youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι απροσδιορίστου ηλικίας, γιατί είναι πολύ ταλαιπωρημένος αλλά σίγουρα ενήλικος ίσως και πάνω από 5 έτη. Είναι και στειρωμένος και υποψιάζομαι ότι έχει φύγει από κάπου. Βασικά νομίζω ότι είναι από σπίτι γιατί δε φοβάται καθόλου τους ανθρώπους, θέλει συνέχεια αγκαλιά, είναι πολύ ήσυχος και απόλυτα εξοικειωμένος με την άμμο του. Θα πρέπει να ήταν πολύ όμορφος γάτος γιατί είναι ημιμακρύτριχος τιγρέ και σίγουρα κάποιος θα τον είχε. Πιθανόν να έμενε κάπου Ιλίσσια-Μέγαρο Μουσικής-Παγκράτι-Χίλτον
Παρακαλώ πολύ άμεσα για τη βοήθειά σας , όποιος μπορεί:
Να κοινοποιήσει το μήνυμα σε twitter(το facebook θα το κάνω εγώ)
Να φιλοξενήσει το ζώο για μια εβδομάδα από αύριο ή τη Δευτέρα έως 29/7/2012. Μετά θα τον πάρω εγώ στην δουλειά για άλλη μια εβδομάδα και μετά ας βάλει ο γατοθεός το χέρι του

Οποιος μένει σε κάποιες από αυτές τις περιοχές , αν έχει υπόψη του φιλοζωικές της περιοχής, κτηνιατρεία της περιοχής,pet shop της περιοχής, κάποια σούπερ μάρκετ με πίνακα ανακοινώσεων ας μουστείλει μήνυμα. Θα φτιάξω αφισσάκι να το προωθήσουμε.
Δυστυχώς, ο χρόνος πιέζει και πρέπει να εξαντλήσω κάθε πιθανότητα να βρω αν το ζώο έχει ιδιοκτήτη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Γιουλα,ελεχγθηκε αν εχει μικροτσιπ;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επίσης, αν δε βρεθεί ο ιδιοκτήτης, το ζώο μπορεί να μεταφερθεί σε Πάτρα ή Κέρκυρα (εκτός από Αθήνα) γύρω στις 5 Αυγούστου,αν θα ήθελε να τον φιλοξενήσει κάποιος υπεύθυνος φιλόζωος.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Το γλυκούλι μωρέ,είναι καλά σήμερα?τι σου είπε ο γιατρός ?Θα ζήσει καλά η' θα έχει κανένα πρόβλημα?
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος

youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Ξέρω ότι στο facebook υπάρχει κάτι ειδικά για τα ζώα που είναι φορείς, αλλά δεν μπορώ να το βρω. Αν κάποιος ξέρει να μου πει παρακαλώ ας μου στείλει πμ
Havana
Διάσημο μέλος
Coolcat
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool