πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
αφου εχει!!!!την Φαντασια...Agent Shakespeare όπως περιγράφεις το γάτο σου νωχελικό κ να κουράζεται εύκολα ή να βαριέται να παίζει δεν φαίνεται να είναι επιθετικό γατί, το αντίθετο μάλιστα, δεν ξέρω ίσως τον εκπαίδευσες για σκύλο φύλακα κ όχι για γάτο γι αυτό μπερδεύτηκεΤέσπα μήπως ήρθε ο καιρός να του πάρεις μία Ιουλιέτα για να μην είναι προσκολλημένος συνέχεια σε σένα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
. Είναι κ τα δύο γλύκες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
ποιος καλος ανθρωπος θα ταίζει τα γατιά μου τις 2 εβδομαδες που θα λείπω διακοπές τον Αυγουστο?
ειχα σκοπο να ζητησω βοηθεια απο το mycat, αλλα κατι μου λεει οτι θα πεσει ηχηρη σιωπη...

(μονο αν το παρω στην πλακα ισως μπορεσω να το αντιμετωπισω)
υγ: προσφερω στολη πυροτεχνουργου!!!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Θα ερχόμουν εγώ αλλά είμαι κάπως μακριάKαι κατι που μολις σκεφτηκα...
ποιος καλος ανθρωπος θα ταίζει τα γατιά μου τις 2 εβδομαδες που θα λείπω διακοπές τον Αυγουστο?
ειχα σκοπο να ζητησω βοηθεια απο το mycat, αλλα κατι μου λεει οτι θα πεσει ηχηρη σιωπη...
(μονο αν το παρω στην πλακα ισως μπορεσω να το αντιμετωπισω)
υγ: προσφερω στολη πυροτεχνουργου!!!
ΥΓ: Σε τι χρώμα;
drusilia
Διάσημο μέλος
Στειλε μου πμ για λεπτομέρειες.

Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Σε τι χρώμα;
Πουα, ροζ με πρασινες φωσφοριζε βουλες και δαντελα στα τελειωματα!!!
Καλε, προσφέρομαι εγώ που έχω εμπειρια απο θηριοδαμαστής!
Στειλε μου πμ για λεπτομέρειες.![]()
ευχαριστω παρα πολυ!!! οταν πλησιαζει ο καιρος και σιγουρευτω οτι ολοι οι γνωστοι μου θα λειπουν θα σε προτιμησω!
και εκει που θα ειμαι θα προσευχομαι για σενα!!!!
drusilia
Διάσημο μέλος

Βρε σου λεω εχω πολυχρονη εμπειρια, μην ανησυχείς!
Αλλα εχε υποψη οτι πριν σκάσω μυτη ενω θα λείπεις καλο θα ήταν να ερθω 1-2 φορες να με γνωρίσει.
Οπως κι αν ειχε ο,τι χρειαστεις μου λες.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Πουα, ροζ με πρασινες φωσφοριζε βουλες και δαντελα στα τελειωματα!!! quote]
Α! είναι ενα συντηρητικό ρούχο, αλλά η δανδέλα στο τελείωμα νομίζω είναι υπερβολή
Καλή τύχη Ντρου κ χάρηκα που σε γνώρισα![]()
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Βρε σου λεω εχω πολυχρονη εμπειρια, μην ανησυχείς!
Αλλα εχε υποψη οτι πριν σκάσω μυτη ενω θα λείπεις καλο θα ήταν να ερθω 1-2 φορες να με γνωρίσει.
Οπως κι αν ειχε ο,τι χρειαστεις μου λες.![]()
ευχαριστω και παλι
ναι αν το κλεισουμε να ερθεις να εξοικειωθεις μαζι του (να συνηθισεις και το ποσο ποναει
).θα σε ενημερωσω!
Α! είναι ενα συντηρητικό ρούχο, αλλά η δανδέλα στο τελείωμα νομίζω είναι υπερβολή![]()
Λες? και ειχα εισπραξει τοσα κοπλιμεντα!
erefer
Διάσημο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ελα μωρε!!!!τι λες στον ανθρωπο?εχει τον πονο του..

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
εγω γενικα δεν βλεπω ουτε βιντεο,ουτε ταινιες με ζωα γιατι τραβουν πολλα για να βγει το αποτελεσμα..αλλα τωρα ανοιγουμε καινουριο θεμα νομιζω.Βρε παιδιά, εγώ το λυπάμαι αυτό το γατί. Ποιος ξέρει τι έχει τραβήξει ή τι το κάνανε για να βγάλουν τη φωτό. Κι αν το βίντεο είναι από USA, ποιος ξέρει αν ζει ακόμα...
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Οσο και για το σαμαρακι, ασχημα τα νεα, το εχει δεχτει σαν αισθηση πανω του, αλλα οταν βαζω το λουρι, με το που καταλαβαινει οτι ειναι περιορισμενος και δεν μπορει να παει οπου θελει, τον πιανει αμοκ, χτυπιεται σαν τρελο και το βγαζει σε δυο δευτερολεπτα! και αν παρω ακομα πιο μικρο που να κουμπωνει καλυτερα(γιατι και αυτο ακομα εχει μεγαλο ανοιγμα για το λαιμο που δεν ρυθμιζεται), δεν θελω να σκεφτομαι τι μπορει να γινει μεσα σε αυτο το αμοκ αν δεν μπορει να το βγαλει..

οποτε μαλλον η ιδεα σαμαρακι δεν λειτουργει... και κλουβι δεν θελω να βαλω, οποτε...
παμε στο σχεδιο Β..
ΥΓ:Καμια ιδεα για το πιο θα ειναι το σχεδιο Β????

moukelis
Επιφανές μέλος

Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Κι εμένα στην αρχή δεν είχε πρόβλημα με το να φοράει το σαμαράκι και τρελαινόταν όταν έβαζα τον οδηγό.Αλλά πήρα ένα που έχει περιθώριο οκτώ μέτρα,και ξαναρουφάει πίσω το σχοινάκι που περισσευει για να μην μπερδευεται στα πόδια του.Έτσι έχει αρκετά μεγάλο χώρο να κινείται και δε νιώθει να περιορίζεται.Το πήρα απο το κομμάτι για τα σκυλάκια και δε χρησιμοποίησα αυτό που είχε το σαμαράκι.![]()
το σκεφτηκα κι εγω αυτο, αλλα και παλι καποια στιγμη θα πρεπει να το τραβηξω, ή θα φτασει τοσο μακρυα που δεν θα μπορει να προχωρησει αλλο. το προβλημα του δεν ειναι οτι μπερδευεται στα ποδια του αλλα οτι τον κραταει πισω κι εκεινος θελει ναειναι ελευθερος. οποτε δεν γινεται να τον εχω δεμενο καπου οταν ερχεται κοσμος(που γιαυτο πηρα κυριως το σαμαρακι) γιατι θα φρικαρει ετσι παλι και οποιον παρει ο χαρος..
moukelis
Επιφανές μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
ελπιζω η αδερφη σου να συνηλθε απο το σοκ...
σχετικα με το γατι σου...
την εχω πατησει κι εγω με ενα κατα αλλα πολυ καλοπροαιρετο και χαδιαρικο γατι..σπαταλησα ωρες των ωρω να διαβαζω αρθρα και στατιστικα για ψυχολογια και συμπεριφορα της γατας...
και κατεληξα στο να πω στον εαυτο μου να ρισκαρει.
ηταν ενα ατυχες γεγονος και το διεσβησα απο το μυαλο μου , με τη συγκεκριμενη δεν παρουσθιακε στα μετεπειτα χρονια το παραμικρο...
ηταν μια ατυχη στιγμη...
ισως κατι την τρομαξε το οποιο τα δικα μου ματια και το δικο μου μεγεθος δεν μπορουν αν κατανοησουν , ισως για ενα μικρο αιλουροειδες με τετια ενστικτα και τετιο αντανακλαστικο συνστημα οπως έχουν οι γατες αυτη η μια κινηση να ηταν που το ακκατρομαξε..
το μονο που μπορω να σου πω με απολυτη σιγουρια ειναι οτι αισθημα του φοβου το ¨μυριζονται" απο εκκρισεις του σωματος και αυτο τις κανει ακομη πιο νευρικες.
Υπαρχουν παντως ανθρωποι ελαχιστοι στη ελλαδα και πολλοι στο εξωτερικο που δουλευουν με τετειες συμπεριφορες ζωων και κυριως με ζωα τα οποια έχουν υποστει σοκ..
η γνωμη μου πως θα πρεπει να το ξεπερασετε και οι 2 και εσυ και ο γατουλης ακι να συνεχισετε τη ζωη σας κανονικα...
θα σου δωσω ενα παραδειγμα απο ενα σκηνικο με εναν γνωστο γατουλη του sight που φιλοξενουσα, φυσικα ειχε τον πονο του εκεινη την περιοδο ο κακομοιρης και ηταν απιστευτα επιθετικος ολο χου και γρ καιτι νυχια σα νυστερι...
οσο πιο πολυ φοβισμενη εμπαινα στο δωματι του τοσο πιο ζωρικα ηταν τα πραγματα μια μερα επρεπε αν τον μεταφερω σε γιατρο και εγινε μαχη δεν ακταφερα να τον βαλω σε γατοφορο ποτε μετα απο 30 αποτυχημενες προσπαθεις γρατζουνιες κτλ μπηκα στο δωματιο χωρις να φοβαμαι αποφασισμενη να γινει "σφαγη¨μεν αλλα αν μπει στη γατοφορο δε με γαντια μασκα προσωπου και χοντρες φορμες μπηκα τσουμπουκα εμσα και το τρελογατο ηρθε και μου τριβοταν και εκανε ναζια και μπηκε σαν ψοφιος κοριος στη γατοφορο...

μην ανυσυηχεις πιστευω οτι αυτο ηταν παει και περασε...
αν ειναι στειρωμενος δεν θα εχει κανενα θεμα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool