Επείγον- Μικρό γατάκι με πολύ πολύ τσιμπλιασμένα ματάκια!

• Thread starter Thread starter Voula
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Βούλα, δεν μπορεί κανείς να απαιτήσει από κανέναν να δώσει αλλά και ούτε να τον ωθήσει σε αυτό. Μάκη ούτε απαιτεί κανείς ούτε και ωθεί. Κάνει απλά ότι του λέει η καρδιά του.
Με το να εύχεται κάποιος είναι κι αυτό κάτι. Μπορεί να μην εχει να δώσει αλλά και μπορεί να μην θέλει. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον που να έχει μεν και να μην θέλει δε. Δεν μου κολάει.Ο καθένας έχει τις προτεραιότητές του και είναι σεβαστές. Όμως, όλα αυτά οριοθετούν και απαιτήσεις μελλοντικές. Αν εννοείς ότι έγραψα και εγώ πιο πάνω, ότι δηλ ο καθένας από μας μπορεί να βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση, εννοείται ότι συμφωνώ.
Ας ελπίσουμε ότι το ποσόν συγκεντρώθηκε ώστε να είναι όλα και τυπικά και ουσιαστικά εντάξει.
Ναι αυτό ελπίζω κι εγώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το να λέμε ευχές του στυλ όλα θα πάνε καλά κλπ, χωρίς να μπαίνουμε στον κόπο να δίνουμε έστω 5 ευρώ από το υστερημά μας, το κόστος ενός καφέ που είπε και η Αλίκη για μένα είναι απαράδεκτο.

Δεν ξέρω σε ποιόν αναφέρεσαι αλλά επειδή και εγώ σε προηγούμενο πόστ ευχήθηκα οτι θα βρεθούν τα λεφτά, δεν εννοούσα να βρεθούν μαγικά, απλά οτι πολλοί θα δούνε το θέμα με μια μικρή καθυστέρηση (εγώ προσωπικά είδα σήμερα το μεσημέρι οτι έγινε η επέμβαση) και το να πάνε μέχρι την τράπεζα είναι επίσης κάτι που πρέπει να βρεθεί χρόνος για να γίνει.
Η παρατήρηση εντελώς καλοπροαίρετα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μην τσακωνεστε! Ξερω πολυ καλα οτι ειναι δυσκολοι καιροι, ολοι ζοριζομαστε και απο κανεναν δεν υπαρχει καμια απαιτηση. Μονο παρακληση και ελπιδα. Σιγουρα υπαρχουν ατομα που μπορουν και δεν θελουν, αλλα λιγο πολυ ολοι κανουν κατι, ακομα και αν δεν βοηθανε την μικρη Μιλλενια βοηθανε καποιο αλλο αδεσποτακι. Κυρια Βουλα, καταλαβαινω τι λετε, εσεις κανετε τοσα πραγματα και σας θαυμαζω για αυτο. Ξερω οτι δεν αναφερεστε προσωπικα σε κανεναν, οποτε μην το παρει και κανεις προσωπικα. Ο καθενας ξερει τι μπορει και τι θελει, καθως και τι κανει :yes: Ηδη βοηθανε ενα σωρο ατομα, και σας ευχαριστω ολους :bigarmhug Μονο μην χαλαμε τις καρδιες μας!
Δειτε την μικρη μας, που συνηλθε εντελως κατα τις 9, εφαγε κονσερβιτσα, και εκανε χουρχουρητα και παιχνιδακια :inlove:
Δειτε τρεις φωτογραφιες (απο τις εκατο που εβγαλα ηταν οι λιγοτερο κουνημενες :D ) που εβγαλα πριν απο καμποση ωρα :inlove:
milleniaavie.jpg

milleniaasdaf.jpg

milleniaagain.jpg

Αχχχ μωρέ το ψυχούλι μου...
Κι έτσι όμως είναι τόσο γλυκιά :bigarmhug....
Και για το άλλο, don't worry, είναι και θέμα δουλειάς, μόλις μπορέσουμε θα πάμε τράπεζα ;).

Δεν ξέρω σε ποιόν αναφέρεσαι αλλά επειδή και εγώ σε προηγούμενο πόστ ευχήθηκα οτι θα βρεθούν τα λεφτά, δεν εννοούσα να βρεθούν μαγικά, απλά οτι πολλοί θα δούνε το θέμα με μια μικρή καθυστέρηση (εγώ προσωπικά είδα σήμερα το μεσημέρι οτι έγινε η επέμβαση) και το να πάνε μέχρι την τράπεζα είναι επίσης κάτι που πρέπει να βρεθεί χρόνος για να γίνει.
Η παρατήρηση εντελώς καλοπροαίρετα.

