ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Εδώ ο καλός ο κήπος! Μπορείς να τα φέρεις στον κήπο της πολυκατοικίας μου, ταίζω όλα τα αδεσποτάκια της γειτονιάς μου και δεν έχω πρόβλημα με τους γείτονες. Απ' ότι έχω καταλάβει τα ταίζει και άλλη μια κυρία που έχει μονοκατοικία δίπλα.
Μπράβο βρε θα την πάρω τηλέφωνο να δω αν έχει βρει λύση και θα σου στείλω πμ αν είναι

julia
Διακεκριμένο μέλος

Μακάρι.. να πάνε όλα κάλά.... και μακάρι να έχεις ΜΕΓΑΛΟ κήπο catlover.....
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
'Ασχετο, κυκλοφορεί ένας μαύρος πέρσης στη γειτονιά, αν ενδιαφέρεται κανείς, να κανονίσουμε την απαγωγή του.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ϊσως θα μπορούσαμε να τα στειρώσουμε αν δεν ειναι..... Λεω τώρα...

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ευτυχώς η γειτονιά είναι πολύ ήσυχη και θυμίζει επαρχία, με μονοκατοικίες και μεγάλους κήπους. Επειδή βρίσκουν φαγάκι και χαδάκια δεν απομακρύνονται και είναι ασφαλή. Όποιο κατατρεγμένο έχετε μπορείτε να μου το φέρετε. Μόνο που έχω λίγο φορτωμένο πρόγραμμα, λόγω σεμιναρίων, οπότε πάρτε με τηλ καλύτερα. 6976296749. Αν δεν απαντάω θα είμαι στο μάθημα, ξαναπάρτε με αργότερα.
'Ασχετο, κυκλοφορεί ένας μαύρος πέρσης στη γειτονιά, αν ενδιαφέρεται κανείς, να κανονίσουμε την απαγωγή του.
Άσε και εγώ στο τρέξιμο είμαι με το μεταπτυχιακό. Σήμερα ο καθηγητής μου έστειλε email ότι έχω καθυστερήσει να του στείλω υλικό
Εμ έχω αποβλακωθεί εδώ μέσα
Μαρούσι μένεις από την μεριά της Χλόης?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ίσως γι'αυτό να μην πειράζει κανείς και τα γατάκια που έχω μαζέψει. Μία θυληκιά που κυκλοφορούσε, μας έφερε το νεογέννητο μωράκι της, που το μεγάλωσα με μπιμπερό και τώρα την έχει ο μπαμπάς μου, γιατί ήταν πληγωμένη και την πήγα στον κτηνίατρο, αλλά δεν τα κατάφερε δυστηχώς. Είδα πριν καιρό άλλη μια με το μωράκι της αλλά δεν την ξαναπέτυχα από τότε.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μένω σχετικά κοντά στο σταθμό του τρένου, στην Μ.Αλεξάνδρου, αν την ξέρεις.
drusilia
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω κιολας...
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ουρανία τι μεταπτυχιακό κάνεις? Εγώ άρχισα το CCNA της Cisco και μέχρι τον Ιούλιο δεν προλαβαίνω ούτε να μαγειρέψω. 3 φορές τη βδομάδα 5-9 μάθημα και μετά πολύ διάβασμα. Έχω ξεχάσει και να διαβάζω και έχω πήξει τελείως. Χαλάλι όμως, ήταν σκοπός ζωής.
Μένω σχετικά κοντά στο σταθμό του τρένου, στην Μ.Αλεξάνδρου, αν την ξέρεις.
Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στο ανοικτό πανεπιστήμιο στην διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων. Κι εγώ μην ανησυχείς τα ίδια. Φέτος 3ος χρόνος διπλωματικής και δεν βλέπω την ώρα. Κι αν έχεις και άλλες υποχρεώσεις επαγγελματικές κλπ είναι άστα να πάνε. Εν τω μεταξύ έχω μείνει και πίσω λόγω της στεναχώριας που πέρασα από τον θάνατο της γατούλας μου και τώρα τρέχω και δεν φτάνω να προλάβω να την παραδώσω ως τον Μάιο. Την οδό δεν την ξέρω αλλά έχω φίλη που μένει Μαρούσι γι αυτό σε ρώτησα.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Παιδια, προσοχη με το θεμα αυτο γιατι μπορει με την μεταφορά να τρομάξει η γατούλα και να εγκαταλείψει τα μικρά. Δεν περιμένετε να μεγαλώσουν λιγο, να πάνε 1-2 μηνών πρν γινει η επιχείρηση αυτη;
Δεν ξέρω κιολας...
Βιβή σαν τελευταία προοπτική εξετάζαμε την μεταφορά. Το παρακολουθεί το θέμα η Πόπη. Απλά με μια φίλη της που φρόντισαν για τα μικρά δεχόταν απειλές. Με τον Αλβανό μάλωσε η μάνα της και φοβόμαστε μην τους κάνει κάτι. Το τσεκάρει όμως το θέμα. Αυτό είναι το πρόβλημα είναι πολύ μωρά. Δεν θα επιβιώσουν άμα τα πάρουμε από την μαμά.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σε λίγες μέρες θα το έχω κι εγώ το πρόβλημα με τη μαυρούλα. Αν και με τόση προσπάθεια και συζήτηση, αστυνομίες και δικαστήρια θέλω να ελπίζω ότι ο "καλός" κύριος της γειτονιάς μου να μην κάνει πάλι το θαύμα του!![]()
Τι είναι όλοι αυτοί βρε παιδί μου απωθημένα έχουν και ασχολούνται με τα αδέσποτα ? Ούτε αρουραίοι να ήταν.

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι είναι όλοι αυτοί βρε παιδί μου απωθημένα έχουν και ασχολούνται με τα αδέσποτα ? Ούτε αρουραίοι να ήταν.![]()
Θα ήθελα πολύ να μάθω γιατί το κάνουν αυτό! Έτσι να δω πόσο διαστροφικοί είναι
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σας ευχαριστω πολυ για την αμεση κινητοποιηση.Καταρχην να ζητησω συγνωμη για τυχον λαθη αλλα ειμαι πολυ καινουρια στη χρηση του internet και μου φαινονται ολα "βουνο".Καταφεραμε με μια φιλη και με τον αντρα μου να μπουμε σε ενα αλλο ερημο σπιτι και παρακολουθουμε να δουμε αν ειναι ασφαλη η γατουλα με τα μωρακια της.Αν δουμε οτι μπορει να κινδυνεψουν θα ειναι πολυτιμη η βοηθεια σας. Αν ολα πανε καλα μολις τα γατακια γινουν αρκετα μεγαλα για να αφησουν τη μαμα τους θα τους βρουμε θετους γονεις και τη μαμα θα τη στειρωσουμε.Θα σας ενημερωσω σχετικα.
drusilia
Διάσημο μέλος

Αν χρειαστείτε κάτι εδώ ειμαστε!
Raisa
Περιβόητο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Τι έγινε βρε παιδιά...γέννησε η γάτα;...είναι καλά;.....![]()
Μια χαρά είναι η γατούλα είναι σε ένα εγκαταλελειμένο σπίτι και την προσέχουν τα κορίτσια έχει τρία πανέμορφα γατάκια 2 γκριζάκια και ένα άσπρο με λίγο μαύρο από ότι μου είπαν γιατί δεν τα έχω δει ακόμα, θα φιλοξενηθούν μόλις ξεπεταχτούν λίγο και μετά θα μπει αγγελία για να υιοθετηθούν
. Απλά είπαμε ότι είναι καλύτερο να μην την μετακινήσουμε μακριά από το χώρο της.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool