Επείγον- Μικρό γατάκι με πολύ πολύ τσιμπλιασμένα ματάκια!

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τι μωρο ειναι αυτο...Και ανησυχεις μετα αν θα δωθει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι κουκλάκι που είναι!1!:P:P:PΜοιάζει στην Ραισούλα μου!!!:redface::redface::D:D:D Όποιος την πάρει τυχερός θα είναι!!!:P:P:P:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαι τα βιντεακια που σας ελεγα :inlove:

Άπαιχτη η Μιλλένια!!!:P:P:D:D:D

Ξεχασα να σας πω, πως ζυγιστηκαμε xθες και η γιατρος μας βρηκε 660 γραμμαρια! Αλλα 6 και θα ηταν the kitty of the beast :devil::crazy::hehe: Για δυο μηνων που ειναι, ειναι καπως ελαφρια, αλλα ετσι οπως τρωει, και δεδομενου οτι ηταν μιση οταν την βρηκα, θα θρεψει συντομα :P

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2275554:
the kitty of the beast
:lol::lol::lol:

Aσχημα τα νεα για την μικρη Μιλλενια :'( το ματακι της τρυπισε, και πρεπει να αφαιρεθει. Γαμωτο, και εγω το ειδα που ειχε ξεπρηστει και ειχε ξεθολωσει, και νομιζα πως πηγαινε καλα. Τωρα μιλησα στο τηλεφωνο με την Σκουντζου, και μου ειπε οτι ειναι θεμα επιβιωσης να αφαιρεθει πλεον το ματι. Δεν εχει νοημα να την ξαναπαω στην Σκουντζου, ειναι πολυ μακρια και τα 50 ευρω που θελει για την επισκεψη ειναι οτι εχω ολο κι ολο στο πορτοφολι μου για να βγαλω τον μηνα. Δεν μπορω να πληρωσω την επεμβαση μονη μου, ελπιζω η κα Γιανναρακη να κανει τετοιες επεμβασεις γιατι φανταζομαι οτι κανει και καλυτερες τιμες. Αλλα θα χρειαστω την βοηθεια οπου μπορει να βοηθησει. Ξερω οτι ειναι περιοδος κρισης, και την βιωνω και εγω μεσα απο την οικογενεια μου, ομως πραγματικα δεν εχω να τα πληρωσω ολα, και φανταζομαι θα ειναι αρκετα. Θα ανοιξω μαλλον λογαριασμο στην τραπεζα για την μικρουλα, και θα σας πω.

Τοσος κοπος, τοση προσπαθεια :'( :bye:

Αχ μωρέ το ψυχουλίνι... Και μη το λες, το ανάστησες, δεν πήγαν χαμένα ο κόπος σου και η προσπάθειά σου....
Κοίτα, μην το σκέφτεσαι, εμείς είμαστε εδώ. Και στη Σκούντζου να ξαναπάς, βάλε ένα λογαριασμό και θα δεις.
Αν δεν ήμουν ήδη φουλ με φροντίδα δίποδων και τετράποδων θα την έπαιρνα, έχω πάθει μαζί της. Δε μου λες, τις άλλες εξετάσεις τις κάνατε? Λευχαιμία, περιτονίτιδα, Aids?

Το να αφαιρεθεί το ήδη τυφλό ματάκι μπορεί όντως ν' ακούγεται κάπως, αλλά στην ουσία μόνο καλό θα της κάνει, θα την ανακουφίσει πολύ πιστεύω. Έτσι κι αλλιώς, αφού η όραση από το άλλο μάτι έχει αποκατασταθεί, η γατούλα θα βλέπει κανονικότατα (νομίζω το μόνο "πρόβλημα" που έχουν οι μονόφθαλμες γάτες είναι ότι δεν μπορούν να υπολογίσουν με τόση ακρίβεια τις αποστάσεις). Το αισθητικό του θέματος ξεπερνιέται μέσα σε πέντε λεπτά -και πολλά λέω- όπως συμβαίνει και με όλα τα γατάκια που έχουν κάποια αναπηρία, γιατί είναι τόσο τρυφερά και παιχνιδιάρικα που σε τουμπάρουν με τη μία και ούτε που σε νοιάζει το "ελάττωμά" τους.:inlove:
Για το οικονομικό μη σε νοιάζει, τόσοι άνθρωποι είμαστε εδώ και έχουμε συγκεντρώσει με επιτυχία χρήματα για πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν. Μάθε πόσα θα χρειαστούν και πες μας για να το οργανώσουμε (συμφωνώ ότι δεν έχει πολλή σημασία να την πας στη Σκούντζου, δεν πρόκειται και για καμιά λεπτή επέμβαση που να απαιτεί πείρα ή εξειδίκευση).

Αχ μωρέ το ψυχουλίνι... Και μη το λες, το ανάστησες, δεν πήγαν χαμένα ο κόπος σου και η προσπάθειά σου....
Κοίτα, μην το σκέφτεσαι, εμείς είμαστε εδώ. Και στη Σκούντζου να ξαναπάς, βάλε ένα λογαριασμό και θα δεις.
Αν δεν ήμουν ήδη φουλ με φροντίδα δίποδων και τετράποδων θα την έπαιρνα, έχω πάθει μαζί της. Δε μου λες, τις άλλες εξετάσεις τις κάνατε? Λευχαιμία, περιτονίτιδα, Aids?

Το ιδιο μου λεει και το αγορι μου, οτι αν δεν την ειχα βρει θα ηταν νεκρη, οχι τυφλη :( Αλλα και παλι, ολο σκεφτομαι αυτο το παραπανω που θα μπορουσα να κανω. :worry: Δεν της εχω κανει αλλες εξετασεις, αλλα οπως ηλθαν τα πραγματα και θα μεινει σε μενα για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα, δεν θελω να την εχω συνεχεια στην γατοφορο. Ηδη ο Μικοτο μου εχει περασει απο την εχθρικη στην παιχνιδιαρικη φαση και τα βλεπω και τα δυο πως θελουν να παιξουν, οποτε θα γινουν οι εξετασεις, για να ειναι πιο ευκολη και η υιοθεσια της.

Το να αφαιρεθεί το ήδη τυφλό ματάκι μπορεί όντως ν' ακούγεται κάπως, αλλά στην ουσία μόνο καλό θα της κάνει, θα την ανακουφίσει πολύ πιστεύω. Έτσι κι αλλιώς, αφού η όραση από το άλλο μάτι έχει αποκατασταθεί, η γατούλα θα βλέπει κανονικότατα (νομίζω το μόνο "πρόβλημα" που έχουν οι μονόφθαλμες γάτες είναι ότι δεν μπορούν να υπολογίσουν με τόση ακρίβεια τις αποστάσεις). Το αισθητικό του θέματος ξεπερνιέται μέσα σε πέντε λεπτά -και πολλά λέω- όπως συμβαίνει και με όλα τα γατάκια που έχουν κάποια αναπηρία, γιατί είναι τόσο τρυφερά και παιχνιδιάρικα που σε τουμπάρουν με τη μία και ούτε που σε νοιάζει το "ελάττωμά" τους.:inlove:
Για το οικονομικό μη σε νοιάζει, τόσοι άνθρωποι είμαστε εδώ και έχουμε συγκεντρώσει με επιτυχία χρήματα για πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν. Μάθε πόσα θα χρειαστούν και πες μας για να το οργανώσουμε (συμφωνώ ότι δεν έχει πολλή σημασία να την πας στη Σκούντζου, δεν πρόκειται και για καμιά λεπτή επέμβαση που να απαιτεί πείρα ή εξειδίκευση).

Αααχ, καλε, μην με μπερδευετε :( Αν εχετε εμπειρια απο προηγουμενη αφαιρεση, και θεωρειται οτι δεν προκειται για μικροεπεμβαση, και δεν χρειαζεται να παμε στην Σκουντζου (που θα το προτιμουσα λογω αποστασης) πειτε μου. Η Σκουντζου μου ειπε 150 ευρω η επεμβαση, και θα θελει να την δει μια φορα πριν, οποτε 200 μαζι με την επισκεψη. Αν υπαρχει κινδυνος να παθει τιποτα και το αλλο ματι, να την παω στην Σκουντζου :hmm: Βασικα, παω να ρωτησω και τον γιατρο.:worry:

Καλέ, γιατί μπερδεύεσαι; :P
Όταν σου έλεγα ότι πρέπει να τη δει εξειδικευμένη οφθαλμίατρος, ήταν για να γίνει σωστή διάγνωση και για να προλάβει να δοθεί εγκαίρως η σωστή θεραπεία, για να σωθεί ό,τι σώζεται. Τώρα, αφού σου είπε ότι άλλη λύση από την εξαγωγή δεν υπάρχει, και εφόσον αυτή δεν νομίζω πως απαιτεί και καμιά ιδιαίτερη γνώση, γι' αυτό λέω ότι και κάποιος άλλος κτηνίατρος θα μπορεί άνετα να την κάνει.

Λοιπον, η εγχειρηση κοστιζει λιγο πολυ το ιδιο παντου, οποτε θα την κανουμε στην Σκουντζου που εχει και μεγαλυτερη εμπειρια.H επεμβαση αυτη καθε αυτη δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο, στην περιπτωση μας ομως, λογω του νεαρου της ηλικιας της μικρης μας, υπαρχει αυξημενος κινδυνος απο την αναισθησια :( Βαλτε ολη την θετικη σας ενεργεια, να πανε ολα καλα για την μικρη Μιλλενια!
Τωρα, λογω τραγικης οικονομικης καταστασης, δεν μπορω να πληρωσω τα εξοδα της επεμβασης μονη μου, οπως ανεφερα και παραπανω. :worry: Δεν εχω δικο μου λογαριασμο (μονο εναν στο ονομα του πατερα μου για το χαρτζηλικι, που ομως δεν μπορω να χρησιμοποιησω αφου ολα γινονται εν αγνοια των γονιων μου)
οποτε θα χρησιμοποιησω το λογαριασμο των Φλοισβογατων, ευγενικη χορηγια της Κωνσταντινας και της κυριας Βουλας :redface: :kissing::bigarmhug

Αριθμός λογαριασμού:00260175440101267246
EUROBANK EFG
Δικαιούχοι
Ξένου Παρασκευούλα
Αλεξανδρή Κωνσταντίνα

Εκει οποιος μπορει και θελει να βοηθησει, μπορει να καταθεσει ενα οποιοδηποτε ποσο, για να καλυφθουν καποια απο τα εξοδα της μικρης Μιλλενιας :/: Η επεμβαση θα γινει αυριο στις 12 το μεσημερι, με δανεικα χρηματα, τα οποια ελπιζω να επιστρεψω με ο,τι ποσο καταφερουμε να μαζευτει :) Αν θελετε μπορειτε να διευκρινησετε οτι τα χρηματα ειναι για την επεμβαση της μικρης Μιλλενιας, για να μην γινει καποιο μπερδεμα. Αν και οι περισσοτεροι που εχουν προσφερθει να βοηθησουν, βοηθανε και στον Φλοισβο :) Η Μιλλενια σας στελνει μουσουδιες και μπουνιτσες (εμ, ναι, μην το ψαχνετε, αυτο το γατινι ειναι πιο ζωηρο και απο τον Μικοτο μου στην ηλικια της :P)
milleniahun.jpg

Τις καλυτερες μας ευχες, να παει καλα η επεμβασούλα αυριο.

~ΩΩΩΩΩΩΩμμμμ~

Μια κουκλιτσα-πειρατίνα θα γινει και θα βρει και το τελειο σπιτάκι...

Ψυχη μου ομορφη!
Καλη επιτυχια,ολα θα πανε καλα και το κουκλι μας θα βγει χοροπηδηχτο οπως θα μπει!

Όλα καλά θα πάνε Αφροδίτη μην ανησυχείς.

Παράκληση όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την μικρή Μιλλένια και θέλει να καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό του Φλοίσβου, ας στείλει ένα pm σε μένα ή στην Κων/να για να ξέρουμε ότι τα χρήματα αυτά είναι για την Μιλλένια και να μην δημιουργηθεί μπέρδεμα.

Καλή επιτυχία μικρό μου:flowers:

200 ευρώ κοστίζει τελικά?

Επίσης Αφροδίτη να μην ανησυχείς για τα χρήματα γιατί όπως είπε και η aretha πολλές φορές έχουν συγκεντρωθεί χρήματα για 'δύσκολες περιπτώσεις΄

Ήδη στον λογαριασμό κατατέθηκαν τα πρώτα 30 € για την μικρή μας:clapup:

οκ.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back