drusilia
Διάσημο μέλος
Μακάρι να πάει καλά η γατούλα... Και να γλυτώσει και τα ποδαράκια της...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Και τελικά ειναι τροχαίο;
Μακάρι να πάει καλά η γατούλα... Και να γλυτώσει και τα ποδαράκια της...
ετσι ειπε η κτηνιατρος. Αυτοκινητο. Θα δουμε.......θα σας πω τις επομενες μερες τι εγινε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφου εκει εχουν και αλλα παραλυτα ζωακια, τους στειλαμε στο καλυτερο μερος νομιζω. Κοριτσια αποψε κοιμηθητε καλα, καναμε ολοι μαζι ενα καλο, οτι και να γινει τελικα....
Και πανω απ ολα οι φιλοι μου γιατι ενω δεν εχουν ζωακι, την ειδαν στο δρομο και ετρεξαν να την σωσουν.

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καληνύχτα.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Άντε μπράβο. Τα πρώτα νέα είναι αρκετά καλά. Και για τα ποδαράκια, είμαι αισιόδοξη. Να 'στε καλά, βρε παιδιά, που την προλάβατε.
Καληνύχτα.
αχ, χαιρομαι που πιστευεις το καλυτερο!!Παιρνω δυναμη
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε τουλαχιστον μεχρι εδω αντεξε καλο αυτο, μπορει να ζησει καλα και παραλυτη και θα ειναι κουκλα ασπρη ασπρη... μακαρι να ζησει εστω κι ετσι... ο φιλος σου θα πρεπει να ασχοληθει πραγματικα και να ειναι ετοιμος γι αυτο... αλλα ολα ταχτοποιουνται οταν αγαπας ενα ζωοο.. λυσεις βρισκονται και τα παραλυτα γατακια αποδυκνυονται πολυ δυναμικα κι εφευρετικα πολλες φορες. Αντε μακαρι αυριο να εχουμε καλα νεα.. αυτα τα δυο εικοσιτετραωρα θα ειναι κρισιμα.
ναι, ετσι ειπε η γιατρος, ειναι κρισιμα. Θα περιμενουμε.....
ladycat
Διάσημο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε τουλαχιστον μεχρι εδω αντεξε καλο αυτο, μπορει να ζησει καλα και παραλυτη και θα ειναι κουκλα ασπρη ασπρη... μακαρι να ζησει εστω κι ετσι... ο φιλος σου θα πρεπει να ασχοληθει πραγματικα και να ειναι ετοιμος γι αυτο... αλλα ολα ταχτοποιουνται οταν αγαπας ενα ζωοο.. λυσεις βρισκονται και τα παραλυτα γατακια αποδυκνυονται πολυ δυναμικα κι εφευρετικα πολλες φορες. Αντε μακαρι αυριο να εχουμε καλα νεα.. αυτα τα δυο εικοσιτετραωρα θα ειναι κρισιμα.
Δεν ξερω εαν θα την κρατησει εαν ειναι παραλυτη γιατι ισως να μην μπορει ο ανθρωπος..Μου ειπε θα την κρατησει εαν γινει καλα.
κατσε να ζησει το γατακι και βλεπουμε με το καλο. Ειναι μεγαλη ευθυνη αυτο και θελει και εμειρια. Ας το αφησουμε προς το παρον, μην το κουβεντιασουμε, το εχω γρουσουζια.
ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ!!!!
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχομαι να πανε ολα καλα για το γατοακι μεσα απο την καρδια μου

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι στο καλό... Με τόσες ευχές και τόση θετική ενέργεια που στέλνουμε στην ασπρούλα, κάτι θα γίνει!

:kiss::kiss::kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι στο καλό... Με τόσες ευχές και τόση θετική ενέργεια που στέλνουμε στην ασπρούλα, κάτι θα γίνει!
:kiss::kiss::kiss::kiss:

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
ΚΑληνυχτα!!

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελενα ηρέμησε να τα πάρουμε από την αρχή
Η Τζίνα και η αδελφή της η Αλίκη ΕΙΝΑΙ το ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΤΑΣ!!
ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ (στο έδωσα πιο πανω της Αλίκης ειναι) είναι στο ίδιο μέρος
ο Χριστος και η Παναγια..τωρα το καταλαβα!!!χαχαχαχ
Τα επαιξα απ την ταραχη!!

drusilia
Διάσημο μέλος
ο Χριστος και η Παναγια..τωρα το καταλαβα!!!χαχαχαχ
Τα επαιξα απ την ταραχη!!![]()
Τι φταις κι εσύ βρε Αιορασκαι, ειναι 2 δίδυμες κτηνίατροι, από μόνο του και αυτο πόσο συχνά τυχαίνει;

Αν μάθεις νεα απο την γατούλα πες μας. Αν και θα προσπαθήσω να πάω κι εγώ σήμερα ή αύριο από εκεί και θα δω τι κάνει.
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Πιάστηκε η ψυχή μου μέχρι να διαβάσω και τις 12 σελίδες...
Άντε, μακάρι να 'ναι καλά τα νέα για τη γατούλα.
drusilia
Διάσημο μέλος
Μέχρι αύριο θα ξέρουν αν θα ζήσει ή όχι. Οι πιθανότητες βέβαια να μείνει παράλυτη είναι πάρα πολλές.

Για το θέμα του οικονομικού, μου είπαν οτι κανονικά η επίσκεψη μετά τις 12 το βράδυ είναι 100 ευρώ, αλλά δεν παίρνουν τόσα για αδέσποτο γατάκι.
Στο πικέρμι μου είπαν αν πήγαινε θα του ζήταγαν καμιά 500αρα! Απίστευτο;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool