Επείγουσα ανάγκη για μετάγγιση

aretha

Περιβόητο μέλος

Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
Παιδιά, μόλις ενημερώθηκα από τη vi2ka για μια γατούλα που έχει πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα -νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση και χρειάζεται επειγόντως μετάγγιση αίματος μήπως καταφέρει να σωθεί.
Βρίσκεται στο κτηνιατρείο της Βασιλικής Γιανναράκη, Κυκλάδων 16, Αργυρούπολη (τηλ. 210 9966054)
Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει, ας επικοινωνήσει άμεσα.
Για να δώσει αίμα ένα γατάκι πρέπει να είναι πάνω από 5 κιλά, ελεγμένο για λοιμώδεις ασθένειες και φυσικά υγιές.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οποιος μπορεί να βοηθήσει σας παρακαλώ να το κάνει.Το αίμα που έχουμε διαθέσιμο δεν επαρκεί κ οσο περνάει η ώρα οι πιθανότητες να ζήσει είναι μηδαμινες.Ο αιματοκρίτης εχει φτάσει στο 9 κ δυστυχώς λόγω κακής διάγνωσης κ θεραπείας τα νεφρά είναι διογκωμένα.Η μικρή Αφρούλα όμως το παλεύει.Σας παρακαλώ όποιος μπορεί επείγει για σήμερα το απόγευμα η μετάγγιση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

sos,μετάγγιση αίματος για γάτα

help-sign.jpg

Η Αφρούλα η μικρή γατούλα νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση και χρειάζεται επειγόντως μετάγγιση αίματος σήμερα για να μπορέσει να σωθεί.

Βρίσκεται στο κτηνιατρείο της Βασιλικής Γιανναράκη, Κυκλάδων 16, Αργυρούπολη (τηλ. 210 9966054).

Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει, ας επικοινωνήσει άμεσα.

Για να δώσει αίμα ένα γατάκι πρέπει να είναι πάνω από 5 κιλά, ελεγμένο για λοιμώδεις ασθένειες και φυσικά υγιές.

Την έχει βάλει κ η Αλίκη την αγγελία.Αν μπορούν οι mods να το συγχωνεύσουν

Ας το προωθήσει ο καθένας μας στο mailing list του, ένα δευτερόλεπτο δουλειά είναι...:redface:

Δεν χάνουμε τίποτα.

Βρε την Αφρουλιτσα την συνωνοματη που χρειαζεται αιμα:/: Ο Μικοτινος ειναι μωρο ακομα, αλλιως θα τον εφερνα. Καθεται και φρονιμος στον γιατρο, θα ηταν ιδανικος :/: Τι επαθε το κακομοιρο? Αμαξι?

Ελλειπής διάγνωση,λανθασμένη θεραπεία που οδήγησε σε διόγκωση νεφρων ,αιμόπτυση,αφυδάτωση και ασιτια.Δύστυχώς είναι ένα βήμα πριν αλλά οφείλω να το παλέψω όσο παλεύει και εκείνη.

Εγώ έχω 2 καλοθρεμένα που είναι πολύ πιο πανω απο τα 5 κιλα το καθενα, αλλα δεν έχω μεταφορικό μεσο και είμαι Πειραιά.

θα λεγα τωρα τιποτα για το γιατρο αυτο που πηγαινε η γατα αλλα λεω να κρατηθω. σημασια εχει αρχικα να γινει καλα η γατα. αλλα οταν τελειωσουν ολα, προτεινω να του γινει καταγγελια. εκανε εγκληματικο λαθος κ οσο σκεφτομαι τα υπολοιπα ζωα που "φροντιζει" τρελαινομαι:mad::mad::mad:

530-830 ειναι ανοιχτο και το τηλ της κτηνιατρου ειναι για εκτακτα 6977142264
Η Γατουλα ειναι πολύ χαλια και χρειάζεται αμεσα αιμα. Οσων οι γατες εχουν κανει εστω τεστ λευχαιμια- ειτζ τρεξτε να βοηθησετε παιδια να τη σωσουμε τη γατουλα

κανεις για αιμα στη γατουλα?

