Επείγον: Κινδυνεύει γάτα με τα νεογέννητα μικρά της. Καμιά ιδέα;

Συγνωμη που αργησα αλλα τωρα διαβασα το θεμα. Εχω σπιτακι στον κηπο που μπορω να φιλοξενισω τη μαμα μεχρι να μεγαλωσουν τα μωρα της . Αν την βρειτε παρτε με τηλ αν μπορει καποιος να μου την φερει. 6934911581 Τινα

Να είσαι καλά.:) Αν την βρούμε τα μωράκια θα είναι ήδη 1.5 μηνών τώρα οπότε μπορούμε να της τα πάρουμε. Η γατούλα δεν έχει πρόβλημα την ταίζει συστηματικά τα τελευταία χρόνια ένας ψαράς. Στείρωση χρειάζεται μόνο αν βρεθεί άσε που από ότι μάθαμε πήγε να φάει στον ψαρά. Για τα πλασματάκια ανησυχούμε :(.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συντάσσομαι στον διαλογισμό & επιστρατεύω τις ικανότητες μου ως Σαββατογεννημένης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτή δεν είναι γάτα είναι ο φαντομάς!Εμφανίζετε τρώη τον άπακο,ψάρια απο τον ψαρά κιμά από τον κρεοπώλη και ότι άλλο τύχη και εξαφανίζετε πριν προλάβει κάποιος να εντοπίσει που πάει.Τι τρώνε τα μικρά είναι δυνατόν να τρώνε ακόμα μόνο γάλα? Αν τρώνε δεν θα τα πάρει κάποια στιγμή μαζί της να φάνε?

Πηνελοπη σου εστειλα πμ!!Ταιζω τη γατουλα της Αγορας με τα μικρα της,εδω και μερες!!Παρε με τηλεφωνο να ερθεις να τη δεις.Προς το παρον εχω δει ενα τιγρακι και ενα ασπρο με γκρι στο κεφαλι.Μου κρυβονται,αλλα η μαμα δε με φοβαται.Παρε με...
Ειναι η γατα που ταιζει ο ψαρας και ο χασαπης εδω και χρονια!!!Και μαμα του Ατρομητου που εχασα!Η προηγουμενη γεννα της(οταν εκανε και το δικο μου) εγινε στη δικια μου ταρατσα!!!
Η ιδια ειναι σου λεω!!!!!!!

:lol:
Καλά, αν ειναι η ίδια γατούλα θα είναι καταπληκτικό!
Περιμένουμε νέα. Και καμιά φωτογραφία!

Nαι!!!!Ειναι η ιδια!!!!!Μιλησα με την Πηνελοπη τηλεφωνικα και επιβεβαιωθηκε!!Ειναι η περιβοητη μαμα του Ατρομητου ή αλλιως η γατα της Αγορας του Βυρωνα!!!!Την ταισα πριν απο λιγο,ειναι καλα και αυτη και τα μικρα της!Εχω δει μονο δυο προς το παρον γιατι μου τα κρυβει..Τις επομενες μερες θα κανονισουμε με την Πηνελοπη να ερθει να τη δει και εκεινη!!!
Ποσο χαιρομαι που βοηθησα,δε λεγεται!!!!!
Να και οι φωτογραφιες απο το γκριζο της προφιλ(εχει και λευκο!!)

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=26852

Μακάρι η γατούλα να διαπρέπει πάντα στην αγορά του Βύρωνα

Η ατιμούκλα μας τα εκρυψε.:) Αχ παιδιά εγώ είμαι Κέρκυρα και έχω σκάσει από αγωνία

Μην ανησυχείς, θα τα εμφανίσει την κατάλληλη στιγμή. Προφανώς τώρα περνούν το στάδιο της εκπαίδευσης

Eμφανιστηκαν τα μικρα!!!!Ειναι δυο τιγρακια και ενα ασπρο γκρι,το οποιο επεσε στον ακαλυπτο του διπλανου σπιτιου και νιαουριζει σαν παλαβο!Η μαμα του το εχει απο κοντα αλλα,για καποιο λογο δεν το ανεβαζει πανω μαζι με τα "διδυμα".Εν τω μεταξυ,αυτο φοβαται πολυ και δεν ξερω τι κανω!!Ακομα και να μπω στο διπλανο ακαλυπτο,δε θα με αφησει να το πιασω.Βοηθεια...

