Επείγουσα ανάγκη για μετάγγιση

Σωστή είσαι Ιβάνα πρέπει να ξέρουμε..δεν μπορεί να της έδωσε τόσες μέρες Ντεπόν (που είναι δηλητηριώδες)και να έχει το περιθώριο να το ξανακάνει και σε άλλες...:mad::mad::mad::mad:

ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΓΑΤΑ ΝΤΕΠΟΝ? Σοβαρα μιλατε? :eek: Αυτο ειναι σαν να πηγαινεις σε ενα γιατρο να σου δωσει κατι για τον πονοκεφαλο, και να σου δινει υδροκυανιο! Το πρωτο πραγμα που μου ειπε η κτηνιατρος πριν παρω τον Μικοτο ηταν ΟΧΙ ΝΤΕΠΟΝ-ΠΑΡΑΚΕΤΑΜΟΛΗ-ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ! :blink: Μπορω να εχω και εγω το ονομα αυτου του γιατρου με πμ σας παρακαλω? Και πρεπει να μπορει καποιος να τον καταγγειλει στον κτηνιατρικο συλλογο, αν υφισταται τετοιος. Κριμα ρε γαμωτο το γατουλινι...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kι εγώ παιδιά θέλω το όνομα. Όπως έχω ξαναπεί και εμένα μου έχουν πει στο παρελθόν για ντεπόν παιδικό και είχα δώσει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εμένα ενας στο Παλαιό Φάληρο! έδωσε στη Νόρα Depon παιδικό και μετα απο τέσσερις ώρες της έδωσα κι εγω στο σπίτι οπως μου είπε:mad:
Ειναι ευκολο να στέλνατε και σε μένα το όνομα???:hmm:

Λυπάμαι πολύ για το πανέμορφο γατάκι...:(
Καλό ταξίδι Αφρούλα!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back