Επείγον!!! Γατούλα με σπασμούς

Μερικες φορες ναι αν το δει αμεσα κτηνιατρος , εαν ο κτηνιατρος ειναι καλος και εαν το χει κανεις πιασει νωρις και δεν εχει ενεργησει μοιραια ακομη το πραμα.. εχουν βγει κατι νεα ποωτικοφαρμακα τωρα που ακομα και εσυ να πιασεις το ζωο απλα και να το ακουμπησεις περναει αμεσως στο νευρικο σου συστημα και ειναι κακα και για τους ανθρωπους.
Να προσεχετε, παντα με γατια μιας χρησης να πιανετε ζωα στο δρομο, αρρωστα η φολιασμενα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γλιτωνει αναλογα την φολα

αυτη η γατουλα εκει που ειχε σπασμους, εβγαζε αφρους, προσπαθουσε να σηκωθει, ηταν ζαλισμενη, επεφτε ξανα, ηταν σαν να κοιμαται και παλι απ την αρχη. στο τελος κοιμοταν η κατι τετιοιο. Ισως την προλαβουν.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τους πήρες κανένα τηλ? ή περιμένεις?

Σπασμούς κλπ πάντως, μπορεί να έχει κι από χτύπημα. Τέλος πάντων, θα δούμε... Τώρα απλώς αναμονή, δεν γίνεται τίποτα άλλο. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, όσο γίνεται βέβαια μετά από τέτοιο σοκ...

ναι θα τν προλαβουν ειμαι σιγουρη μακαρι να πανε ολα καλα γιατι εχω χασει ζωο απο φολα κ ξερω πσο υποφερει

Σπασμούς κλπ πάντως, μπορεί να έχει κι από χτύπημα. Τέλος πάντων, θα δούμε... Τώρα απλώς αναμονή, δεν γίνεται τίποτα άλλο. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, όσο γίνεται βέβαια μετά από τέτοιο σοκ...

παιδια μολις μου τηλ.
Η γατουλα εχει εσωτερικη αιμοραγια, κανουν οτι μπορουν τα κοριτσια, το παλευουν σκληρα αυτη τη στιγμη , ευχηθειτε...

Αυτοκινητο.

Α τους πουστηδες!!! Τα παταν και τα παραταν... σορρυ για την εκφραση... χμμμ μακαρι βρε παιδακι μου.. τι να πω.. ειναι πολυ δυσκολο τουλαχιστον καλυτερα να ειναι σε κτηνιατρειο με ανθρωπους που ενδιαφερονται παρα παρατημενη εξω... παρ ολα αυτα μακαρι να τα καταφερει...

Σε ιατρείο, αυτό παλεύεται. Κι απ' ό,τι έχουν πει για τις κοπέλες στο Κτηνιατρικό Κέντρο σε άλλα άρθρα εδώ πέρα, είναι μαχήτριες και πολύ καλές.

Σε ιατρείο, αυτό παλεύεται. Κι απ' ό,τι έχουν πει για τις κοπέλες στο Κτηνιατρικό Κέντρο σε άλλα άρθρα εδώ πέρα, είναι μαχήτριες και πολύ καλές.

μακαρι ν α τα καταφερει Γιασμιν και Μαρμαγκα απ οτι μου μετεδωσε ο φιλος μου στρο τηλ κανουν οτι μπορουν. της βαλανε και ορο.

Ας το ελπισουμε. Αχ παιδια, εκανα οσο πιο γρηγορα μπορουσα,:( δεν ειχα ρε γμτ ενα τηλ!!!!!!

Αλλα ετσι οπως εγινε τα κοριτσια ηταν κοντα, κινηθηκανε γρηγορα τα παιδια

Ξερετε γατακια να σωθηκαν απο κατι τετοιο;

Α τους πουστηδες!!! Τα παταν και τα παραταν... σορρυ για την εκφραση... χμμμ μακαρι βρε παιδακι μου.. τι να πω.. ειναι πολυ δυσκολο τουλαχιστον καλυτερα να ειναι σε κτηνιατρειο με ανθρωπους που ενδιαφερονται παρα παρατημενη εξω... παρ ολα αυτα μακαρι να τα καταφερει...

απ οτι λενε ολοι εκει ειναι το ιδανικο μερος να βρισκεται αυτη τη στιγμη

μακάρι να αποφύγει τον κίνδυνο η γατούλα...δύσκολα τα πράγματα. αλλα νομίζω κάνατε ότι μπορούσατε παιδιά, τώρα και οι κοπέλλες θα το παλέψουν όσο μπορούν αυτό ειναι σίγουρο..

Ξέρω. Ξέρω, βέβαια, και το αντίθετο (αλλά τουλάχιστον στη μία φορά, έφταιγε η γιατρός). Αλλά μπορεί να μην έχεις άλλα νέα σήμερα. ΤΟ σίγουρο είναι ότι θα την κρατήσουν εκεί, γιατί πρέπει εκτός από τον ορό να έχει και πολύ συγκεκριμένη θερμοκρασία. Παθαίνουν υποθερμία από την αιμορραγία, αλλά δεν πρέπει να τις έχεις και με πολλή ζέστη για να μην προκαλείτε καινούργια.

αυτό που έχω δει εκεί πάντως είναι πολλά γατάκια σωσμένα από αυτοκίνητα...μπορεί να είναι ένα από αυτά ας ελπίζουμε..

Χαμός βρε παιδιά... Το καημένο το γατάκι...

ελπίζω ολα να πάνε καλά παιδιά... Πάλι καλά που την βρήκατε την Αλίκη γιατί ήταν και άρρωστη οταν την είδα το απόγευμα... :/:

Πες μας πως πήγε οταν έχεις νέα.

μάλλον πήγε η ΄Τζίνα τελικά Βιβή. Με την Αλίκη που μίλησα αυτό μου είπε γιατί η ίδια ήταν χάλια..

απ οτι λενε ολοι εκει ειναι το ιδανικο μερος να βρισκεται αυτη τη στιγμη

Αυτο ειναι σιγουρο

Παιδια εχω νεα. Ο φιλος μοπυθ εφυγε απο κει. Θα την κρατησουν. Ειναι κρισιμη η κατασταση της και υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μεινει παραλυτη στα πισω πόδια της, δυστυχως. Δεν αντιδρουν.

Εαν γινει καλα θα την κρατησει μαλλον το παιδι.

Αλλα δεν ξερουν. 2 εικοστετραωρα θα περιμενουν. Ενταξει. Οι κοπελες πηραν μονο την επισκεψη σε λεφτα.

Απιστευτες. Πολυ καλες, μπραβο τους απο καρδιας.

ειναι μια γατουλα ολολευκη

αντε μακάρι να δούμε τι θα γίνει και μ'αυτό το πλασματάκι..πεσμας νεότερα όταν έχεις ε...καλό βράδυ σε όλους παιδιά...θα τα πούμε αύριο γιατί θα κουτουλάω στο γραφείο..:)

καληνυχτα και ευχαριστουμε πολυ πολυ!!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back