Θα σε αφήσει... πλησίασε και χαμήλωσε κάτσε στα ποδια σου. Αν είναι εκεί μαζί του.. άπλωσε το χέρι σου να σε μυρίσει... (βλεπεις βεβαια και την συμεριφορά της μανας..).. την χαιδέυεις αν σε πέρνει... και σιγά σιγα.. περνεις το γατάκι... και αρχίζεις να απομακρύνεσε... και το πας στα άλλα...... :)

Τηλεφωνησα στην αμεση δραση-Πηνελοπη και ηρθε για βοηθεια!Μπηκαμε στο διπλανο ακαλυπτο και μετα απο ηρωικες προσπαθειες,(γιατι αυτο ειχε χωθει σε κατι ξυλα),το επιασε απο την ουρα και το πηγαμε στη μαμα του(η οποια κοντεψε να πεσει στο κεφαλι της Πηνελοπης απο την τρομαρα της).Δεν προλαβαμε καλα καλα να φυγουμε και αυτο ξαναεπεσε!!Ξαναπηγαμε διπλα και καναμε μια γεφυρα με ξυλα για να κατεβει η μαμα του να το παρει!!Τωρα περιμενουμε...
Σημειωση:Πηνελοπη εισαι η ηρωιδα μου!!!!!(μιλαμε για τρομερη ψυχραιμια)

:blink::blink::blink::blink:...... ρε μεσημεριάτικα..... τι τραβάτε και εσεις..

Το ανεβασε μονη της!!!!Ολα καλα!Τελικα ειναι πολυ καλη μανα...

φφφφφφφφφφφφφφ :redface:

OK

Η γατούλα είναι καταπλητική μανούλα!Πρώτη φορά έχω ενδιασμούς γιά στείρωση γάτας.Τα γατάκια δε είναι τέλεια.Αυτό που έπεσε πρέπει να είναι το πρώτο της. Είναι αυτό που ήταν κατά κανόνα στην έξω μερία της κούτας καί το πρώτο που είδα έξω από αυτήν,πρίν μας τα κρύψει φυσικά η άτιμη μάνα.

μπράβο κορίτσια, πάντα να έχουμε επιτυχημένες διασωσεις:P:D
Αυτο που λες Πηνελόπη ισχύει, καποιες γατούλες είναι όντως καταπληκτικές μανούλες που δεν σου κάνει καρδιά να τις στειρώσεις. Η Πιτσίλω μου ήταν μια απο αυτές τις μανούλες, περσυ όμως βρήκαν τα μικρά της πολύ καλές οικογένειες, για φέτος δεν ήμουν πολύ σίγουρη όπως και για την ανοχή της γειτονιάς σε περισσότερες γάτες..οπότε πήρα την απόφαση...

Βρε τι έχασα. Η γατούλα πάντως είναι πολύ καλή γενικώς και μας άφηνε και πριν να πιάνουμε τα γατάκια της. Πόπη πες στην κα Αιμιλία να ετοιμάζεται:lol::lol::lol:. Θα έχουν μεγαλώσει τώρα ε?

Εχείς δίκιο Νότα.

Kι αλλη περιπετεια με το γατακι..Αυτο,λοιπον,μεγαλωνει σχεδον μονο του στον ακαλυπτο του γειτονα.Καθε μερα του πεταω κροκετες και ταιζω και τη μανα του,που το θυλαζει οποτε μπορει(γιατι εχει και τα αλλα δυο,σε αλλο μερος).Σημερα το απογευμα,ακουγα σπαρακτικα νιαουρητα και βγηκα να δω τι γινεται.Το μικρο ειχε πιασει το πισω ποδι του αναμεσα απο δυο ξυλα και κρεμοταν αναποδα στον αερα!!Πηρα κι εγω πετσετα και γαντια και χτυπησα το κουδουνι του γειτονα.Αυτος με εβρισε πρωτα και μου ανοιξε μετα(αφου δεν του αρεσε η ιδεα να εχει ενα ψοφιο γατι να κρεμεται στην αυλη του).Με πιεση 800,το πλησιασα και αυτο εκανε σαν παλαβο απο την τρομαρα του αλλα δεν μπορουσε να φυγει.Το σκεπασα με την πετσετα και το επιασα!!!Το εφερα στη δικη μου αυλη και τωρα ειναι και επισημως υπο την προστασια μου!!Τη βαφτισα Πεφτη!!(μαντεψτε γιατι)Ευτυχως το ποδι της ειναι ενταξει και η μαμα της εχει καλυτερη προσβαση εδω.
ΥΓ.Πηνελοπη θα ησουν περηφανη για μενα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back