Επείγον!!! Γατούλα με σπασμούς

Και τελικά ειναι τροχαίο;
Μακάρι να πάει καλά η γατούλα... Και να γλυτώσει και τα ποδαράκια της...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και τελικά ειναι τροχαίο;
Μακάρι να πάει καλά η γατούλα... Και να γλυτώσει και τα ποδαράκια της...

ετσι ειπε η κτηνιατρος. Αυτοκινητο. Θα δουμε.......θα σας πω τις επομενες μερες τι εγινε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε μακάρι να γίνει καλά η γατούλα. Ο υπνος αναπληρώνεται..:)

Μακαρι.......

Αφου εκει εχουν και αλλα παραλυτα ζωακια, τους στειλαμε στο καλυτερο μερος νομιζω. Κοριτσια αποψε κοιμηθητε καλα, καναμε ολοι μαζι ενα καλο, οτι και να γινει τελικα....

Και πανω απ ολα οι φιλοι μου γιατι ενω δεν εχουν ζωακι, την ειδαν στο δρομο και ετρεξαν να την σωσουν.:up:

Άντε μπράβο. Τα πρώτα νέα είναι αρκετά καλά. Και για τα ποδαράκια, είμαι αισιόδοξη. Να 'στε καλά, βρε παιδιά, που την προλάβατε.
Καληνύχτα.

Αντε τουλαχιστον μεχρι εδω αντεξε καλο αυτο, μπορει να ζησει καλα και παραλυτη και θα ειναι κουκλα ασπρη ασπρη... μακαρι να ζησει εστω κι ετσι... ο φιλος σου θα πρεπει να ασχοληθει πραγματικα και να ειναι ετοιμος γι αυτο... αλλα ολα ταχτοποιουνται οταν αγαπας ενα ζωοο.. λυσεις βρισκονται και τα παραλυτα γατακια αποδυκνυονται πολυ δυναμικα κι εφευρετικα πολλες φορες. Αντε μακαρι αυριο να εχουμε καλα νεα.. αυτα τα δυο εικοσιτετραωρα θα ειναι κρισιμα.

Άντε μπράβο. Τα πρώτα νέα είναι αρκετά καλά. Και για τα ποδαράκια, είμαι αισιόδοξη. Να 'στε καλά, βρε παιδιά, που την προλάβατε.
Καληνύχτα.

αχ, χαιρομαι που πιστευεις το καλυτερο!!Παιρνω δυναμη

Αντε τουλαχιστον μεχρι εδω αντεξε καλο αυτο, μπορει να ζησει καλα και παραλυτη και θα ειναι κουκλα ασπρη ασπρη... μακαρι να ζησει εστω κι ετσι... ο φιλος σου θα πρεπει να ασχοληθει πραγματικα και να ειναι ετοιμος γι αυτο... αλλα ολα ταχτοποιουνται οταν αγαπας ενα ζωοο.. λυσεις βρισκονται και τα παραλυτα γατακια αποδυκνυονται πολυ δυναμικα κι εφευρετικα πολλες φορες. Αντε μακαρι αυριο να εχουμε καλα νεα.. αυτα τα δυο εικοσιτετραωρα θα ειναι κρισιμα.

ναι, ετσι ειπε η γιατρος, ειναι κρισιμα. Θα περιμενουμε.....

ευχομαι να πανε ολα καλα για το γατοακι μεσα απο την καρδια μου

Δεν ξερω εαν θα την κρατησει εαν ειναι παραλυτη γιατι ισως να μην μπορει ο ανθρωπος..Μου ειπε θα την κρατησει εαν γινει καλα.
κατσε να ζησει το γατακι και βλεπουμε με το καλο. Ειναι μεγαλη ευθυνη αυτο και θελει και εμειρια. Ας το αφησουμε προς το παρον, μην το κουβεντιασουμε, το εχω γρουσουζια.

ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ!!!!

Τι στο καλό... Με τόσες ευχές και τόση θετική ενέργεια που στέλνουμε στην ασπρούλα, κάτι θα γίνει!
:):):):):):kiss::kiss::kiss::kiss:

Τι στο καλό... Με τόσες ευχές και τόση θετική ενέργεια που στέλνουμε στην ασπρούλα, κάτι θα γίνει!
:):):):):):kiss::kiss::kiss::kiss:
:D:D:D:D:D:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::happy:

Κοριτσια καληνυχτα εχω παθει αυχενικο απ την αγωνια, παω να ξαπλωσω!!! Σας φιλω!! Δυο μεινατε βλεπω, Μαρμαγκα και Γιασμιν!

ΚΑληνυχτα!! :P

Ελενα ηρέμησε να τα πάρουμε από την αρχή
Η Τζίνα και η αδελφή της η Αλίκη ΕΙΝΑΙ το ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΤΑΣ!!
ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ (στο έδωσα πιο πανω της Αλίκης ειναι) είναι στο ίδιο μέρος

ο Χριστος και η Παναγια..τωρα το καταλαβα!!!χαχαχαχ

Τα επαιξα απ την ταραχη!! :lol::lol:

ο Χριστος και η Παναγια..τωρα το καταλαβα!!!χαχαχαχ

Τα επαιξα απ την ταραχη!! :lol::lol:

Τι φταις κι εσύ βρε Αιορασκαι, ειναι 2 δίδυμες κτηνίατροι, από μόνο του και αυτο πόσο συχνά τυχαίνει; :)

Αν μάθεις νεα απο την γατούλα πες μας. Αν και θα προσπαθήσω να πάω κι εγώ σήμερα ή αύριο από εκεί και θα δω τι κάνει.

Το καημένο το γατάκι.... Τώρα μπήκα και διάβασα τι έγινε χθες το βράδυ... Μακάρι να πάνε όλα καλά

καλήμερα και από εμένα ελπίζω να πάνε όλα καλά έχασα και εγώ την γατούλα μου από τροχαίο και κλαίω από την ώρα που το άκουσα ότι ήταν τροχαίο ένιωσα πως ζούσα ξανά το ίδιο με΄την δική που δυστυχώς δεν έζησα....συγνώμη για την αρχή θυμόμουν πως είσαι από Θεσσαλονίκη και ξέχασα πως τώρα μένεις Αθήνα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά μέσα από την καρδιά μου και αυτό να είναι το ΘΑΥΜΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ μία μεγαλη ευχή για την γατούλα και γιατί όχι σας ρωτώ γιατί να μην πιστέψουμε ότι οι γάτες είναι 7ψυχες αυτή σας το λέω οτι θα είναι!!!!!! Περαστικά....

Πω πω, βρε παιδιά τι θρίλερ νυχτερινό ήταν αυτό!! :blink:
Πιάστηκε η ψυχή μου μέχρι να διαβάσω και τις 12 σελίδες...

Άντε, μακάρι να 'ναι καλά τα νέα για τη γατούλα.

Η Αλίκη που πήρα τώρα μου είπε ότι προς το παρόν πάει καλά, χθες ήταν σε κόμα, αλλά τώρα έχεις τις αισθήσεις του. Αλλά έχει και εσωτερική αιμοραγία...
Μέχρι αύριο θα ξέρουν αν θα ζήσει ή όχι. Οι πιθανότητες βέβαια να μείνει παράλυτη είναι πάρα πολλές.:(

Για το θέμα του οικονομικού, μου είπαν οτι κανονικά η επίσκεψη μετά τις 12 το βράδυ είναι 100 ευρώ, αλλά δεν παίρνουν τόσα για αδέσποτο γατάκι.

Στο πικέρμι μου είπαν αν πήγαινε θα του ζήταγαν καμιά 500αρα! Απίστευτο;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back