Επικείμενη συνάντηση γατομαμάδων Νο 2

• Thread starter Thread starter ladycat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
αυτο το σαββατο ειμαι μεσα να παμε για καφε καλε ναι ναι να παμε στο ζαππειο να μου λυθουν κ καποιες αποριες που εχω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Που καταληγουμε τελικα?δεν καταλαβα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oυτε κι εγώ. Για 14 Mαιου δεν λέγατε; Eγώ ειμαι ελεύθερη όλες τις Kυριακές γιατί ο άντρας μου δουλεύει από το, μεσημέρι και μετά. Tα Σάββατα μου είναι κάπως πιο δύσκολο. H πλειοψηφία νικάει. Πάντως εγώ είχα μείνει στο ραντεβού στο σπίτι σου Eλένη μου και χάρηκα που θα γνωρίσουμε τον «άντρα της ζωής σου». Nομίζω οτι αυτό το ραντεβού ισχύει έτσι κι αλλιώς κι ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Eγώ είμαι οκ :) Eλπίζω να κατάλαβα καλά :confused: Tώρα, ίσως για το Σάββατο που λένε τα κορίτσια να είναι «σφήνα» ή έκτακτο. Kαι μια χάρη ζητώ σε όλες: Φωτογραφίες θέλω να δώ από τη συνάντησή μας! Mπορείτε να μου στείλετε, please;

Κι εγώ θέλω να δω φωτογραφίες, και όλες μας φαντάζομαι. Καλύτερα να τις ανεβάσει όποια έχει εδώ ή να μου πει να κάνω κατηγορία στη Gallery.

Eγω δεν καταλαβα παλι που και ποτε,εως τωρα η Ladycat και η Marikaity δεν μπορουν τα επομενα 2 σ/κ ,η Gemini μπορει μονο 13-14 το ιδιο και η Amelie,η Τανια και η Ολγα μαλλον μπορουν ολα,η Ladycat μπορει για καφε αυτο το Σαββατο και νομιζω θα ειναι εδω και η Michelle (η Μαργαριτα?) .
Για το Σαββατο αυτο για καφε εγω δεν ξερω ακομη αν μπορω γιατι θα εχω κοσμο στο σπιτι.

Αρχική Δημοσίευση από eleni:
Eγω δεν καταλαβα παλι που και ποτε,εως τωρα η Ladycat και η Marikaity δεν μπορουν τα επομενα 2 σ/κ ,η Gemini μπορει μονο 13-14 το ιδιο και η Amelie,η Τανια και η Ολγα μαλλον μπορουν ολα,η Ladycat μπορει για καφε αυτο το Σαββατο και νομιζω θα ειναι εδω και η Michelle (η Μαργαριτα?) .
Για το Σαββατο αυτο για καφε εγω δεν ξερω ακομη αν μπορω γιατι θα εχω κοσμο στο σπιτι.

Λοιπόν,επειδή το "χάσαμε" μάλλον, ας το πάρουμε από την αρχή.Είχαμε πει για Κυριακή 14 Μαιου.Ποιες συμφωνούν και ποιες όχι?

καλε κυριες σφηνα ηταν το σαββατο για της 14 ειναι κανονικα το ραντεβου μας αντε να τα πουμε απο κοντα παλι
εγω μεσα ειμαι για την κυριακη αλλα νωρις γιατι καποιος εδω θελει να παει κ για καφε το απογευμα

μπερδευτηκαμε!! εγω παντως δε μπορω στις 14..μπορω μονο στις 28 του μηνος που πεφτει κυριακη.
:)

καλα για εσενα θα κανουμε μια ιδιαιτερη συναντηση χεχεχε στον εθνικο κηπο με τις παπιες

Την Κυριακή 14 Μαίου, για μένα μέχρι στιγμής γιατί έχω και δύο μικρά θηρία και πρέπει να κανονίσω με τους γονείς μου για να τις κρατήσουν, είμαι Ο.Κ. Αναμένω νεώτερά σας. :D

Βαζω ημερομηνιες που βολευουν και εμενα 14 Μαιου η 28 Μαιου και τελικα συμφωνειτε για το σπιτι μου η θελετε καπου εξω?

14 Μαίου - εκτός απροόπτου. Όπου θέλετε! Ανάλογα βέβαια την απόσταση γιατί μένω Πειραιά.

εγω λεω επειδη παλι μαζευιμαστε πολλες να βρεθουμε εξω να μην σου φορτονομαστε βρε ελενακι μου να παμε παλι στο μοναστηρακι εαν συμφωνειτε λοιπον ακουω παρουσιες για την κυριακη 14 μαιου

Αρχική Δημοσίευση από ladycat:
εγω λεω επειδη παλι μαζευιμαστε πολλες να βρεθουμε εξω να μην σου φορτονομαστε βρε ελενακι μου να παμε παλι στο μοναστηρακι εαν συμφωνειτε λοιπον ακουω παρουσιες για την κυριακη 14 μαιου

Κυριακή 14 Μαιου είναι μία χαρά,όπως και 28 που προτείνει και η Ελένη.Ας ξεκινήσουμε με τις 14 να δούμε πόσες μαζευόμαστε και εν συνεχεία αν δεν υπάρχει μεγάλη απαρτία το βλέπουμε για 28.
Εγώ θα έλεγα ότι από τη στιγμή που και η Ελένη το πρότεινε,δεν είναι άσχημη ιδέα να πάμε σπίτι της.Θα έχουμε περισσότερη ησυχία να συζητήσουμε και το βασικότερο να δούμε τον γατούλη της.

Αρχική Δημοσίευση από Τάνια:
Κυριακή 14 Μαιου είναι μία χαρά,όπως και 28 που προτείνει και η Ελένη.Ας ξεκινήσουμε με τις 14 να δούμε πόσες μαζευόμαστε και εν συνεχεία αν δεν υπάρχει μεγάλη απαρτία το βλέπουμε για 28.
Εγώ θα έλεγα ότι από τη στιγμή που και η Ελένη το πρότεινε,δεν είναι άσχημη ιδέα να πάμε σπίτι της.Θα έχουμε περισσότερη ησυχία να συζητήσουμε και το βασικότερο να δούμε τον γατούλη της.

καλα καλε οτι θελετε δεν εχω προβλημα απλα ειπα να μην της κανουμε χαλια το σπιτι

Κοριτσια απο εμενα για το σπιτι μου η προταση ισχυει χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι δεσμευτικο για καποιες, βρισκομαστε και εξω απο εμενα κανενα προβλημα
Τανια τον γατουλη λιγο απιθανο να τον δειτε γιατι με το κουδουνι εξαφανιζεται εως οτου αδειασει το σπιτι,ειναι πολυ φοβιτσιαρης.

Αρχική Δημοσίευση από eleni:
Κοριτσια απο εμενα για το σπιτι μου η προταση ισχυει χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι δεσμευτικο για καποιες, βρισκομαστε και εξω απο εμενα κανενα προβλημα
Τανια τον γατουλη λιγο απιθανο να τον δειτε γιατι με το κουδουνι εξαφανιζεται εως οτου αδειασει το σπιτι,ειναι πολυ φοβιτσιαρης.

Αααα,μη μου λες τέτοια!!Θέλω να τον δω!!:( Έχω την ικανότητα να εξημερεύω πάντως,σε περίπτωση που χρειαστεί.Έχω πιάσει κάτι αγριόγατους εγω που δεν τους είχε αγγίξει ανθρώπινο χέρι ποτέ τους:lol:

Ααα θα σκάσω. Είχα τρεχάματα και πολλές μετακινήσεις και σεις προλάβατε και συναντηθήκατε ήδη μία φορά;
Μπράβο γατογονείς.
Να ελπίσω πως η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους όσους θα ήθελαν να έρθουν; Μπορώ κι εγώ;;; :redface: Άστε που στις 14 είναι η μόνη Κυριακή που είμαι ελεύθερη μέσα στο Μάιο... Μήπως είναι μοιραίο;

ναι ανοικτη ειναι η προταση βρε για ολους

λοιπον γατομαμαδες κ γατομπμπαδες η συναντηση μας θα γινει στις 14 μαιου εχουμε κ λεμε μερη συναντησης στο σπιτι της ελενης Η καπου αλλου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back