Δυστυχως η σταματια δεν απαντα και η αντωνια λειπει εκτος αθηνων που εχει καταλληλη γατα εμεις δεν μπορουμε να βοηθησουμε εσεις απο και καντε κατι παιδια δεν θα αντεξει πολυ η γατουλα

Οποιος μπορεί να βοηθήσει σας παρακαλώ να το κάνει.Το αίμα που έχουμε διαθέσιμο δεν επαρκεί κ οσο περνάει η ώρα οι πιθανότητες να ζήσει είναι μηδαμινες.Ο αιματοκρίτης εχει φτάσει στο 9 κ δυστυχώς λόγω κακής διάγνωσης κ θεραπείας τα νεφρά είναι διογκωμένα.Η μικρή Αφρούλα όμως το παλεύει.Σας παρακαλώ όποιος μπορεί επείγει για σήμερα το απόγευμα η μετάγγιση

Παντως παιδια σε περιπτωση που δε βρεθει αιμα,τα δυο γνωστα νοσοσκομεια της Αθηνας,κανουν μεταγγισεις απο γατακια που εχουν εκει.
Οταν με το δικο μου χρειαστηκε,τοτε με το περιστατικο,επειδη τα δυο κοριτσια μου εχουν χαμηλα λευκα,δεν ρισκαραμε να παρουμε απο αυτες και καναμε μεταγγιση απο τα γατακια του νοσοκομειου.

Πρεπει να κοιταξετε και την ομαδα αιματος του μικρου που κινδυνευει,για να μη γινει μπερδεμα.
Στο νοσοκομειο που καναμε εμεις μεταγγιση μας πηραν 50 ευρω αν θυμαμαι καλα,για 2 δοσεις.

θα λεγα τωρα τιποτα για το γιατρο αυτο που πηγαινε η γατα αλλα λεω να κρατηθω. σημασια εχει αρχικα να γινει καλα η γατα. αλλα οταν τελειωσουν ολα, προτεινω να του γινει καταγγελια. εκανε εγκληματικο λαθος κ οσο σκεφτομαι τα υπολοιπα ζωα που "φροντιζει" τρελαινομαι:mad::mad::mad:

Μη μου πεις αυτο που σκεφτομαι.....

Η κλινική εικόνα της Αφρούλας δυστυχώς δεν παρουσίαζει βελτίωση.Η θερμοκρασία σώματος είναι 33 με τη θερμοφόρα,ο αιματοκρίτης 9 κ βγάζει αίμα από τον πρωκτό.Ευχαριστώ όσους τηλεφώνησαν στο ιατρείο κ όσους σκέφτηκαν να βοηθήσουν.Το Μαιζελάκι της έδωσε μια από τις ζωές της κ ελπίζω μεχρι αύριο το Αφρουλάκι να συνεχίσει να μάχεται γι'αυτη του τη ζωή :/:

Το σκέφτομαι συνέχεια:(Σε παρακαλώ με το που έχεις νεότερα ενημέρωσέ μας:cry:Όλες οι ευχές του κόσμου στην μικρή Αφρούλα.:(

Σ'ευχαριστώ Λόζυ μου.Η αλήθεια είναι ότι κατα 95% η ζωή της εξαρτάται από το αν έχει καταστραφεί το συκώτι της λόγω της λανθασμένης αγώγης που της χορηγήθηκε κ λιγότερο από τη θέληση της για ζωή.Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Αχ πηγε γατακι εκει? Εδωσε αιμα? αντε μπραβο να κοιμηθω ησυχη ολη μερα αυτη σκεφτομουνα. Αντε μακαρι να τα καταφερει η αφρουλα και για το συκωτακι της θα σας στειλω ειδικο τσαι για γατες. Το συκωτι επαναδομειται απο οσο γνωριζω και η καλυψουλα το ειχε κατεστραμμενο και με καταναγκαστικο ταισμα και το ειδικο χορτο τωρα ειναι μια χαρα . Δεν ξερω αν εινα το ιδιο σαν περιπτωση κτηνιατρος δεν ειμαι αλλα αν θελετε θα σας το στειλω

τι εγινε με το γατακι?

Ρε παιδιά σε τέτοιες περιπτώσεις να πέφτει κάνα τηλέφωνο. Τώρα το είδα. Ο Αιμιλιάκος είνια 6 κιλά γαϊδούρι και ελεγμένος. Θα μπορούσε να βοηθήσει

Ουρανια στειλε το τηλ σου να σε ειδοποιουμε εγω πηρα αρκετους αλλα δεν απαντουσε παντα η ελειπαν

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back