Επείγουσα έκκληση για βοήθεια!!

Απάντηση: SOS:επείγουσα έκκληση για βοήθεια!!

Ακόμα δεν ξέρουν γιατί περιμένουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.Αυτό που με στεναχωρεί πάρα πολύ είναι ότι πονάει και κλαίει η κακομοίρα παρά τα παυσίπονα που τις δίνουν..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να χαρεις..μην κανεις περιγραφη...δεν αντεχω ουτε εγω..:(:(:(....
Ουφ παναγια μου...ας πανε ολα καλα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σκεφτείτε ότι σήμερα την πήρα αγκαλιά - πάντα της αρέσει να την παίρνουν και ιδίως να κάθεται στον ώμο μου επί ώρες- και "έκλαιγε" σαν να είχα ένα μωρό..μπορεί να ακούγομαι υπερβολικός, αλλά δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο και έχω γατούλες από πολύ μικρός..

Δεν την πρόλαβα την παράκληση... Sorry..σκοπός μου δεν είναι να στεναχωρήσω και εσάς, απλά μήπως μπορέσω και κάνω κάτι..

Τέλοσπάντων..όπως μου είπαν και οι γιατροί εκεί, οι γατούλες μας είναι από τη φύση τους μαχητές και για αυτό ο σοφός λαός της χαρακτηρίζει και εφτάψυχες! Μόλις πάρω τις απαντήσεις θα τις μεταφέρω και στο θέμα που μου είπατε μήπως πάρω και μια άλλη γνώμη..πάω να συγκεντρώσω δυνάμεις γιατί θα τις χρειαστώ και αύριο. Ήδη σήμερα πήγα 2 φορές- επίσκεψη το πρωί και μεσημεράκι για τον υπέρηχο- και έκανα πολλά χιλιόμετρα...σωματικά και ψυχικά!!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Mακαρι να ειναι περαστικα..το ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου...

Καλημερά! Διαβασα την ιστορία της γατούλας σου Louis και έχω συγκινηθεί πολύ. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, γιατί κι εγώ δνε έχω γνώσεις κτηνιατρικής αλλά εύχομαι ειλικρινά να πάνε όλα καλά!!! Να μας κρατάς ενήμερους!! :worry:

Καλη μερα!!!!Διαβασα οσα εχουν γινει μεχρι τωρα και το μονο πο μπορω να σου πω ειναι να το παλεψεις και να μην το αφησεις να παρει ουτε εσενα αλλα και ουτε τη γατουλα απο κατω.Αυτο το προβλημα αν εχετε ισχυρη θεληση θα λυθει και μετα θα σας φαινεται σαν μια κακη αναμνηση.Να μας φιλησεις την γατουλινα σου και περαστικα!!!!!!

Τι κρίμα...

Να ξέρεις πως παρόλη την κακή της κατάσταση θα χαίρεται που σε βλέπει και θα νιώθει σιγουριά.

Δεν είχα -ευτυχώς- εμπειρία σαν την δική σου και δεν μπορώ να δώσω συμβουλές. Μακάρι ο γιατρός του forum να μπορεί να δώσει κάποοα συμβουλή.

Τι να πω! Περαστικά σας και κουράγιο, όντως οι γάτες είναι δυνατές και η θετική μας σκέψη βοηθάει.

Καλησπέρα σε όλους!
Η μικρούλα μας σήμερα προσπάθησε να φάει λίγο μόνη της, αν και τελικά κατόρθωσε μόνο περίπου 5 mg. Κάτι είναι και αυτό βέβαια...Τα αποτελέσματα για τα λοιμώδη θα αργήσουν 2-3 μέρες γιατί έχουν σταλεί σε εξωτερικό εργαστήριο και αυτή τη φορά θέλω να πιστεύω πως θα είναι αξιόπιστα. Οι γιατροί της κλινικής καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, την ταΪζουν κάθε μέρα με σύριγγα-σκεφτείται πως έχει να φάει κανονικά 10 ημέρες!!-και πραγματικά την φροντίζουν πολύ.
Πάντως αύριο, επειδή θα πάω την άλλη γατούλα μου στον Αίλουρο για εμβόλια, θα ζητήσω και την δική του γνώμη έστω και με ελλειπή στοιχεία. Το σίγουρο είναι ότι μας περιμένει μεγάλος αγώνας..

Με όλη την προσπάθεια που κάνεις και την αγάπη που δείχνεις, πιστεύω πως θα βγουν θετικά αποτελέσματα! Προσευχόμαστε όλοι για τη γατούλα σου!

