aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι να πω,
μπραβο που την βοηθησες τη γατουλα.
Ειναι λευκη τελικα; Ολολευκη;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
par8erianos
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
par8erianos
Νεοφερμένο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

ολα τα παιδια εδω δειχνουν απιστευτη ευαισθησια σε τετοια θεματα
par8erianos
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παρόλο που ξέρω ότι τώρα πια θέλει μεγάλη υπομονή για να δούμε πώς θα πάει η κατάσταση.
par8erianos, χίλια μπράβο σου γι' αυτό που έκανες, και να ξέρεις ότι καταλαβαίνουμε απόλυτα τι σοκ πρέπει να τράβηξες. Εδώ εμείς, μέσα από το σπιτάκι μας κι είχαμε πάθει φρίκη με το θρίλερ.... Μπρρρρρρ....
Πάντως προς το παρόν, η γατούλα -μέσα στην ατυχία της- έχει σταθεί πολύ τυχερή. Την βρήκες εσύ, βρέθηκαν καλοί κτηνίατροι και έχουμε απ' ό,τι βλέπω όλοι τη διάθεση να βοηθήσουμε για να βρεθεί τι θα γίνει μετά.
drusilia
Διάσημο μέλος
Ο Πάρης ας πούμε, που έχω "υιοθετήσει" εγώ, που ήταν 2 μήνες θηρίο τώρα τρελαίνεται για χάδια και αγκαλιά. Και πολύ περισσότερο από τον Ραούλ, που τον μεγάλωσα εγώ. Τα γατάκια που πέρασαν τέτοιες καταστάσεις καμιά φορά ειναι πολύ λιγότερο κακομαθημένα και περισσότερο τρυφερά.
Τέλος πάντων, το θέμα ειναι οτι η κατάσταση της γατούλας εξακολουθεί να είναι κρίσιμη και απο εχθές το βράδυ δεν έχω μάθει νέα... Ας ελπίσουμε οτι θα πάνε ολα καλά....
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος

Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΧΤΕΣ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ
Σου αξίζουν 1000 μπράβο γι αυτό που έκανες για τη γατούλα! Έύχομαι (όπως και όλοι εδώ) όλα να πάνε καλά και να μπορέσεις να την κρατήσεις... Όσο δύσκολο και αν είναι (στην περίπτωση που δεν επανέλθει πλήρως) δε νομίζω ότι θα το μετανιώσεις... Μόνο η ευγνωμοσύνη που θα βλέπεις στα μάτια της θα σβήνει όλες τις δυσκολίες...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

σημερα δεν εμαθα κατι.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Το γατακι πεθανε, δεν τα καταφερε.
Δυστυχως

Εχουν μεινει καποια εξοδα να τακτοποιηθουν για τα φαρμακα και αυριο θα παει να το παρει για να το θαψει

Αυτα.
το θαυμα των Χριστουγεννων δεν εγινε
ποσο κριμα...........

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Στενοχωρήθηκα πολύ...

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Το πιστευα οτι θα τα καταφερει.
Καλα ο παρθεριανος μας, δεν θελετε να μαθετε πως ακουστηκε στο τηλ.....
Προτεινω εαν δεν εχετε αντιρρηση να καλυψουμε καποια χρηματα για τα φαρμακα που χρειαστηκανε, τι λετε;
Εγω θελω παντως για να μην πεσει ολο αυτο το βαρος στον παρ8ριανο. Αρχικα εδωσε 50 ευρω και τωρα πρεπει να δωσει αλλα 80 ευρω. Τον ρωτησα εγω τωρα για να δουμε εαν μπορουμε να καλυψουμε καποια.
Για πολλους ειναι λιγα, για εναν ειναι σεβαστο ποσο
Εγω λεω να δωσουμε ενα ποσο εμεις, να συμμετεχουμε σε αυτο.Τι λετε; να μαζεψουμε καποια χρηματα για αυτο το σκοπο.
ΝΑ δωσουμε τουλαχιστον το 80αρι προτεινω.
Ετσι να στηριξουμε αυτη τη τοσο καλη κινηση και ας μην τα καταφερε το γατακι
πειτε ποσοι ειστε μεσα, να μετρηθουμε και να μαζεψουμε τα χρηματα.δεν θα ειναι πολλα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool