Επείγον!!! Τρομερή επιθετικότητα!!!

Δεν το διατύπωσα καλά:) Εννοείται αν φέρεις ή πάς γατάκι στο εξωτερικό, τοότε είναι απαραίτητο το εμβόλιο;)

Φυσικά εσείς με τα Γαλαζοαίματα τα συνηθίζεται τα πήγαινε-έλα και είναι Δεδομένο!!!!!:redface::cool::cool::cool::cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν όπως είπα εμένα για το ζηλιάρη μικρό μου ανάμεσα στ'άλλα που ανέφερα (σαμαράκι και δεύτερη γάτα) μου πρότειναν και γατοψυχολόγο. Η κτηνίατρος μου έδωσε τα παρακάτω στοιχεία:
ARK Συμβουλοι συμπεριφοράς και πρόνοιας ζώων
Πλατεία Αγ. Δημητρίου 13 Κηφισιά
Τηλ. 2108082795 6948835658
e-mail mpeters@ark.info https://www.ark.info

Δυστυχώς προσορινά η σελίδα είναι κατεβασμένη αλλά μπορείς να δεις κάτι για την ψυχολόγο και εδώ
https://www.dog-trainers.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=20&Itemid=41

Σύμφωνα με το διαφημιστικό της έντυπο αναλαμβάνει γάτες σκύλους και πτηνά..

Θα σου πρότεινα πριν σκεφτείς κάτι δραστικό (και αφού σιγουρέψεις ότι δεν έχει κάποια αρχή ασθένειας) να της κάνεις μια επίσκεψη. Εφόσον επιθυμείς να το κρατήσεις καλό είναι να δοκιμάσεις να βρεις μια άκρη στη συμπεριφορά του γάτου.

Επαναλαμβάνω ότι εγώ ακόμα δεν έχω επισκεφτεί την κυρία. Εϊμαι στην φάση σαμαράκι και βόλτες κοινωνικοποίησης. Και επίσης εμένα ο γάτος μου έχει εκδηλώσει επιθετικότητα αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό.

Σύμφωνα με την κτηνίατρο η συγκεκριμένη κυρία φέρνει αποτελέσματα αρκεί να δουλέψεις και σύ με το ζώο σου.

Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις για την υγεία τη δική σου και του γατουνιού σου...
Σταυρούλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν είναι η ιδια που χρησιμοποιεί και αρωματοθεραπεία έχω ακούσει κι εγώ καλά λόγια, αλλά από γνωστό γνωστού, οποτε δεν ξέρω αν όντως θα βοηθήσει εγγυημένα.

Για την επιθετικότητα στις γάτες λέει ότι χρησιμοποιεί αιθέρια έλαια και ανθοϊαματα, και μετά εφαρμόζει συμπεριφορικές τεχνικές έτσι ώστε να αλλάξει η συμπεριφορά του ζώου προς το ερέθισμα.
ΑΝτιμετωπίζει φοβίες επιθέτικότητα ανεξέλεγκτο λέρωμα εκτός αμμολεκάνης και το γνωστό μας γρατζούνισμα στα έπιπλα...

Ναι, η ιδια ειναι μαλλον.
Περιμένουμε εντυπώσεις λοιπόν, αν κάποιος την επισκεφτεί.

και τα αδεσποτα δεν ανηκουν στις παραπανω κατηγοριες? οπως στα ζωα συντροφιας.....:hmm:μπορει να ξερεις καλυτερα τις ορολογιες τι να πω!το οικοσιτο δεν χρησιμοποιείται πουθενα για πουθενα......μόνο σε καμια κότα:lol:
Βάσια μου αν γιατρός μου έλεγε για ονυχοκτομή θα του έπαιρνα το κεφάλι και θα το έκανα θέμα στο φιλοζωικό μου σωματείο:mad:!SORRY αλλά αυτό δεν δείχνει αγάπη για τα ζώα!Και ξέρω πως οι κτηνίατροι υποτίθεται πως τα αγαπάνε!Πήρες γατα κυρία μου?Θα την αγαπάς και θα την φροντίζεις και δεν θα τις αλλάξεις τη φύση της επειδή σε ενοχλεί η συμπεριφορα της η επειδη δεν μπορεις να την δεχθείς!Ας μή το έπαιρνες!:up:ΑΓΑΠΗ βρε θέλει το πλασματάκι και Σαιξπηρ μου όλλα περνάνε!

Ελπίζω να βρεθή η άκρη. Πάντως εμένα η κτηνίατρος μου είπε ότι για την συμπεριφορά του γάτου ευθίνομαι εγώ και η δική μου συμπεριφορά.

Σέξπηρ πολύ στενοχωρήθηκα με τα νέα σας...Αποκλείστε το ενδεχόμενο να ενιωσε απειλή ο γατούλης είτε για τον ίδιο είτε για εσένα,και φυσικά τα σωματικά αίτια πρώτα.Κι εμείς δοκιμάζουμε το σαμαράκι,για άσχετους λόγους από ότι εσείς έχετε βέβαια,και έχουμε προβλήματα συμπεριφοράς όσον αφορά την άμμο του.Η γιατρός αφού μας απέκλεισε τα φυσικά αίτια,μου τόνισε ότι είναι θέμα συμπεριφοράς.Προσπαθώ όταν το κάνει να μην φωνάζω και να μην του δίνω την εντύπωση ότι κατάφερε να δημιουργήσει θέμα,αλλά να τον βγάζω από το δωμάτιο και να τον αφήνω μόνο για λίγο για να καταλάβει ότι αυτό που έκανε δεν είναι σωστό.Οι σωματικές τιμωρίς σαφως δεν ενδύκνεινται για κανένα πλάσμα,χειρότερα τα κάνουν τα πραγματα.Μπορεις να του φοράς το σαμαράκι μόνο και μόνο για να μπορεις μερικώς να τον ελέγξεις σε περίπτωση που έχεις καλεσμένους στο σπίτι και φοβάσαι πως θα αντιδράσει.Αν τον έχεις σε κλουβάκι,ή αν σας ακούει κι αυτός είναι κλεισμένος στο μπάνιο,μόνο περισσότερη οργή μπορεί να του προκαλέσει νομίζω.
Μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό το προϊον που ηρεμεί τις γατούλες,ώστε να νιώθει πιο άνετα όταν έχετε επισκέψεις.Πάντως εγω πιστευω ότι ήταν μεμονωμένο περιστατικό,κάτι θα του φάνηκε απειλητικό για να κάνει τέτοια επιθεση... ;)

Ελπίζω να βρεθή η άκρη. Πάντως εμένα η κτηνίατρος μου είπε ότι για την συμπεριφορά του γάτου ευθίνομαι εγώ και η δική μου συμπεριφορά.
Πολύ σωστά!Είναι και αυτά σαν μικρά παιδάκια ότι μαθουν και ότι βλέπουν κάνουν!Μπράβο Θα συμφωνήσω και με την moukelis ;)αλλά κλουβάκι?Προς Θεού τι είναι κρατούμενος η πάει για κρεμασμα?Γάτα μέσα σε κλουβί?Τι θέλετε να έχετε δυστιχισμένες γάτες?Με λίγη εκπαίδευση και φροντίδα όλλα γίνονται!:up:

Τα off topic μηνύματα σχετικά με την ορολογία μεταφέρθηκαν σε παλιότερο σχετικό thread, εδώ.
Παρακαλώ να παραμείνουμε στο θέμα, μήπως βρεθεί κάποια λύση για τον Shakespeare και το Ρωμαίο του, που στο κάτω κάτω είναι αυτό που μας ενδιαφέρει όλους.

Σαιξπηρ έψαξα λίγο στο ίντερνετ και βρήκα κάτι που θα σε βοθήσει σίγουρα!
Μπές στο www.ailouros.gr/
Πάνε στα προβλήματα και μετα αγριάδα σε ανθρώπους!Καλή Ανάγνωση!:up:

ευχαριστω για τις απαντησεις μεχρι τωρα
δυστυχως ο Ρωμαιος δεν ειχε αρκετη ορεξη για παιχνιδι ωστε να τον φερω σε σημειο να λαχανιασει (συμβουλη του αιλουρου).. αλλα τον καταφερα στο τελος (αφου λαχανιασα κι εγω!)
επισης αγορασα ενα πανακριβο:down: σαμαρακι αλλα δυστυχως του ερχεται μεγαλο και το βγαζει. ελπιζω να μου το αλλαξουν αυριο αν παω.
φοβαμαι βεβαια μηπως αφηνιασει οταν του το φορεσω και κανει σαν τον διαβολο της ταζμανιας και αντε να του το βγαλω μετα!.

Κοίτα, να αφηνιάσει δεν νομίζω. Το πολύ πολύ να το δει σαν παιχνίδι ή να ξαπλώσει κάτω και να μην κουνιέται. :)
Θέλει κι αυτο μια σχετική εκπαίδευση για να το μάθει.

Πραγματικά, γιατι ομως δεν τον βγάζεις και έξω καμιά βόλτα; Ελεγχόμενα, κάθε μέρα σε συγκεκριμένη ώρα ώστε να το μάθει και να μην σε πρήζει όλη μέρα για έξω... Πιστεύω οτι μπορεί να τον βοηθήσει.

Αν του ανοίξεις τρυπα πιο μέσα;Εμάς εδώ δεν είχαν για μωρά,και άνοιξα εγώ μια τρύπα στο μέγεθος του κορμού του και του κάνει μια χαρα!

Αν του ανοίξεις τρυπα πιο μέσα;Εμάς εδώ δεν είχαν για μωρά,και άνοιξα εγώ μια τρύπα στο μέγεθος του κορμού του και του κάνει μια χαρα!

ασε γιατι μου φαινεται με πιασανε κοροιδο στο πετ σοπ!
μπα, δεν παει πιο μεσα, ειναι πολυ μεγαλο αυτο που περνιεται ο λαιμος και αυτο δεν σφιγγει. τελοσπαντων, θα δω. αλλα δεν μπορω να τον παω βολτα με το σαμαρακι, ειναι και η γειτονια γεματη αλλες γατες αλλα και σκυλια... αλλα κατσε να του παρω ενα που να μην το βγαζει και βλεπουμε.

ωρε τι παθαμε καλοκαιριατικαααα

Μα καλά,τι λουρί σου έδωσαν πια;Ο δικός μου είναι τεσσάρων μηνών και του κανει του ενηλίκου.Μήπως σου έδωσαν για σκυλάκι;

Μα καλά,τι λουρί σου έδωσαν πια;Ο δικός μου είναι τεσσάρων μηνών και του κανει του ενηλίκου.Μήπως σου έδωσαν για σκυλάκι;

Αυτο φοβαμαι οτι με δουλεψανε και το καταπια αμασητο μεσα στην απογνωση μου. και υποτιθεται οτι δεν ηταν το μεγαλυτερο
και ο ρωμαιος ειναι ολοκληρος γαταρος
ελπιζω να το αλλαξουν αλλιως θα τους παρει και θα τους σηκωσει, αρκετα νευρα εχω ηδη

Δες αν είναι σαν αυτό που φοραει ο Σειριος στο gallery,με λουράκι απο την πάνω πλευρά της ράχης.Αν δένει στα χεράκια,κι όχι στο λαιμό και στην κοιλίτσα,δεν κάνει,δε θα μπορει να κινηθεί.

Δες αν είναι σαν αυτό που φοραει ο Σειριος στο gallery,με λουράκι απο την πάνω πλευρά της ράχης.Αν δένει στα χεράκια,κι όχι στο λαιμό και στην κοιλίτσα,δεν κάνει,δε θα μπορει να κινηθεί.

τετοιο ειναι απλα αποτελειται και απο υφασμα οχι μονο λουρακια. απλα η τρυπα για το κεφαλι ειναι μεγαλη, το υπολοιπο ρυθμιζεται αλλα αυτη οχι

Απο υφασμα;:confused:Δεν έχω δει τέτοιο...Ελπίζω να στο αλλάξουν αυριο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back