Δυστυχώς, η γατούλα μας δεν άντεξε. Χθες το απόγευμα άφησε την τελευταία της πνοή. Περιττό να πω ότι είμαι συντετριμμένος...
Διάγνωση ακόμα δεν έχω πάρει και τα αίτια του θανάτου της είναι άγνωστα. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται, ας με ενημερώσει κάποιος από το φόρουμ, αλλά πραγματικά θα ήθελα να αναφέρω το όνομα της κλινικής που ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ εδώ και τόσο καιρό με είχαν ενημερώσει για FIP, την παρακολουθούσαν για αυτό και της έδιναν αγωγή και ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥ!!
Ημαρτον!! Προστατέψτε τις γατούλες σας από όλους συτούς που κυκλοφορούν και το παίζουν γιατροί!!
Δεν κατηγορώ κανέναν για το θάνατό της, αλλά όποιος θέλει να δει ακόμα και τις εξετάσεις της για του λόγου το αληθές μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου!

Οπου δεις πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι!!!!Τι να πεις...Τουλαχιστον τωρα η γατουνα σου δεν θα περασει κι αλλα...

Τόσοι πόνοι της γάτας μου, τόση ταλαιπωρία πήγαινε έλα στο κλουβάκι της και εγκλεισμός της στα νοσοκομεία, τόσο τρέξιμο και ταλαιπωρία δική μου, τόσα έξοδα και όλα αυτά για την ανευθυνότητα μερικών που το λειτούργημά τους το έχουν κάνει εμπόρευμα!!
Έτυχε να μάθω σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα απίστευτα πράγματα για το πώς λειτουργούν ορισμένοι κτηνίατροι, που δεν θέλω να τα δημοσιεύσω γιατί μου έρχεται εμετός μόνο και μόνο στη σκέψη τους...πάντως, επειδή είχα διαβάσει και το σχετικό άρθρο για τους καλούς κτηνιάτρους εδώ στο φόρουμ, θα ήθελα να παρακαλέσω όλα τα μέλη και φίλους, να προσέχουν πολύ σε αυτά που μεταφέρουν και να έχουν δοκιμάσει τις υπηρεσίες των κτηνιάτρων και σε πιο «δύσκολες» περιπτώσεις, έτσι ώστε να προστατευτούμε όλοι!!

Ποσο μα ποσο πολυ λυπαμαι....:(:(:(..και λυπαμαι γιατι ταλαιπωρηθηκε κιολας...
Σε παρακαλω..αν μαθεις τι ειχε τελικα..γραψτο να ξερουμε.
Και ναι....το χερι μου στη φωτια δεν το βαζω για κανεναν γιατρο..για καμια κλινικη..για αυτο κια παντα λεω οτι δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο τον ταδε γιατρο..η την ταδε κλινικη..
Κουραγιο φιλε μου...κουραγιο....δεν ξερεις ποσο στεναχωριεμαι ...
ΥΓ..Δυστυχως..δεν επιτρεπεται να γραψεις το ονομα της κλινικης δημοσια...θεωρειται δυσφημιση
ΥΓ..ακου κατι..για αυτο και αλλαξε ο τιτλος,απο καλοι κτηνιατροι..απλα σε κτηνιατροι..διοτι σε καμια περιπτωση δεν μπορουμε να γνωριζουμε αν οντως ενας κτηνιατρος που προτεινεται ειναι καλος

Δυστυχως ή ευτυχως δεν μου εχει τυχει τετοιος γιατρος...Και καλυτερα γιατι τοτε δεν ξερω κι εγω τι θα του εκανα...Πραγματικα αηδιαζω με τα οσαεχουν ικανα καποιοι να κανουν!!!!Να εισαι δυνατος!!!!!!!

Προσπαθώ!! Αποφάσισα σε συνεργασία με το γιατρό να της κάνω και νεκροψία, αν και δεν ξέρω τί αποτελέσματα θα έχει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είχε υπατική βλάβη. Η οποία είτε στην πρώτη κλινική δεν μπήκαν καν στον κόπο να τη διαγνώσουν κάνοντας έναν υπέρηχο ή της προκλήθηκε από την θεραπευτική αγωγή που της χορήγησαν με κορτιζόνη για μεγάλο χρονικό διάστημα(ίσως μου είπαν να φταίει και αυτό). Δεν ξέρω..
Πάντως το θέμα πιστεύω ότι είναι πολύ μεγάλο.. Υπάρχουν πολλά συμφέροντα από πίσω και πιστεύω πως θα ήταν πολύ καλό να ανοιχτεί και να συζητηθεί και δημόσια. Από τους πραγματικά φιλόζωους. Γιατί ψάχνοντας δυστυχώς είδα πως λειτουργούν και οριμένα φιλοζωικά σωματεία και τη στήριξη παρέχουν σε ανάξιους κτηνιάτρους..

Όσο για το άρθρο με τους κτηνιάτρους, Πουπουλίνα έχεις δίκιο.. Μετονομάστηκε και το κέθε μέλος εξέφρασε την άποψή του πάντα καλοπροαίρετα. Απλά είναι διαφορετικό το πως θα συμπεριφερθεί σε ορισμένες περιπτώσεις ένας γιατρός για ένα απλό εμβόλιο και διαφορετικός σε μια σύνθετη κατάσταση δυστυχώς..

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Δεν θα ήθελα να σας κουράσω άλλο. Απλά είμαι αποφασισμένος να μην κλείσω το θέμα με τη συγκεκριμένη κλινική. Θα κανονίσω ραντεβού για να συζητήσουμε και να ζητήσω εξηγήσεις,ως οφείλω να κάνω, και έπειτα σκέφτομαι από όπου μου δοθεί βήμα και επιτραπεί να αναφέρω την όλη ιστορία με λεπτομέρειες και ονόματα να το κάνω επωνύμως.
Σε καμιά περίπτωση δεν είμαι γιατρός για να μπορέσω να κρίνω γιατρούς. Δεν το επιτρέπει ούτε η μόρφωση μου ούτε η παιδεία που έχω λάβει.Όμως οφείλω να κάνω παράθεση των γεγονότων και ο καθένας να εξάγει τα συμπεράσματά του(τονίζω όχι από το φόρουμ, δεν θα ήθελα να προκαλέσω κανενός είδους πρόβλημα).
Απλά θυμίζω ότι η δική μου γατούλα πέθανε. ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ!!

Συμφωνω σε ολα οσα λες...Σε ΟΛΑ..
Ναι..υπαρχει και η πιθανοτητα να προκληθηκε βλαβη στο συκωτι απο την θεραπεια που λες..αν ηταν σε μεγαλες δοσεις και μακροχρονια..το οποιο και παλι βαρυνει τους γιατρους που την συνεστησαν.
Το σημαντικοτερο ειναι οτι πολλοι(ελπιζω οτι δεν ειναι ολοι..)..δεν νοιαζονται...το βλεπουν σαν ενα περιστατικο(μπορω να χρησιμοποιησω και χειροτερη λεξη).Δεν σε ενημερωνουν πολλες φορες για διαφορους κινδυνους..δεν το ψαχνουν οσο πρεπει...δεν..δεν ...δεν...
Για να ειμαι δικαιη..δεν αναφερομια σε ολους τους γιατρους προς Θεου..αλλα δυστυχως υπαρχουν αρκετοι.
Το θεμα ειναι που θα πεσουμε...:worry:..για αυτο και ΠΑΝΤΑ σε σοβαρα προβληματα λεω να επισκεπτομαστε και 2ο,καποιες φορες και 3ο γιατρο.
Επισης οντως...βλεπουμε διαφορετικες αποψεις για εναν γιατρο,απο πολλα μελη.Για τον εναν ειναι θεος..για τον αλλον ο χειροτερος.Εδω πεφτει η κριση που εχει ο καθενας μας,να μπορει να αντιληφθει δηλαδη καποια πραγματα..και το ποσο τυχερος ειναι,δηλαδη..μπορει να μην ετυχε σε αυτον η κακη διαγνωση ή το λαθος.
Να ξερεις παντως οτι δεν εισαι μονος σου,αν αυτο μπορει να σε παρηγορει καθολου..καταλαβαινουμε ακριβως πως νιωθεις..

Λυπάμαι πραγματικά.:cry_x:

Με τον δεύτερο γιατρό είχα μια ελπίδα ότι θα το ξεπερνούσε. Χάθηκε προφανώς πολύτιμος χρόνος γι αυτό και η δικαιολογημένη αγανάκτηση σου. Σε καταλαβαίνω...αντιμετώπισα στο παρελθόν γιατρούς κι αδιάφορους ανθρώπους που τελικά ήταν και κακοί γιατροί κι απάνθρωποι. Έχεις δίκιο σε όλα όσα λες και το κενό που αφείνει ο τετράποδος, χνουδωτός φίλος κάνει το δίκιο ακόμα πιο μεγάλο.

Κουράγιο.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμπαράστασή σας... Εύχομαι πραγματικά να είμαι ο τελευταίος που βρέθηκε σε τέτοια θέση..

Πολύ λυπούμαστε και εμείς! Δυστυχώς στις μέρες μας λείπει η υπευθυνότητα και η ανθρωπιά! Η ιστορία αυτή άφησε πόνο αλλά και την εμπειρία την οποία χαιρόμαστε που μοιράστηκες μαζί μας, για να παραδειγματιζόμαστε και οι υπόλοιποι...Κουράγιο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back