει 130 ευρω έτσι με τη μία. Βεβαια αυτό αν συμφωνείτε και εκείνοι που δώσατε τα χρήματα. Τα υπόλοιπα ίσως μείνουν για αντίστοιχες έκτακτες περιπτώσεις. Αιώρα, το ζήτημα είναι ποιος θα διαχειρίζεται το ταμείο αυτό; (γιατί όπως ξέρουμε όπου εμπλέκονται χρήματα αρχίζουν διάφορες άλλες ιστορίες)
το θέμα της ευθανασίας, συμφωνώ με τη Βιβή ότι κρίνεται κατά περίπτωση κατά πόσο πρέπει να γίνεται. Για μένα ας πουμε προέχει η ποιότητα ζωής που προσφέρεται στο ζώο με τις συνθήκες που διαμορφώνονται, αν πονάει, αν ταλαιπωρείται και επίσης αν νιώθει καλά με τον εαυτό του σ'αυτή την κατάσταση (πράγμα που φαινεται μην το γελάτε)....καλό όντως θα ήταν να υπάρξει ένα ποστ συζήτησης σχετικά....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω πάντως που ειχα δωσει για της Ασπασιας δεν έχω πρόβλημα να δωθούν κάποια λεφτά εκει. Εξάλλου κατι πρέπει να γίνουν.
Με το κοινο ταμείο δεν συμφωνώ ιδιαίτερα, οντως θα μπλέξει αρκετά το πράγμα και δεν είμαστε και σύλλογος.
Αν προκύπτει κάτι είναι στην κρίση του καθενός στο βαθμό που μπορεί να βοηθήσει.

εγω εξακολουθω να πιστευω οτι καλο θα ηταν να δωθουν καποια χρηματα. Απο σας περιμενω να μου πειτε. Εγω ενα 30αρι θα του δωσω. Εαν θελετε δινετε και ενα 50αρι απ τα χρηματα αυτα και μαρμαγκα δινεις και συ κατι που θες και του τα δινουμε. Περιμενω εσεις να μου πειτε. Χουζουρι συζητηστε το με τα παιδια που τα μαζεψατε. Αυτα.
Εγω ετσι κι αλλιως θα του δωσω, οτι και να λεει. Ετσι μου ερχεται μια και ημουν στη φαση αυτη.:)

εγω εξακολουθω να πιστευω οτι καλο θα ηταν να δωθουν καποια χρηματα. Απο σας περιμενω να μου πειτε. Εγω ενα 30αρι θα του δωσω. Εαν θελετε δινετε και ενα 50αρι απ τα χρηματα αυτα και μαρμαγκα δινεις και συ κατι που θες και του τα δινουμε. Περιμενω εσεις να μου πειτε. Χουζουρι συζητηστε το με τα παιδια που τα μαζεψατε. Αυτα.
Εγω ετσι κι αλλιως θα του δωσω, οτι και να λεει. Ετσι μου ερχεται μια και ημουν στη φαση αυτη.:)
Μέσα κι εγώ, σ' το έχω πει. Μου λες λεπτομέρειες.

Aiorasky, η χουζουρις εχει τα λεφτα αυτα. Ας δωθει ενα μέρος, γώ ειχα δώσει 20 και συμφωνω να δωθουν εκει.
Αρα κανονιστε το μεταξυ σας.

Αιώρα δώσε μου ένα λογαριασμό να σου καταθέσω το ποσό...

Την βρηκε ενας φιλος και βρηκε το τηλ μιας κλινικης και οι μλκες του ζητανε προκαταβολη 200ευρω!!!

ελεορ.... πες μας το ονομα τις κλινικης να το βαλουμε στην black list..τι μαλακες υπαρχουν

Ρε παιδιά μπράβο σε όλους. Πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να συναντήσω ανθρώπους με ευαισθησία. Έπρεπε να πεθάνει η γατούλα μου για να ανακαλύψω αυτό το σιτε. Χαίρομαι πραγματικά που σας γνωρίζω. Αν σας ήξερα πιο πρίν ίσως μπορούσα να την σώσω με τόσες γνώσεις που έχετε για κτηνιάτρους καλούς και όχι απάνθρωπους. Μακάρι όλος ο κόσμος να ήταν έτσι ευαίσθητος στον πόνο. Κρίμα για το γατάκι. Θα πάει να βρει τι Νίνα μου που έφυγε στις 20 και πάλι μπράβο. Για την ώρα είναι πολύ νωπό για μένα να πάρω ένα καινούριο γατάκι αλλά είμαι σίγουρη ότι κάποιο αδεσποτάκι θα εμφανιστεί μπροστά μου αργότερα και θα μου γουργουρίζει. Να συνεχίσουμε όλοι έτσι που αγαπάμε τα ζωάκια.

ευθανασια σε παραλυτο γατακι??
μα γιατι?:)
ισως να μπορω να το καταλαβω για καποιους που δεν εχουν ζησει με γατα με παρομοιο προβλημα, αλλα οι γατες αυτες ζουν απολυτα φυσιολογικα, απλα πρεπει καποιος αλλος να τις πηγαινει τουαλετα 1-2 φορες/μερα.
εδω κ κανα χρονο+ το κανω για 2 γατες κ πολυ μ'αρεσει. μαλιστα οι παραλυτες γατες καταλαβαινουν οτι τις βοηθας με αυτον τον τροπο κ εχουν τον τροπο να σε αυχαριστησουν
Τσιτσο + Τερεζα μου I LOVE YOU!!!:happy:

Φανή τον Τσίτσο τον ερωτεύτηκα σήμερα που τον γνώρισα. Παιδιά δεν υπάρχει πιο όμορφο μαγγάκι και ποιό δυνατό γατάκι. Τρυφερούλη. Μου έδωσε και φιλάκι. Είναι κούκλος.

αντε αντε ουρανία... ερωτευτηκες γατακι μου φαίνεται

αυτός με ερωyasmin με είχε πάρει από πίσω. Δυνατό πλάσμα. Εγώ μπορώ να ερωτευτώ κάθε ζωούλα που δίνει άδολη αγάπη

ουρανια, ενταξει τον Τσιτσο ολοι τον αγαπανε ειναι κ χαδιαρης το καθαρμα... :P
το Τερεζακι μου το πηρες καθολου αγκαλιτσα που εχει κ αυτο το ιδιο προβλημα κ θελει χαδακια??? την επομενη φορα που θα πας να μην παραλειψεις! :)

Η Τερέζα βρε Φανή δεν φαίνεται όμως! Πού να καταλάβει κανείς οτι έχει πρόβλημα!;

Έχει δίκιο η drusilia. Να είσαι σίγουρη Φανή ότι θα την ψάξω την επόμενη φορά. Άλλωστε δεν είναι απίθανο να έχω ήδη παίξει μαζί της αφού λίγο πολύ έπαιξα με όλα τα γατάκια εκεί μέσα.

Μόλις γύρισα από άδεια και μπήκα κατευθείαν να μάθω τα νέα για το γατάκι...... Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ..... Στο καλό μικρούλι....:(

Γεια σα παιδια!! Καλι χρονια , με υγεια και χαρα!!

Οχι δεν εφυγα Βραζιλια, αλλα δεν εχω πια ιντερνετ, εχω κατι προβληματα με την vodafone.
Θα σα διαβαζω για καποιο διαστημα λιγοτερο γιατι ερχομαι σε ιντερνετ καφε.

Για τα χρηματα για το γατουλι, περιμενω απο σας να με ειδοποιησετε, εαν μπηκανε τα χρηματα, να παω να τα παρω να του τα δωσω.

Χουζουρι στειλε μου ενα μυνημα π.μ να ξερω σε τι φαση ειμαστε. :)
Μαρμαγκα το πηρα το δικο σου μυνημα.:)
Αυτα, σασ φιλω!!!

Εφόσον συμφωνείτε θα καταθέσω αύριο 70 ευρώ (από τα 135) στο λογαριασμό της Αιώρας.
Αν δεν λάβω κάποιο μήνυμα μέχρι αύριο το πρωί στις 10 θα προβώ στην κατάθεση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back