ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Συγνωμη που αργησα αλλα τωρα διαβασα το θεμα. Εχω σπιτακι στον κηπο που μπορω να φιλοξενισω τη μαμα μεχρι να μεγαλωσουν τα μωρα της . Αν την βρειτε παρτε με τηλ αν μπορει καποιος να μου την φερει. 6934911581 Τινα
Να είσαι καλά.
Αν την βρούμε τα μωράκια θα είναι ήδη 1.5 μηνών τώρα οπότε μπορούμε να της τα πάρουμε. Η γατούλα δεν έχει πρόβλημα την ταίζει συστηματικά τα τελευταία χρόνια ένας ψαράς. Στείρωση χρειάζεται μόνο αν βρεθεί άσε που από ότι μάθαμε πήγε να φάει στον ψαρά. Για τα πλασματάκια ανησυχούμε
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Ειναι η γατα που ταιζει ο ψαρας και ο χασαπης εδω και χρονια!!!Και μαμα του Ατρομητου που εχασα!Η προηγουμενη γεννα της(οταν εκανε και το δικο μου) εγινε στη δικια μου ταρατσα!!!
Η ιδια ειναι σου λεω!!!!!!!
drusilia
Διάσημο μέλος

Καλά, αν ειναι η ίδια γατούλα θα είναι καταπληκτικό!
Περιμένουμε νέα. Και καμιά φωτογραφία!
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Ποσο χαιρομαι που βοηθησα,δε λεγεται!!!!!
Να και οι φωτογραφιες απο το γκριζο της προφιλ(εχει και λευκο!!)
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=26852
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Αχ παιδιά εγώ είμαι Κέρκυρα και έχω σκάσει από αγωνίαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Σημειωση:Πηνελοπη εισαι η ηρωιδα μου!!!!!(μιλαμε για τρομερη ψυχραιμια)
julia
Διακεκριμένο μέλος

...... ρε μεσημεριάτικα..... τι τραβάτε και εσεις..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η γατούλα είναι καταπλητική μανούλα!Πρώτη φορά έχω ενδιασμούς γιά στείρωση γάτας.Τα γατάκια δε είναι τέλεια.Αυτό που έπεσε πρέπει να είναι το πρώτο της. Είναι αυτό που ήταν κατά κανόνα στην έξω μερία της κούτας καί το πρώτο που είδα έξω από αυτήν,πρίν μας τα κρύψει φυσικά η άτιμη μάνα.
RedCat
Διάσημο μέλος

Αυτο που λες Πηνελόπη ισχύει, καποιες γατούλες είναι όντως καταπληκτικές μανούλες που δεν σου κάνει καρδιά να τις στειρώσεις. Η Πιτσίλω μου ήταν μια απο αυτές τις μανούλες, περσυ όμως βρήκαν τα μικρά της πολύ καλές οικογένειες, για φέτος δεν ήμουν πολύ σίγουρη όπως και για την ανοχή της γειτονιάς σε περισσότερες γάτες..οπότε πήρα την απόφαση...
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

. Θα έχουν μεγαλώσει τώρα ε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
ΥΓ.Πηνελοπη θα ησουν περηφανη για μενα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool