Επείγουσα ανάγκη για μετάγγιση

Κι εγώ θρεφτάρια έχω αλλά δυστυχώς για λόγους υγείας δεν μπορούσαν να βοηθήσουν:( Τι έγινε με την Αφρούλα????Έχουμε κάτι νεότερο σήμερα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η κατάσταση είναι η ίδια.Εφαγε ελάχιστα,κουνάει λίγο το κεφαλάκι της κ αργότερα θα της κάνουμε εξέταση αίματος να δούμε αν βοήθησε η μετάγγιση στον αιματοκρίτη.Για την ώρα δε χρειάζεται άλλο αίμα μέχρι να δούμε πως αντιδρά ο οργανισμός της.Η ζημιά που έχει υποστεί είναι μεγάλη πάντως αλλά ελπίζω με το αίμα που της έδωσε η δικιά μου κ της έδωσε κ το χαρακτήρα της κ ως τη δευτέρα το Αφρουλάκι να μασάει κάγκελα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακαρι...Περαστικα στο γατουλι.

Αχ βρε παιδιά τι κρίμα να είμαι μακριά..Θα έδινε ο Βρούκος που του περισσεύει..Πως πάει το καημένο; Εύχομαι να τα καταφέρει..:)

Όλοι μας ευχόμαστε να το ξεπεράσει και να γίνει καλά.

Μακάρι το καλό μου να αντέξει:/:

Tις ευχές μας από Αιμίλιο και Πουπίνα. Να γίνει καλά η γατούλα. Και μην ξεχνάμε ότι είναι εφτάψυχες

πειτε το τηλέφωνο απο κανενα πετ ταξι.
Σκέφτομαι ότι αν χρειαστεί μεσα στο σκ, να έχω το νου μου και να βουτήξω τον χωσούλη ή την μελίνα να τους πάω.

πειτε το τηλέφωνο απο κανενα πετ ταξι.
Σκέφτομαι ότι αν χρειαστεί μεσα στο σκ, να έχω το νου μου και να βουτήξω τον χωσούλη ή την μελίνα να τους πάω.

https://www.pettaxi.gr/
To συγκεκριμένο, και το μόνο νομίζω... είναι με ραντεβού...:/: Αλλιώς βουτάς απλό ταξί...

Έχε το εσύ, και στην ανάγκη βλέπεις.

https://www.pettaxi.gr/
To συγκεκριμένο, και το μόνο νομίζω... είναι με ραντεβού...:/: Αλλιώς βουτάς απλό ταξί...

Έχε το εσύ, και στην ανάγκη βλέπεις.

Ειναι οντως με ραντεβου και ειναι και αγενης αυτος που βγαινει στο τηλ!:mad:

Με κανονικο ταξι δεν θα υπαρχει προβλημα,μονο αν πετυχεις κανεναν σαλταρισμενο και σου πει να το βαλει στο πορτπαγκαζ!Αλλοι χρεωνουν και κανενα ευρω παραπανω για το μεταφορικο του γατιου(λες και θα σωθουν):redface:

Την ημέρα που πήγαινα την Αφρούλα στη γιατρό πήρα ένα από τα λιγοστά ταξι που σταματήσανε.Ο τύπος ήταν πολύ φιλικός,μου είπε για τα σκυλιά του,με ρώτησε για τη μικρή κ όταν ήρθε η ώρα να πληρώσω το κοντερ έγραφε 6,8.Του δίνω 10ευρω κ μου λεει είμαστε οκ,τα υπόλοιπα για το ζώο.Δεν είχα ούτε δευτερόλεπτο να ασχοληθώ μαζί του αλλά πήρα τον αριθμό του κ θα τον καταγγείλω:mad:Είναι παράνομη η χρέωση στα ταξι ακόμη κ αν τα καλέσεις.

Τα τελευταία νέα της Αφρούλας δε μας αφήνουν περιθώριο για αισιόδοξες σκέψεις.Ο υπέρηχος έδειξε διογκωμένα νεφρά κ πρησμένο συκώτι.Ο αιματοκρίτης δεν ανέβηκε παρά τη μετάγγιση γι'αυτό κ θα γίνει ακόμη μια σήμερα όπου θα είναι κ η τελευταία.Η θερμοκρασία έφτασε στους 36 κ τρώει ελάχιστα με μπιμπερό χωρίς να το βγάλει.Το αίμα από τον πρωκτό έχει σταματήσει αλλά δυστυχώς η ζημιά στα νεφρά κ το συκώτι είναι τεράστια.ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό έγινε.Ολα εξαρτώνται από τη θέληση της να ζήσει κ από ένα θαύμα.:cry:

περαστικα :( Ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου να σταθει γερη και δυνατη, να το παλεψει και να τα καταφερει.

Και γω το εύχομαι αν κ ο κόμπος στο στομάχι δε μ'αφήνει να ελπίζω.Οσο για το γιατρό που ευθύνεται για την κατάσταση θα τον αναλάβω αργότερα.:mad:

Κριμα ρε... Ελπίζω να μην εγκαταλείψει τις προσπάθειες η Αφρούλα. Ευχομαι τα καλύτερα.

:(:(:(:(:(

Και γω το εύχομαι αν κ ο κόμπος στο στομάχι δε μ'αφήνει να ελπίζω.Οσο για το γιατρό που ευθύνεται για την κατάσταση θα τον αναλάβω αργότερα.:mad:

βιβη αυτος ο ανθρωπος πρεπει να τιμωρηθει, δε μπορει να συνεχισει να εχει ιατρειο ζωων. ειναι ενα κτηνος, εξαιτιας του πεθαινει η γατα:mad::mad::mad:

μηπως θα επρεπε να καταγραφει εδω μεσα ποιος ειναι για να ξερει ο κοσμος??????????:(

βιβη αυτος ο ανθρωπος πρεπει να τιμωρηθει, δε μπορει να συνεχισει να εχει ιατρειο ζωων. ειναι ενα κτηνος, εξαιτιας του πεθαινει η γατα:mad::mad::mad:

μηπως θα επρεπε να καταγραφει εδω μεσα ποιος ειναι για να ξερει ο κοσμος??????????:(
Σωστή είσαι Ιβάνα πρέπει να ξέρουμε..δεν μπορεί να της έδωσε τόσες μέρες Ντεπόν (που είναι δηλητηριώδες)και να έχει το περιθώριο να το ξανακάνει και σε άλλες...:mad::mad::mad::mad:

Σωστή είσαι Ιβάνα πρέπει να ξέρουμε..δεν μπορεί να της έδωσε τόσες μέρες Ντεπόν (που είναι δηλητηριώδες)και να έχει το περιθώριο να το ξανακάνει και σε άλλες...:mad::mad::mad::mad:

Παιδια δυστυχως δεν επιτρεπεται να γραφτει ξεκαθαρα ποιος γιατρος ειναι,δημοσιως,γιατι θα εχει προβλημα μετα το forum.Γενικα απαγορευεται απο του κανονες.Μονο με πμ μπορουμε να ενημερωνουμε.
Παρεμπιπτοντως στειλτε μου και εμενα,αν θελετε με ενα πμ το ονομα!:hmm:

Η Αφρούλα βρίσκεται έδω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back