Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι έγινε με την Αφρούλα????Έχουμε κάτι νεότερο σήμερα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Σκέφτομαι ότι αν χρειαστεί μεσα στο σκ, να έχω το νου μου και να βουτήξω τον χωσούλη ή την μελίνα να τους πάω.
julia
Διακεκριμένο μέλος
πειτε το τηλέφωνο απο κανενα πετ ταξι.
Σκέφτομαι ότι αν χρειαστεί μεσα στο σκ, να έχω το νου μου και να βουτήξω τον χωσούλη ή την μελίνα να τους πάω.
https://www.pettaxi.gr/
To συγκεκριμένο, και το μόνο νομίζω... είναι με ραντεβού...
Αλλιώς βουτάς απλό ταξί...Έχε το εσύ, και στην ανάγκη βλέπεις.
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.pettaxi.gr/
To συγκεκριμένο, και το μόνο νομίζω... είναι με ραντεβού...Αλλιώς βουτάς απλό ταξί...
Έχε το εσύ, και στην ανάγκη βλέπεις.
Ειναι οντως με ραντεβου και ειναι και αγενης αυτος που βγαινει στο τηλ!

Με κανονικο ταξι δεν θα υπαρχει προβλημα,μονο αν πετυχεις κανεναν σαλταρισμενο και σου πει να το βαλει στο πορτπαγκαζ!Αλλοι χρεωνουν και κανενα ευρω παραπανω για το μεταφορικο του γατιου(λες και θα σωθουν)

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι παράνομη η χρέωση στα ταξι ακόμη κ αν τα καλέσεις.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου να σταθει γερη και δυνατη, να το παλεψει και να τα καταφερει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
Και γω το εύχομαι αν κ ο κόμπος στο στομάχι δε μ'αφήνει να ελπίζω.Οσο για το γιατρό που ευθύνεται για την κατάσταση θα τον αναλάβω αργότερα.![]()
βιβη αυτος ο ανθρωπος πρεπει να τιμωρηθει, δε μπορει να συνεχισει να εχει ιατρειο ζωων. ειναι ενα κτηνος, εξαιτιας του πεθαινει η γατα

μηπως θα επρεπε να καταγραφει εδω μεσα ποιος ειναι για να ξερει ο κοσμος??????????

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Σωστή είσαι Ιβάνα πρέπει να ξέρουμε..δεν μπορεί να της έδωσε τόσες μέρες Ντεπόν (που είναι δηλητηριώδες)και να έχει το περιθώριο να το ξανακάνει και σε άλλες...βιβη αυτος ο ανθρωπος πρεπει να τιμωρηθει, δε μπορει να συνεχισει να εχει ιατρειο ζωων. ειναι ενα κτηνος, εξαιτιας του πεθαινει η γατα
μηπως θα επρεπε να καταγραφει εδω μεσα ποιος ειναι για να ξερει ο κοσμος??????????![]()

σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σωστή είσαι Ιβάνα πρέπει να ξέρουμε..δεν μπορεί να της έδωσε τόσες μέρες Ντεπόν (που είναι δηλητηριώδες)και να έχει το περιθώριο να το ξανακάνει και σε άλλες...![]()
Παιδια δυστυχως δεν επιτρεπεται να γραφτει ξεκαθαρα ποιος γιατρος ειναι,δημοσιως,γιατι θα εχει προβλημα μετα το forum.Γενικα απαγορευεται απο του κανονες.Μονο με πμ μπορουμε να ενημερωνουμε.
Παρεμπιπτοντως στειλτε μου και εμενα,αν θελετε με ενα πμ το ονομα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool