Επείγον!!! Γατούλα με σπασμούς

αντε μπραβο, μακαρι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μίλησα με την Αλίκη, περιμένουν τα παιδιά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελενα το σβήνω οκ??

Αιώρα (που ξέρεις τα παιδιά) και Νότα (που ξέρεις τη γιατρό), αν υπάρχει οικονομικό θέμα, βάλτε με μέσα. Σας στέλνω τα τηλέφωνά μου για να συνεννοηθούμε.

ναι βρε θα μας πουν τα παιδιά και η γιατρός....να δούμε μακάρι να σωθεί η γατούλα και θα δούμε..

τα παιδια ειναι φιλοι μου και σκεφτοντουσαν να ιοθετησουν ενα γατακι και τους ελεγα εγω θα σας βοηθησω οταν το αποφασισετε. Ετσι λοιπον τωρα βρηκαν εξω απ το σπιτι τους την γατουλα χαλια και επειδη τους ειχα πει οποτε χρειαστειτε οτιδηποτε για γατακια θα μου τηλ, ι με πηραν τα παιδια τηλ

Την Τζινα εγω δεν την γνωριζω

Παιδια τι να πω..ευχαριστω παρα παρα πολυ για την βοηθεια ειστε ολες φοβερες πραγματικα...

Οταν δεν μπορουσα να μπω στη σελιδα μου κοπηκανε τα ποδια!1 Ας μην τα σβησουμε αυτα τα τηλ, μπορει να χρειαστουν και σε μενα καμια φορα( χτυπα ξυλο, δεν ξερω κανεναν εδω, τωρα εμαθα πολλους για ωρα αναγκης)

Παντως να ειστε προετοιμασμενοι και για το χειροτερο... ειχα παει μια γατα ετσι και οταν ειχαν σταματησει οι σπασμοι ακριβως λιγη ωρα μετα πεθανε..το λεω να μη σας ερθει ξαφνικο αν δεν... μακαρι να ζησει αυτη και να τα καταφερει

Ελενα μου, τα κινητά τα έσβησα. Αν θέλεις στα λέω και τα γράφεις απλά να μην είναι φάτσα κάρτα. Υπάρχει ένα ποστ "Ανθρωποι-Κτηνίατροι" που αναφέρονται αρκετά τηλέφωνα σχετικά. Μακάρι να έχουμε καλά νέα σύντομα...για την γατούλα..

τι εγινε με ο γατακι

Ελενα μου, τα κινητά τα έσβησα. Αν θέλεις στα λέω και τα γράφεις απλά να μην είναι φάτσα κάρτα. Υπάρχει ένα ποστ "Ανθρωποι-Κτηνίατροι" που αναφέρονται αρκετά τηλέφωνα σχετικά. Μακάρι να έχουμε καλά νέα σύντομα...για την γατούλα..

ευχαριστω Νοτα μου. Εαν δεν σου ειναι κοπος στειλε μου τα σε ενα πμ γιατι και γω Κεραμεικο ειμαι και καταλαβαινεις. Ανυσηχησα τοσο πολυ και σκεφτηκα πως εαν παθαιναν κατι τα δικα μου και ειχα καθυστερησει επειδη δεν εχω τηλ θα τρελαινομουν!! Ας γραψω τωρα μερικα για ασφαλεια

Παντως να ειστε προετοιμασμενοι και για το χειροτερο... ειχα παει μια γατα ετσι και οταν ειχαν σταματησει οι σπασμοι ακριβως λιγη ωρα μετα πεθανε..το λεω να μη σας ερθει ξαφνικο αν δεν... μακαρι να ζησει αυτη και να τα καταφερει

ωχ Παναγια μου...

Ειχε σπασμους, μετα εβγαζε αφρους και μετα ηταν πιο ηρεμη.Και γω το σκεφτηκα αλλα ελπιζω να πανε καλα τα πραγματα γμτ...
Εκανα οσο πιο γρηγορα μπορουσα...

τι εγινε με ο γατακι

τα παιδια ειναι στον δρομο ή θα εχουν φτασει...περιμενω.......

Μολις γινει διαγνωση πες μας

περιμενω...εχω παθει. Πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο. Εγω δεν εχω δει ποτε γατακι να ειναι απο φολα και ποτε κανενας πολυ κοντινος μου. Εχω στεναχωρεθει....

να έφτασαν άραγε?? κοιτα καμμια φορά μπορεί να είναι και κάτι δηλητηριασμένο που έφαγε ή ας πούμε ποντίκι που έχει φάει ποντικοφάρμακο....να μην έγινε επίτηδες δηλαδή...αλλά δεν παύει να υποφέρει η γατούλα..

και απο δω και περα θα εχω γραμμενα τηλεφωνα.Πολλα τηλεφωνα

Στην αρχη δεν μπορουσα να μπω με τιποτα στη σελιδα. Μολις μπηκα και ειδα οτι ηταν λιγα παιδια μεσα μου κοπηκανε τα ποδια...

Αναμπου και μιμικακι να στε καλα και σεις!!!

Βοηθησατε ολοι πολυ, εχω σκλαβωθει απ την καλοσυνη σας αποψε

Αχ αντε εχω αγωνια... μακαρι να σωθει... ο καθενας θα βοηθουσε εννοειται αυτο.

ευχαριστω βρε κοριτσια, ειστε φοβερες, ολες σας!!

Ποιος ξερει τι επαθε η καημενη....θα μου πουν τα παιδια.Για να δουμε. Εαν εχει γαει φολα ενα γατακι, δεν γλιτωνει λετε;

γλιτωνει αναλογα την φολα

αν το προλάβουν και δοθεί αντίδοτο νομίζω ότι υπάρχουν πιθανότητες να γλυτώσει...το θέμα είναι να πάει έγκαιρα στον γιατρό..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back