Δεν αναφέρομαι σε κανένα προσωπικά. Είπα την άποψή μου γενικά, πολύ γενικά και τέλος. Όμως αν μείνουμε στα λόγια και δεν προχωρήσουμε σε πράξεις, δυστυχώς δεν βγαίνει τίποτα.

Αφροδίτη, εγώ δεν αισθάνομαι ότι κάνω κάτι ιδιαίτερο. Θεώρησε ότι είναι επιλογή ή στάση ζωής απέναντι στα ζώα. Υπάρχουν άλλοι που μάλλον ασχολούνται 24 ώρες το 24ωρο με τα αδέσποτα
Για άλλη μια φορά συγκινήθηκα βλέποντας την μικρούλα και αυτό που προέχει πραγματικά είναι να βρεθεί ένας πραγματικός άνθρωπος να την υιοθετήσει.

Καλημέρα και από εμένα:).
Μάκη η μικρή Μιλλένια σε ευχαριστεί πολύ για την κατάθεση;).
Όσο για τις φωτογραφίες, τι να πω, μεγάλωσε το σκατουλάκι και είναι μια κούκλα. Πραγματικά αν ήταν λίγο αργότερα και αν υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις που δυστυχώς δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή, θα το έπαιρνα εγώ!

Το πειρατικο κουκλι μας,δεν θα προλαβαινονται οι γατογονεις ποιος να πρωτοκανει πλιατσικο!

Τίποτα Κωνσταντίνα μου....
Καλά, μα πόσο μικρούλι είναι ??? :)

Πρέπει να είναι το πολύ 2 μηνών;)

Κωνσταντίνα κάτσε καλά.:mad:

Δώρα μόλις μου έδωσες μια ιδέα, που την είπες πειρατικό κουκλί.. Ωραίο όνομα το Μιλλένια, δε λέω, αλλά μήπως να της δίναμε κάποιο άλλο, ποιο πειρατικό :hmm: ?. Αν θυμάται κανείς κάποιο όνομα από τους πειρατές της Καραιβικής, ας το πει. Κάποτε είχα ένα γατούλη μονόφθαλμο, έζησε πολύ λίγο μαζί μας δυστυχώς, που τον λέγαμε Χουκ.
Αφροδίτη τι λες ??

χαιρομαι που ολα πηγαν καλα:clapup:εμενα τωρα μαρεσει πιο πολυ απο πριν:redface:

Τίποτα Κωνσταντίνα μου....
Καλά, μα πόσο μικρούλι είναι ??? :)

Σ'ευχαριστω παρα πολυ :redface:

Κωνσταντίνα κάτσε καλά.:mad:

Δώρα μόλις μου έδωσες μια ιδέα, που την είπες πειρατικό κουκλί.. Ωραίο όνομα το Μιλλένια, δε λέω, αλλά μήπως να της δίναμε κάποιο άλλο, ποιο πειρατικό :hmm: ?. Αν θυμάται κανείς κάποιο όνομα από τους πειρατές της Καραιβικής, ας το πει. Κάποτε είχα ένα γατούλη μονόφθαλμο, έζησε πολύ λίγο μαζί μας δυστυχώς, που τον λέγαμε Χουκ.
Αφροδίτη τι λες ??

Δεν θελω το ματακι της να οριζει αυτο που ειναι. :/: Η Μιλλενια ειναι πολυ περισσοτερα απο ενα μονοφθαλμο γατακι. Ειναι ενα γατακι που επιβιωσε νηστικο και ουσιαστικα τυφλο -αφου και τα δυο της ματακια ηταν κλειστα οταν την βρηκα- στους δρομους για πολλες μερες, ειναι ενα γατακι με τσαγανο, μια μικρη γκρινιαρα, ακομα και οταν ποναει χουρχουριζει διαρκως σαν το μοτερακι, και παρολο που επιανα ολα της τα κοκκαλακια οταν την βρηκα, αφου γεμισε λιγο το στομαχακι της, δεν σταματησε το παιχνιδι. Τον τελευταιο λογο στο ονομα της θα εχουν τα ατομα που θα την υιοθετησουν, αν και οταν βρεθουν. Αυτος ειναι και ο λογος που εχω καθυστερησει τοσο την αγγελια της, μαζι με το οτι δεν ηξερα τι θα γινει με το ματακι της. Την δουλευω πολλες μερες τωρα στο μυαλο μου, θελω να ειμαι προσεκτικη οταν την γραφω, δεν θελω καποιος να την υιοθετησει απο λυπηση, αλλα απο θαυμασμο. Γιατι ειναι πραγματικα ενα αξιοθαυμαστο πλασμα :inlove: Προς το παρον η αγγελια θα μπει με το ονομα Μιλλενια, και μετα βλεπουμε :redface:

Η γιατρος μου ειπε οτι τωρα θα ανακουφιστει παρα πολυ, που εφυγε το ματακι της. Ισως την ποναει λιγο το δερμα, ομως εγω και παλι δεν βλεπω κατι, ειδικα αφου ο πονος στις γατες εκφραζεται ως υπνηλια και υποτονικοτητα. :P Η μικρη ειναι γεματη ενεργεια! Θα βγαλω και βιντεακι οσονουπω να σας δειξω.

Αφροδίτη προς το παρόν και όσο είναι στα χέρια σου, τον τελευταίο λόγο τον έχεις εσύ σε όλα:)

Να υπενθυμίσω ότι όποιος έχει καταθέσει χρήματα για την μικρή Μιλλένια, να στείλει ένα pm σε μένα ή στην Κωνσταντίνα.
Αύριο θα θέλαμε να δώσουμε στην Αφροδίτη ότι ποσόν έχει συγκεντρωθεί.

Εγω τωρα τα διαβασα ολα!:redface::redface:
Η μικρη ειναι μια θεα! εστω και με ενα ματακι οπως η Τουλουζ του Δημητρη!:):)
Βουλα αν καταφερεις να βρεθουμε τελικα το Σ/Κ θα σου δωσω λεφτα κι εγω!:)

Θελω να σας ευχαριστησω ολους μεσα απο την καρδια μου, για την οικονομικη και ψυχολογικη στηριξη που μου προσφερατε! Τα εξοδα της επεμβασης της μικρουλας εχουν καλυφθει, τα εξοδα μου απο την πρωτη μερα που την βρηκα καλυφθηκαν, και τα χρηματα που συγκεντρωθηκαν -προφανως δεν θα πανε πισω στην τσεπη μου- θα τα χρησιμοποιησω εκ νεου για να εμβολιαστει η μικρη μας, και να εξεταστει για περιτονιτιδα/ειτζ/λευχαιμια :) :group::group::group::group:

Καθως επισης για φαι, γιατι το στομαχακι της μικρης μας εχει τον απατο:hehe:

Πολύ καλά νέα!! :clapup:
Άντε, σύντομα και στο σπιτάκι της η μικρή :)

Cat fans united!

Απόψε συνάντησα την Αφροδίτη για να της δώσω τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν:)και είχε φέρει μαζί της στην γατοφόρο την μικρή Μιλλένια για να την δω:):):)
Πήρα αγκαλιά μια χνουδόμπαλα γουργουριστή, πεντακάθαρη, τρυφερή και πανέμορφη:D και δεν ήθελα να την αποχωριστώ με τίποτα.
Θα είναι πραγματικά πολύ τυχερός όποιος αποφασίσει να υιοθετήσει αυτό το πλάσμα.

O πατερας μου με ενημερωσε οτι θα ανεβει την Δευτερα για δουλειες. Συνηθως απλα το λεει και δεν το κανει, τωρα ομως τον πιστευω γιατι οντως εχουν προκυψει κατι ζητηματακια. Ο πατερας μου δεν πρεπει επ ουδενι να μαθει για την Μιλλενια (παρολο που εχει ενα τρομερο ερωτα για τον Μικοτο, αν μαθει οτι μαζευω αδεσποτα θα μου δημιουργησει μεγαλο προβλημα) Χρειαζομαι καποιον να μου την κρατησει για δυο μερουλες (τοσο θα κατσει, ποτε δεν αντεχει παραπανω :Ρ ) Μαζι με την γατοφορο θα σας την δωσω, ειναι ησυχη, ουτε κλαιει, ουτε φωναζει, ουτε ακουγεται. Δυο μερουλες. Ποιος θα κανει την θυσια? :worry:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back