Επείγον, βρέθηκε γατούλης στα Ιλίσσια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

youla

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η youla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 388 μηνύματα.
Τον βρήκα καταταλαιπωρημένο κοντά στη δουλειά μου. Τον έχει χτυπήσει αμάξι ή έφαγε κλωτσιά και έχει παραμορφωθεί το σαγόνι του. Τον έχω πάει στο κτηνίατρο μου και σήμερα θα κάνει χειρουργείο.
Είναι απροσδιορίστου ηλικίας, γιατί είναι πολύ ταλαιπωρημένος αλλά σίγουρα ενήλικος ίσως και πάνω από 5 έτη. Είναι και στειρωμένος και υποψιάζομαι ότι έχει φύγει από κάπου. Βασικά νομίζω ότι είναι από σπίτι γιατί δε φοβάται καθόλου τους ανθρώπους, θέλει συνέχεια αγκαλιά, είναι πολύ ήσυχος και απόλυτα εξοικειωμένος με την άμμο του. Θα πρέπει να ήταν πολύ όμορφος γάτος γιατί είναι ημιμακρύτριχος τιγρέ και σίγουρα κάποιος θα τον είχε. Πιθανόν να έμενε κάπου Ιλίσσια-Μέγαρο Μουσικής-Παγκράτι-Χίλτον
Παρακαλώ πολύ άμεσα για τη βοήθειά σας , όποιος μπορεί:
Να κοινοποιήσει το μήνυμα σε twitter(το facebook θα το κάνω εγώ)
Να φιλοξενήσει το ζώο για μια εβδομάδα από αύριο ή τη Δευτέρα έως 29/7/2012. Μετά θα τον πάρω εγώ στην δουλειά για άλλη μια εβδομάδα και μετά ας βάλει ο γατοθεός το χέρι του:(
Οποιος μένει σε κάποιες από αυτές τις περιοχές , αν έχει υπόψη του φιλοζωικές της περιοχής, κτηνιατρεία της περιοχής,pet shop της περιοχής, κάποια σούπερ μάρκετ με πίνακα ανακοινώσεων ας μουστείλει μήνυμα. Θα φτιάξω αφισσάκι να το προωθήσουμε.
Δυστυχώς, ο χρόνος πιέζει και πρέπει να εξαντλήσω κάθε πιθανότητα να βρω αν το ζώο έχει ιδιοκτήτη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC01950.JPG
    DSC01950.JPG
    295,8 KB · Εμφανίσεις: 37
  • DSC01954.JPG
    DSC01954.JPG
    174,6 KB · Εμφανίσεις: 25
  • DSC01961.JPG
    DSC01961.JPG
    215,6 KB · Εμφανίσεις: 37
  • DSC01962.JPG
    DSC01962.JPG
    184,3 KB · Εμφανίσεις: 27
Αχ τον γλυκο μου.:(
Γιουλα,ελεχγθηκε αν εχει μικροτσιπ;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς, δεν έχει...

πώς πήγε το χειρουργείο;

Το χειρουργείο ήταν διπλό(σαγόνι και κοιλιά) και πήγε οκ. Θα πάω να τον πάρω σήμερα.
Επίσης, αν δε βρεθεί ο ιδιοκτήτης, το ζώο μπορεί να μεταφερθεί σε Πάτρα ή Κέρκυρα (εκτός από Αθήνα) γύρω στις 5 Αυγούστου,αν θα ήθελε να τον φιλοξενήσει κάποιος υπεύθυνος φιλόζωος.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
ωχ,αυτό δεν το άκουσα Γιούλα,μου το είπε πριν λίγο ο Πέτρος και το είδα τώρα το θέμα!
Το γλυκούλι μωρέ,είναι καλά σήμερα?τι σου είπε ο γιατρός ?Θα ζήσει καλά η' θα έχει κανένα πρόβλημα?

Το σαγόνι του δεν μπορεί να ισιώσει τελείως αλλά δεν είναι όπως πριν. Του λείπουν και μερικά δόντια, Βασικά τρώει μαλακιά τροφή. Την ξηρά τροφή δεν μπορεί να την μασήσει και την καταπίνει. Κατά τα άλλα είναι κούκλος:/:

Βγήκαν και οι εξετάσεις αίματος. Είναι θετικός σε περιτονίτιδα και aids:(.
Ξέρω ότι στο facebook υπάρχει κάτι ειδικά για τα ζώα που είναι φορείς, αλλά δεν μπορώ να το βρω. Αν κάποιος ξέρει να μου πει παρακαλώ ας μου στείλει πμ

Τελικά τι έγινε με τον γατούλι?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back