Επιθετικότητα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Απάντηση: Είναι απίστευτα επιθετικός!

Εγώ όταν λέω μη αρχίζει και με γλύφει και συνεχίζει το δάγκωμα 2 λεπτά αργότερα....χαχαχαχα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ όταν λέω μη αρχίζει και με γλύφει και συνεχίζει το δάγκωμα 2 λεπτά αργότερα....χαχαχαχα

:hehe::hehe::hehe::hehe:..και εμένα τα ίδια κάνει ο μπουκάκος μου!!Πάντως δεν δαγκώνουν στα σοβαρά..απλά παίζουν..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακαρι να μπορουσα να παρω ακομα ενα γατουλινι, αλλα ειμαι φοιτητρια και θα μου ειναι πολυ πιο δυσκολο και με δευτερο.Και στην μεταφορα και στο σπιτι και σε ολα νομιζω.Με το ζορι χωραμε εγω,ο φίλος μου και ο Τιγρης.Δηλαδη αλλιως δεν παιζει να ηρεμησει;;;

Η θυληκια μου εκανε τα ιδια με το πιτσιρικα σου στην ιδια ηλικια ... Καθε κινηση του χεριου μου σημαινε αυτοματα παιχνιδι...
Ειχαν γινει τα χερια μου ονυχοδρομιο....Δεν θυμαμαι ποτε ακριβως σταματησε να το κανει , αλλα οταν ειχα σπαστει σταματησα παντελως να χρησημοποιω το χερι μου σαν παιχνιδι.
Τωρα ειναι 1,5χρ και αυτη η κατασταση μου μοιαζει μακρινο παρελθον. Ξαφνικα , νομιζω στους 8-9 μηνες κοντα σοβαρεψε αρκετα. Ελπιζω να εισαι το ιδιο τυχερη γιατι αν και κανονες στα γατια δεν υπαρχουν , σιγουρα ομως υπαρχει ωριμανση.

Για αρχη , δεν προσεξα αν ειναι στειρωμενος , αλλα αν δεν ειναι πρεπει να γινει:D. Να ηρεμησουν και οι ορμονες του που ειναι στο τσακιρ , και μην ανησυχεις δεν θα ειναι παντα 6 μηνων να εχει τοση ενεργεια:devil::devil:....

Το θεμα ειναι οτι εχει περασει εδω και λιγο καιρο τους 8 μηνες και δεν βλεπει παντα το χερι μου σαν παιχνιδι αλλα πολλες φορες με δαγκωνει με πολυ μισος...Το μονο που με γλυτωνει εκεινη τη στιγμη ειναι να του πεταξω κατι για να του αποσπασω την προσοχη..Αλλα δεν βρισκω παντα κατι για να του πεταξω.
Αν ρωτας εμενα για την στειρωση (δεν ειδα αν εγραψαν κ αλλοι προσφατα) ειναι στειρωμενος απο τους 6 μηνες και εχει ηρεμησει παααρα πολυ!!!Φαντασου πως ηταν πριν τη στειρωση!!!:crazy:

Βοήθεια!!! Το γατάκι μου δαγκώνει συνέχεια!!

Βλέπει χέρια και πόδια σαν κινητά παιχνίδια.Έχω δοκιμάσει διάφορα tips αλλά το μόνο που καταφέρνω είναι να τον αγριεύω περισσότερο!Ο κτηνίατρος μου είπε οτι αντιδρά έτσι επειδή είναι αρσενικός και μεγαλώνοντας θα στρώσει.Η μητέρα μου δε θέλει να το ξαναδεί( μέσα σε 5 μέρες πρόλαβε να της γρατσουνίσει τις κουρτίνες και τις πολυθρόνες:mad:).Είναι η πρώτη φορά που παίρνω γατάκι στο σπίτι!Δε θέλω να γίνει αγρίμι!!

Απάντηση: Βοήθεια!!! Το γατάκι μου δαγκώνει συνέχεια!!

Καλησπερα.:) Ειναι πολυ λογικη η αντιδραση του,γιατι ειναι μικρο ακομα και παιζει.Κανονικα θα ειχε τη μαμα του και τα αδελφακια του να τα κανει αυτα.Το παιχνιδι για τα μικρα ειναι πολυ σημαντικο,γιατι μεσα απο αυτο μαθαινουν.Όταν ομως δεν υπαρχουν αλλα γατακια,ειναι λογικο να παιζουν με εμας.Μεγαλωνοντας ηρεμουν.Λιγη υπομονη θελει...δεν ειναι λουτρινα τα γατακια να τα αφηνουμε στον καναπε,και να μην κουνιουνται απο τη θεση τους. Και δεν υπαρχει περιπτωση γατακι που θα μεγαλωσει μεσα στο σπιτι,να γινει αγριμι...αλλα την ηλικια τους δεν μπορουν να την παρακαμψουν...ειναι μωρακι ακομα,και θα εχει την αναλογη συμπεριφορα.:)

Και εμένα μια από τα ίδια!!!Δεν ξέρω τί να κάνω!!Και είναι 2 μηνών ακόμα!που να μεγαλώσει δηλαδή!Έχω αρχίσει να ανησυχώ για αυτό το θέμα!Το χειρότερο είναι οτι για αυτό το λόγο δεν τον θέλει η μητέρα μου στο σπίτι...και εγώ που θα τον αφήνω στις διακοπές?:/:

Και εμένα μια από τα ίδια!!!Δεν ξέρω τί να κάνω!!Και είναι 2 μηνών ακόμα!που να μεγαλώσει δηλαδή!Έχω αρχίσει να ανησυχώ για αυτό το θέμα!Το χειρότερο είναι οτι για αυτό το λόγο δεν τον θέλει η μητέρα μου στο σπίτι...και εγώ που θα τον αφήνω στις διακοπές?:/:

Σου εχω απαντησει στο αλλο θεμα που ανοιξες:)
Διακοπες για μια βδομαδα..μπορεις να τον αφηνεις ακομα και μονο του σπιτι σου.Δεν παθαινουν τιποτα..και εγω ετσι κανω.Ομως..να σε ρωτησω κατι;;; αυτο..δεν το ειχες σκεφτει οταν τον πηρες;;:)

Χιχιχι! Και μένα τα ίδια κάνει, είναι μόλις 2 μηνών και τρελαίνεται να μασουλάει το χέρι μου, το αγκαλιάζει με τα ποδαράκια του χωρίς να βγάζει νυχάκια και το δαγκώνει...επίσης με κυνηγάει μες στο σπίτι και παίζει με τα πόδια μου:D Και εγώ αυτό πιστεύω, θα ηρεμήσει, και ο κτηνίατρος μου αυτό είπε ότι είναι φυσιολογικό αφου βγάζει δοντάκια να θέλει να μασουλάει. Λίγη υπομονή, τώρα αν δε θες να μασουλάει εσένα, κάνε ότι κάνω και εγώ...έχω ένα παιχνίδι του που του το δίνω όποτε το παρακάνει με το χέρι μου, ένα αρκουδάκι, και ξεσπάει σε εκείνο, μόνο πρόσεχε αυτό που θα του δωσεις μην περιεχει μέσα κάτι που μπορεί να το φάει αν το σκίσει. :)

Εμένα όποιος έρχεται σπίτι το λέει κακομαθημένο :devil: κ εγώ όταν έβγαζα δόντια δάγκωνα η γάτα δεν θα δαγκώσει? τράβα τα χέρια σου και κάνε υπομονή αρκεί να μην μάθει ότι ανέχεσαι το δάγκωμα. Μην περιμένεις να του πεις όχι και να μην σε ξαναδαγκώσει δεν είναι σκύλος. Εμένα είναι 4.5 μηνών και η κτηνίατρος μου είπε ότι για άλλους 2 μήνες θα δαγκώνει μετά ηρεμεί γιατί αλλάζουν τα δόντια. Εγώ όποτε του πω όχι και τραβήξω χέρι ορμάει χειρότερα... Αλλά μια φορά έτυχε να βάλω τα κλάμματα για άσχετο λόγο ήρθε και με την πατούσα του μου σκούπιζε τα δάκρυα και μου έδινε φιλάκια.... :cry_x::inlove: Ένα αγρίμι κ ένα κακομαθημένο δεν θα το έκανε ποτέ αυτό ;) Για τους καναπέδες και τις κουρτίνες πάρε ονυχοδρόμιο :)

Και εμας τα ιδια μας κανει η πιτσιρικα μας. Ειναι ακομα μικρουλια και θελουν παιχνιδια!!! Συμφωνω για ονυχοδρομιο θεωρειται απαραιτητο (για ευνοητους λογους,κουρτινες,πολυθρονες κλπ)...Εγω βρηκα ενα πολυ φτηνο (5 euro) και μεγαλο με μπαλιτσα, σε μεγαλο καταστημα με παιχνιδια (δεν ξερω αν επιτρεπεται να αναφερω ονομα) που ειχε και ειδη για ζωακια!! Οσο για τα δοντια υπομονη και επιμονη να μεγαλωσει λιγο και να ηρεμησει...

και μένα το κοριτσάκι μου έτσι εκανε και μαλλον θα συνεχισει να κανει!! μη δει ποδια να κουνιουνται η να περπατανε.... κρυβεται και πισω απο τις πόρτες και παραφυλαει και μόλις περναει καποιος ριχνεται!!! αλλά παιχνίδια είναι αυτά... η αδυναμια της δε όταν είμαι ξαπλωμένη είναι τα μαλλιά μου !! :):):) προς το παρόν βέβαια δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα με έπιπλα και κουρτίνες. .. αααααα της αρεσουν πολύ και τα λούτρινα!! ειδικά άμα της τα κουναω οποτε ριχνεται και ξεσαλώνει!!!!!! :):)

εμένα η μικρή μου είναι 1,5 χρονών και όταν της κόβω τα νύχια (τιμωρία μου) ή την πιάνει υπερκινητικότητα μού πιάνει το χέρι και μου το δαγκώνει. Δεν το καταλαβαινουν ότι μας πονάνε. τώρα το χειμώνα όταν την πιάνει βάζω το μανίκι στη γροθιά μου και δαγκώνει εκεί. όταν όμως το παρακάνει της βάζω το χέρι μου πάνω στο μουτράκι της (χωρίς δύναμη) και αν δεν σταματήσει και αυτό τη βουτάω και της χαιδεύω την κοιλίτσα. ξέρεις, τράβα του την προσοχή για να παίξει με κάτι άλλο. ή πέτα ένα μπαλάκι μακριά και θα φύγει σφαίρα. γενικά υπομονή. σιγά σιγά θα μάθει τι σε ενοχλεί και τι όχι.

Γεια σας παιδιά!ευχαριστώ γιατις απαντήσεις σας με βοήθησαν πολύ!Έχω αρκετά βαρύ πρόγραμμα και τώρα βρήκα χρόνο (και ιντερνετ)για να σας απαντήσω!΄Δεν μπορώ να πω πως έχει ηρεμήσει αλλά με υπακούει περισσότερο. Και έχω ηρεμήσει αρκετά σκεπτόμενη οτι η περίοδος είναι μεταβατική!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back