Το ενα εγλειφε το κουταλι με απομιναρια απ' την τροφη που ταισα τη μαμα. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω ωστε να μπορω να τα χαιδευω χωρις να υπαρχει κινδυνος για καμια μολυνση? Σας παρακαλω δεν εχω ιδεα τι να κανω και θελω να με μαθουν γιατι θελω να δοσω τα δυο! Ευχαριστω, για το χρονο σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Louiza26
Εκκολαπτόμενο μέλος
zanin
Διάσημο μέλος
συνέχεια.επίσης καλό θα ήταν να τα πας μια βόλτα όλα μέχρι το γιατρό και να τους βρεις οικογένεια

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Και τα γατακια της φοβαμαι μην οταν της τα παρω φοβηθει και τα κρυψει και τα φερει σ' ενα μηνα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υ.Γ. Κουνελακι, τι ενωουσες οταν ειπες "φτανει να ταιζεις συνεχεια"?

Desdemona
Διάσημο μέλος

Γνωριζει κανεις αυτες τις κονσερβες??

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Οχι.Καλυτερα για τη γατα να δινεις ξηρα τροφη και συμφερει κι εσενα οικονομικα.Λοιπον, καταρχιν δε της δινω ξυρα τροφη της δινω κονσερβες, συγκριμενα οι κονσερβες λενε πανω: Cat Food και το γυρω γυρω ειναι κοκκινο καπως ετσι μοιαζουν. Πηρα και κατι για τα γατακια που λεγεται Junior Pate Cat Food με σολομο, με μπλε συσκεβασια.
Γνωριζει κανεις αυτες τις κονσερβες??![]()
ΛΟΛΑ18872
Νεοφερμένο μέλος
Χμμ... Καλη μου φαινεται η Friskies για γατακια. Τωρα σε λιγο θα κατεβω να της δοσω πρωινο. Θα δω και λιγο πιο προσεκτικα το ονομα απ' την τροφη που της δινω και θα σου πω.![]()
κι εγώ τη Friskies δείνω... είναι οικονομική και καλής ποιότητας

κι όσο γι΄αυτό που έλεγες για να δώσεις τα δυο δεν μου φαίνεται και
τόσο καλή ιδέα.
αν μείνουν μόνα μπορεί να κλαίνε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μη δημιουργούμε και λάθος εντυπώσεις...το συμπέρασμα ότι οι Friskies είναι καλής ποιότητας, από πού ακριβώς το συνάγεις;κι εγώ τη Friskies δείνω... είναι οικονομική και καλής ποιότητας![]()
Αν και δε ξερω, οπως ειπα δεν εχω πολυ εμπειρια απο γατοτροφες!
! Δηλαδη ξυρα τροφη ειναι καλυτερη απ' τις κονσερβες ή απλα πιο οικονομικη? 
Ημουν πριν απο λιγο κατω. Σιστυχως σημερα ανακαλυψα κατι που με ενωχλεισε λιγο...
(Ενταξει με ενοχλησε πολυ!). Κατι νιανιαρα απ' την διπλανη πολυκατοικια ταιζουν τη γατα που φροντιζω με τα αποφαγια απ' το φαγητο!!!
Αιδειασα! Τα γατακια τα αφηνει στην τυχη τους! Γυρναει μονο για να τα θυλασει λιγακι και φευγει! Δεν θα 'λεγα οτι αυτη ηταν πολυ καλη εξελιξη... :greycat:
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Αν η γατα ειναι δικη σου,περιορισε την στην αυλη σας ή στο σπιτι σας.Αλλιως λυπαμαι,αλλα ειναι αδεσποτη η γατουλα,οχι οικοσιτη,και δεν εχεις περισσοτερα δικαιωματα πανω της απο οσα εχουν και τα παιδια του διπλα σπιτιου.Ημουν πριν απο λιγο κατω. Σιστυχως σημερα ανακαλυψα κατι που με ενωχλεισε λιγο...(Ενταξει με ενοχλησε πολυ!). Κατι νιανιαρα απ' την διπλανη πολυκατοικια ταιζουν τη γατα που φροντιζω με τα αποφαγια απ' το φαγητο!!!
Αιδειασα! Τα γατακια τα αφηνει στην τυχη τους! Γυρναει μονο για να τα θυλασει λιγακι και φευγει! Δεν θα 'λεγα οτι αυτη ηταν πολυ καλη εξελιξη... :greycat:
![]()
...
Προφανως για να αφηνει τα γατακια στην τυχη τους δεν ειναι και η ιδανικη μανουλα,οποτε καλυτερα θα ηταν να στειρωνοταν.
Τα μικρα τι θα τα κανεις;
Για το αλλο (το μικροτερο) δεν σκεφτηκα ακομα. Ισως να το αφησω εκει με τη μαμα του. Δε ξερω ακομα.Ενα απ' τα προβληματα μου ειναι οτι η μαμα γατα τα κλανει ετσι και την πλησιασω. Τρωει μπροστα μου με ανεση αλλα πρεπει να απεχω απ' αυτη τουλαχιστον 1 μετρο! Δεν ξερω αν θα καταφερω να τη γραπωσω για να την παω στον κτηνιατρο να τη στηρωσω! Κι αν ακομα καταφερω να την πιασω, δεν ειμαι καθολου σιγουρη οτι θα προλαβω να τη μεταφερω χωρις να μου ξεφυγει και το σκασει! :cat:
moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool