Επείγον- Μικρό γατάκι με πολύ πολύ τσιμπλιασμένα ματάκια!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
DSC04924.jpg
DSC04930-1.jpg
DSC04928.jpg
DSC04926.jpg
DSC04923.jpg
DSC04932.jpg

Ιδου ο κος Γκρινιαρης! Πως σας φαινεται το ματακι του? Εμενα καθε μερα μου φαινεται και καλυτερα, σαν να φαινεται το απο μεσα σιγα σιγα, το τριτο βλεφαρο δεν φαινεται τοσο πολυ, το πρηξιμο υποχωρει :clapup: Αυτο που θελω να παρατηρησετε ειναι το σηκωμενο πατουσι που αιρουνταν για 5 λεπτα συνοδευομενα απο γκρινια, οπως φαινεται και απο το ανοιχτο του στοματακι. :P

Το στοματακι του ειναι καπως ματωμενο, φανταζομαι οτι οσο ενυδατωνεται σωστα θα γιατρευτει σιγα σιγα. Η μυτουλα του εχει ανοιξει και αναπνεει κανονικα. Ερχεται και βιντεο, να μου πειτε αν σας μοιαζει αυτο το γατονι με αυτο που ειδατε στο πρωτο βιντεο, που δεν μπορουσε να κρατησει το κεφαλι του ορθιο :clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια χαρά φαίνεται, αν και να πω την αλήθεια μου το ματάκι μου φαίνεται πιο θολό:/:. Ίσως είναι ιδέα μου, επειδή ήταν πιο κλειστό όταν το είδα.
Τρώει το σκασμένο μόνο του ή τσου ακόμη;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαι το βιντεακι :clapup: Δειτε γκρινια προς το τελος :P Οχι, Κωνσταντινα μου, το ματι του ειναι σιγουρα λιγοτερο θολο. Οταν το πρωτοανοιξε, δεν φαινοταν καν απο μεσα η κορη, ενω τωρα φαινεται :hmm: Ισως ειναι η μπακατελα μου που το κανει να φαινεται ετσι. Επισης, να σας πω οτι τρωει περιπου μια κονσερβα a/d σε δυο μερες, και πινει 8 μλ γαλα καμια φορα με κονσερβα μεσα, αλλοτε αραιωμενο με νερο (νερο σκετο δεν θελει και με βασανιζει παρα πολυ στο ταισμα) Εχει κανει μια κοιλουμπα, μονο κοιλια ειναι, τιποτα αλλο. Κανει και κακα του δυο φορες την μερα, δεν ειναι σταθερα αλλα ουτε και εντελως νερο. Νομιζω οτι το παρακανω με το ταισμα γιατι εχθες η κοιλια του σερνοτανε απο το φαι, αλλα οποτε το πιανω και ψηλαφιζω τα κοκκαλακια του αγχωνομαι. Παντως, δες ενεργεια! :clapup: Και οποτε το βγαζω τρεχει πανω κατω, και ανεβαινει πανω μου (και δωστου μιου μιου) Τρωει μονο του κονσερβα, αφου πρωτα βουτηξει και τα δυο πατουσια στο μπωλ. Να πιει μονο του, επουδενι.

Έλα μωρέ η ψυχούλα μου:clapup::clapup::clapup::clapup:

Ψυχήηηη μουουου! Είναι και τσουπωτό :inlove:
Πολύ καλά φαίνονται τα ματάκια του -κι αυτό που είναι λίγο θολό μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο, είναι νωρίς ακόμα. Πάντως, έτσι όπως κινείται και παίζει, φαίνεται ότι βλέπει μια χαρά κι αυτό είναι που έχει σημασία.
Βγάζει ακόμα τσίμπλες;
Το στοματάκι του τι είχε; Πληγή από χτύπημα ή κάτι άλλο;
Νερό μην σε ανησυχεί που δεν πίνει, είναι επειδή η a/d έχει πάρα πολύ νερό από μόνη της, γι' αυτό δεν διψάει. Κι ο δικός μου όσο έτρωγε recovery (που είναι παρόμοιο πράγμα) έπινε ελάχιστο νερό, έως καθόλου. ;)

