Επείγον: Κινδυνεύει γάτα με τα νεογέννητα μικρά της. Καμιά ιδέα;

Kι αλλη περιπετεια με το γατακι..Αυτο,λοιπον,μεγαλωνει σχεδον μονο του στον ακαλυπτο του γειτονα.Καθε μερα του πεταω κροκετες και ταιζω και τη μανα του,που το θυλαζει οποτε μπορει(γιατι εχει και τα αλλα δυο,σε αλλο μερος).Σημερα το απογευμα,ακουγα σπαρακτικα νιαουρητα και βγηκα να δω τι γινεται.Το μικρο ειχε πιασει το πισω ποδι του αναμεσα απο δυο ξυλα και κρεμοταν αναποδα στον αερα!!Πηρα κι εγω πετσετα και γαντια και χτυπησα το κουδουνι του γειτονα.Αυτος με εβρισε πρωτα και μου ανοιξε μετα(αφου δεν του αρεσε η ιδεα να εχει ενα ψοφιο γατι να κρεμεται στην αυλη του).Με πιεση 800,το πλησιασα και αυτο εκανε σαν παλαβο απο την τρομαρα του αλλα δεν μπορουσε να φυγει.Το σκεπασα με την πετσετα και το επιασα!!!Το εφερα στη δικη μου αυλη και τωρα ειναι και επισημως υπο την προστασια μου!!Τη βαφτισα Πεφτη!!(μαντεψτε γιατι)Ευτυχως το ποδι της ειναι ενταξει και η μαμα της εχει καλυτερη προσβαση εδω.
ΥΓ.Πηνελοπη θα ησουν περηφανη για μενα...

Τι θα το κάνεις θα το κρατήσεις?:) Αν είναι το άσπρο με τις μαύρες πινελιές στο κεφαλάκι είναι κουκλί το είχα χαλβαδιάσει και εγώ:P Με τα άλλα δύο τι γίνεται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προς το παρον το εχω στην αυλη.Δεν εχει μαθει με ανθρωπους και με φοβαται.Τοσο καιρο το ειχα μακρυα και δεν μπορουσα να το πλησιασω.Τωρα ομως θα με συνηθισει.Αρκει να μη φυγει/πεσει παλι και τρεχω να το σωσω.Και ναι,το ασπρο με γκρι ειναι και ειναι θυλυκο.Τα αλλα δυο μαλλον ειναι απο την αλλη μερια του φραχτη,γιατι τα ακουω αλλα δεν τα βλεπω.
Ουρανια αν το θελεις στειλε μου πμ και ελα να το παρεις(αν καταφερουμε να το πιασουμε)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ουρανια αν το θελεις στειλε μου πμ και ελα να το παρεις(αν καταφερουμε να το πιασουμε)[/quote]

Πρόσφατα απέκτησα ένα μικρούλη στην ηλικιία τους. Κι αυτός από Φιλολάου μαζεύτηκε:). Απλά το είχα δει πριν τα εξαφανίσει η γατούλα και το συγκεκριμένο είναι κουκλί. Δεν βάζεις καμμιά φωτογραφία εδώ μπας και δωθεί?

Kι αλλη περιπετεια με το γατακι..Αυτο,λοιπον,μεγαλωνει σχεδον μονο του στον ακαλυπτο του γειτονα.Καθε μερα του πεταω κροκετες και ταιζω και τη μανα του,που το θυλαζει οποτε μπορει(γιατι εχει και τα αλλα δυο,σε αλλο μερος).Σημερα το απογευμα,ακουγα σπαρακτικα νιαουρητα και βγηκα να δω τι γινεται.Το μικρο ειχε πιασει το πισω ποδι του αναμεσα απο δυο ξυλα και κρεμοταν αναποδα στον αερα!!Πηρα κι εγω πετσετα και γαντια και χτυπησα το κουδουνι του γειτονα.Αυτος με εβρισε πρωτα και μου ανοιξε μετα(αφου δεν του αρεσε η ιδεα να εχει ενα ψοφιο γατι να κρεμεται στην αυλη του).Με πιεση 800,το πλησιασα και αυτο εκανε σαν παλαβο απο την τρομαρα του αλλα δεν μπορουσε να φυγει.Το σκεπασα με την πετσετα και το επιασα!!!Το εφερα στη δικη μου αυλη και τωρα ειναι και επισημως υπο την προστασια μου!!Τη βαφτισα Πεφτη!!(μαντεψτε γιατι)Ευτυχως το ποδι της ειναι ενταξει και η μαμα της εχει καλυτερη προσβαση εδω.
ΥΓ.Πηνελοπη θα ησουν περηφανη για μενα...
Μιλάμε γιά φοβερό απεγκλωβισμό!Ξεπέρασες την δασκάλα.Κάνεις απεγκλωβισμους καί από ανσασέρ? Λοιπόν σοβαρά τώρα πολύ ζωηρό το γατάκι,είναι ακόμα στην ταράτσα σου η την κοπάνησε πάλι?Εαν παραμείνει καί ηρεμήση να φροντίσουμε γιά υιοθεσία.

Δυστυχως Πηνελοπη μου,σημερα η Πεφτη δεν ειναι εδω(κλαψ,λυγμ).Πρεπει να εγινε η επανενωση με τα αδερφια της,απο την αλλη μερια του φραχτη και δεν τα βλεπω πια.(ειναι πιο ευκολη η προσβαση απο εδω).Αλλα η μαμα ερχεται ακομα και την ταιζω οποτε μπορει να ερθουν και αυτα μολις μεγαλωσουν λιγο.

Δεν είναι κατάσταση με αυτά τα γατουλίνια θα μας τρελλάνουν τελικά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back