Επείγον: Κινδυνεύει γάτα με τα νεογέννητα μικρά της. Καμιά ιδέα;

Κορίτσια τα γατάκια είναι κουκλάκια 2 γκρί και ένα ασπρούλη με πινελιές. Υγιέστατα και δυνατά. Η μανούλα τους μας αφήνει να τα πιάνουμε και να τα χαϊδεύουμε. Την επόμενη φορά θα πάρουμε και φωτογραφίες να τα δείτε. Μόνο κάντε μια προσευχούλα μην μπει κανένας στο εγκαταλελειμένο σπίτι που είναι προστατευμένα και τους κάνει κάτι πριν προλάβουμε να τα πάρουμε από την μανούλα τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βγαλτε φωτο το συντομότερο Ουρανία να βάλουμε αγγελίες..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ναι! Φωτό από όμορφα μουσούδια!!!:P

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ

Κοριτσια βοηθεια κοντευω να τρελλαθω. Το πρωι στις 10 περασα να δω τα γατια και ηταν με τη μαμα τους και παιζανε σαν τρελλα,ολα καλα δηλαδη.Το μεσημερι πηγε η φιλη μου που τα φροντιζει μαζι μου και εκεινη και η γατα με τα γατακια ειναι αφαντη.Το φαι τους το κουτι και ολα οσα τους ειχαμε ειναι ανεγκιχτα,η γατα επισης δεν αφηνε κανενα να την αγγιξει .Απο τοτε εχουμε παει απειρες φορες και δεν υπαρχει ιχνος γατιων μπορειτε να μου πειτε τι εγινε;Υπαρχει περιπτωσει να τις την εδωσε της γατας και να τα πηγε αλλου;Δεν ξερω τι να κανω.Αυριο το πρωι που θα ανοιξουν τα μαγαζια θα παω να δω μηπως εμφανιστηκε στον ψαρα που την ταιζει τι αλλο να κα κανω πειτε καμια ιδεα.

Πιθανότατα να τα "μετακόμισε" σε πιο απροσπέλαστο σημείο. Τα κάνουν κάτι τέτοια.:hmm:

Ναι αλλά αγνόησε και το φαι εντελώς;;; Γιατί να το κάνει αυτο; Πόσο μακρυα μπορεί να πήγε ώστε να μην φάι κιολας...

Δεν μού αρέσουν αυτά.... :hmm:

Πιθανότατα να τα "μετακόμισε" σε πιο απροσπέλαστο σημείο. Τα κάνουν κάτι τέτοια.:hmm:

Μακάρι να είναι αυτό....:hmm::hmm::hmm:

Mου ειπανε πως σε μια παλαιοτερη γεννα της τα ειχε στην ταρατσα καποιου σπιτιου αλλα δεν ξερουνε να μου πουνε σε ποιο.Ελπιζω να την εντοπισω.Επρεπε να της τα ειχα παρει να ειχα διασφαληση οτι θα μπορουσα να τα δωσω σε ανθρωπους που θα μπορουσαν να τους δωσουν μια ασφαλεστερη και καλυτερη ζωη.Ελπιζω οτι καπου θα τα βρω.

και σήμερα μου είπε η Ουρανία για τα γκριζάκια και χάρηκα πάρα πολύ..:( Δεν έχω τελικά εγώ τύχη στο να πάρω ένα γατάκι..Ολα χάνονται..

Μην νιώθεις ενοχές. Αν επαιρνες τα νεογέννητα από τη μητέρα τους, τα πράγματα θα ήταν πολύ δύδκολα γι' αυτά. Να είσαι σίγουρη, ότι αυτή ξέρει καλύτερα

Η γατουλα ειναι πολυ καλη μανουλα,θελω να πιστευω πως απλα τα εχει κρυψει.Θα ξαναεμφανιστη να φαει ελπιζω και τοτε θα αποκτησεις γατακι εαν θελεις ,ειναι απιστευτα ομορφα με τα ματακια τους ακομα γαλαζια απο το γαλα και αυτο το απιθανο αθωο βλεμμα.

Μακάρι να βρεθεί και να πάρω και εγώ ένα..Δεν το βιάζομαι εγώ το γατάκι μετά απο 25 μέρες θα το πάρω..Μόνο να μην γίνουν αγριμάκια τώρα που φύγαν μακρια σας.:hmm:Είναι γκρίζα ενιαία η τιγρέ;

Το ενα ειναι σκουρο γκρι τιγρε πολυ σκουρο το αλλο τιγρε πιο ανοιχτο καφετιζει καπως και το αλλο ειναι ασπρο με λιγο τιγρε στο κεφαλακι του.Ειναι χοντρουλικα σαν γιουβαρλακια.Σημερα εμαθα πως εμφανιστηκε η μαμα τους στον ψαρα και εφαγε τον αγλεουρα.Τωρα που το εμαθε και αυτος ισως φτασουμε και στα γατακια.

Πιθανότατα, η μαμά και τα γατάκια της είναι σε μια κρυψώνα όπου αισθάνονται ασφαλή. Θα τα εμφανίσει μόνη της όταν έρθει η ώρα της εκπαίδευσης (μιλάει η πείρα)

Το καλο που της θελω.Μας εχει πιασει στεριτικο τωρα που μας τα εκρυψε.

Άντε ρε Κορίτσια κάντε πάλι τον διαλογισμό όλες μαζί να βρούμε τα μικρούλια:)

Αν βρεθει...

Συγνωμη που αργησα αλλα τωρα διαβασα το θεμα. Εχω σπιτακι στον κηπο που μπορω να φιλοξενισω τη μαμα μεχρι να μεγαλωσουν τα μωρα της . Αν την βρειτε παρτε με τηλ αν μπορει καποιος να μου την φερει. 6934911581 Τινα

Άντε ρε Κορίτσια κάντε πάλι τον διαλογισμό όλες μαζί να βρούμε τα μικρούλια:)

ΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜ (δεν ξέρω αν θα πιάσει γιατί είμαι και συναχωμένη...:P αλλά την προσπάθειά μου θα την κάνω!)

ΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜ (δεν ξέρω αν θα πιάσει γιατί είμαι και συναχωμένη...:P αλλά την προσπάθειά μου θα την κάνω!)

Μια απ τα ίδια!!! :/::/::/:
ΟΟΟΟμμμμμμμμμ γουχ -μουχ... :redface::redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back