Ψυχήηηη μουουου! Είναι και τσουπωτό :inlove:
Πολύ καλά φαίνονται τα ματάκια του -κι αυτό που είναι λίγο θολό μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο, είναι νωρίς ακόμα. Πάντως, έτσι όπως κινείται και παίζει, φαίνεται ότι βλέπει μια χαρά κι αυτό είναι που έχει σημασία.
Βγάζει ακόμα τσίμπλες;
Το στοματάκι του τι είχε; Πληγή από χτύπημα ή κάτι άλλο;
Νερό μην σε ανησυχεί που δεν πίνει, είναι επειδή η a/d έχει πάρα πολύ νερό από μόνη της, γι' αυτό δεν διψάει. Κι ο δικός μου όσο έτρωγε recovery (που είναι παρόμοιο πράγμα) έπινε ελάχιστο νερό, έως καθόλου. ;)

Δεν βγαζει καθολου τσιμπλες πια :clapup: Το στοματακι του δεν ξερω πως εγινε ετσι, απο την πρωτη στιγμη που τον βρηκα ηταν ματωμενο, και κατω απο την μυτουλα του :( Φανταζομαι οτι απο το κρυωμα που ειχε/εχει προσπαθουσε να ξυστει και τραυματιστηκε. Η' απλα απο την αφυδατωση, δεν ξερω. Ωραια, γιατι μου βγαζει την ψυχη με την συριγγα, τουλαχιστον να μην αγχωνομαι με το νερο.

Μπραβο Αφροδιτη,το εκανες γατί!:clapup:

Μια χαρά τον βλέπω τον μικρό!!!:P:P:D:DΜπράβο Αφροδίτη για την περιποίηση που του προσφέρεις!!!:P:P:D:D

Μια χαρά τον βλέπω τον μικρό!!!:P:P:D:DΜπράβο Αφροδίτη για την περιποίηση που του προσφέρεις!!!:P:P:D:D

Μπραβο Αφροδιτη,το εκανες γατί!:clapup:

:redface::redface: Μηηηηηηηηηηηηηηηηη μου λετε μπραβο, κανω αυτο ακριβως που θα εκανε ο καθενας απο σας, και εχω και πολυ βοηθεια :clapup: Ειδες ρε Δωρα διαφορα? Απο κει που δεν μπορουσε να σταθει ορθιο, με το που το βγαζω απο την γατοφορο τρεχει πανω κατω σαν το παλαβο :clapup:

Καλέ αυτό αναστήθηκε!!! Μέσα σε λίγες μέρες σα να έγινε διπλάσιο!!!
Να σου πω όταν το πρωτοείδα είπα αυτό δεν τη βγάζει... ΑΜ ΔΕ!! Νάτος ο νεαρός, μας κάνει και γκρίνιες!!!
Έχει και ωραίο σχέδιο απ'ότι βλέπω, σα να έχει βούλες. Δώρα, πως το λένε αυτό??

Πως με αρεσει να σας βαζουμε κατω οι φιλολογοι τους χημικους...:P
Spotted tabby λεγεται Σοφακι,και νομιζω οτι ο μικρος ειναι τετοιο.;)Βεβαια που να δεις με τοση κοιλουμπα.:P

Εγώ έχω να σου πω μόνο. Το έσωσες το ζωντανό. Μπράβο ρε. Όταν το είχα πρωτοδεί λέω υποτονικό ασχημα τα πραγματα και τώρα είδα ένα ζωηρούλι γατάκιι που σου έδειχνε την χαρά και την αγάπη του:)

Πως με αρεσει να σας βαζουμε κατω οι φιλολογοι τους χημικους...:P
Spotted tabby λεγεται Σοφακι,και νομιζω οτι ο μικρος ειναι τετοιο.;)Βεβαια που να δεις με τοση κοιλουμπα.:P

Είδες όμως που το'πιασε το μάτι μου αμέσως?? Δε θυμόμουνα πως το λένε όμως γι'αυτό ρώτηξα :redface:...
Να μη λες ότι δεν έμαθα και τίποτε :P !!!
Ενώ το άλλο λέγεται mackerel tabby ε κυρία φιλόλογε??
Το βασικό είναι ότι είναι καλά και μακάρι να μην έχει και τίποτε άλλο, να βρει ένα καλό σπιτάκι...

Ειναι σκληρο καρυδι ο κυρ Γκρινιαρης :P Δεν τον βαζει το ματι σου, αλλα και μονο που επιβιωσε με κλειστα ματακια και αδεια κοιλιτσα ενας θεος ξερει ποσες μερες στους δρομους, ειναι τρομερο κατορθωμα! Τωρα, την χαρα και την αγαπη δε ξερω που ακριβως την ειδατε :hehe: Εγω ξερω οτι τρελη με ανεβαζει σαδιστρια με κατεβαζει :redface: Μακαρι, μακαρι να βρει η ψυχουλα μου ενα καλο σπιτακι! Ειναι πολυ ομορφος, ακομα και ετσι που εχει τα μαυρα του τα χαλια ειναι κουκλι. Και ειναι πολυ ιδιαιτερο γατι, ουτε για αγαπες, ουτε για παιχνιδια :P Κυριως για κουβεντουλα :hehe: Bεβαια, ισως φταιει που τον εχω ολη μερα κλεισμενο, αμα του δωθει η ευκαιρια να εκτονωθει λιγο ισως ερθει και για αγαπουλες, και σταματησει την γκρινια :redface: Ειδατε ενας μαχητης? :inlove:

Είδες όμως που το'πιασε το μάτι μου αμέσως?? Δε θυμόμουνα πως το λένε όμως γι'αυτό ρώτηξα :redface:...
Να μη λες ότι δεν έμαθα και τίποτε :P !!!
Ενώ το άλλο λέγεται mackerel tabby ε κυρία φιλόλογε??
Το βασικό είναι ότι είναι καλά και μακάρι να μην έχει και τίποτε άλλο, να βρει ένα καλό σπιτάκι...
Mackerel ειναι το ψαροκοκκαλο,Blotched το κηλιδωτο.Οπως και να'χει ειναι ενα κουκλακι!:clapup:

Mάλλον θα πρέπει να σκεφτούμε μια πατέντα όπως λέγαμε Αφροδίτη, για να έχει λίγη άπλα;).

Καλημέρα σε όλους και κυρίως σε σενα που φροντιζεις το μικρο γκρινιάρη!!
Δεν γραφω συχνα όμως παρακολουθώ ανελλιπώς όλα τα θεματάκια και τουτο δω με συγκίνησε πραγματικά! Μου θύμισε την ιστορία του δικού μου ψιψίνου που όταν τον βρήκα ήταν και τα δύο του ματάκια οχι απλώς τσιμπλιασμένα..μαύρα χάλια ήταν το καλό μου. Βέβαια εμείς δεν το βρήκαμε τόσο έγκαιρα και παρόλες τις αλοιφούλες και τις αντιβιώσεις σώσαμε το ένα μόνο ματάκι:/:
Πάντως τώρα είναι ένας μονόφθαλμος γάταρος..ΝΑ με το συμπάθιο!!
Σου εύχομαι λοιπόν τα καλύτερα για το μικρό γκρινιάρη αν και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει..Μου θυμίζει πολύ τον ψιψίνο μου όταν ήταν μικρούλης. Πολύ υποτονικός στην αρχή αλλά με μεγάλη θέληση για ζωή!!:clapup:

Πολύ χαίρομαι που πάει καλά. Είναι η αισιόδοξη νότα σε αντίθεση που κάτι άλλο απαισιόδοξο που διάβασα πριν λίγο και μ'εριξε πάρα πολύ:(

Είναι αφασία ο μπόμπιρας!:clapup: Και έτσι που τον βλέπω στο τελευταίο βίντεο, νομίζω ότι το Γκρινιάρης του πάει γάντι.:hehe:

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2266828:
Μακαρι, μακαρι να βρει η ψυχουλα μου ενα καλο σπιτακι!
Μήπως να του έφτιαχνες μια αγγελία σιγά-σιγά;
Θα χρειαστεί για πολύ καιρό ακόμα κολλύριο στο ματάκι του; (Αν και δεν είναι τόσο δύσκολο, αν βρεθεί σπίτι νωρίτερα, θα μπορεί νομίζω να του το βάζει και ο τυχερός που θα τον πάρει);)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back