ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Eλπίζω να κατάλαβα καλά
Tώρα, ίσως για το Σάββατο που λένε τα κορίτσια να είναι «σφήνα» ή έκτακτο. Kαι μια χάρη ζητώ σε όλες: Φωτογραφίες θέλω να δώ από τη συνάντησή μας! Mπορείτε να μου στείλετε, please;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
eleni
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για το Σαββατο αυτο για καφε εγω δεν ξερω ακομη αν μπορω γιατι θα εχω κοσμο στο σπιτι.
Τάνια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από eleni:Eγω δεν καταλαβα παλι που και ποτε,εως τωρα η Ladycat και η Marikaity δεν μπορουν τα επομενα 2 σ/κ ,η Gemini μπορει μονο 13-14 το ιδιο και η Amelie,η Τανια και η Ολγα μαλλον μπορουν ολα,η Ladycat μπορει για καφε αυτο το Σαββατο και νομιζω θα ειναι εδω και η Michelle (η Μαργαριτα?) .
Για το Σαββατο αυτο για καφε εγω δεν ξερω ακομη αν μπορω γιατι θα εχω κοσμο στο σπιτι.
Λοιπόν,επειδή το "χάσαμε" μάλλον, ας το πάρουμε από την αρχή.Είχαμε πει για Κυριακή 14 Μαιου.Ποιες συμφωνούν και ποιες όχι?
ladycat
Διάσημο μέλος
εγω μεσα ειμαι για την κυριακη αλλα νωρις γιατι καποιος εδω θελει να παει κ για καφε το απογευμα
marikaity
Νεοφερμένο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
Μαργαρίτα
Νεοφερμένο μέλος

eleni
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαργαρίτα
Νεοφερμένο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Τάνια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από ladycat:εγω λεω επειδη παλι μαζευιμαστε πολλες να βρεθουμε εξω να μην σου φορτονομαστε βρε ελενακι μου να παμε παλι στο μοναστηρακι εαν συμφωνειτε λοιπον ακουω παρουσιες για την κυριακη 14 μαιου
Κυριακή 14 Μαιου είναι μία χαρά,όπως και 28 που προτείνει και η Ελένη.Ας ξεκινήσουμε με τις 14 να δούμε πόσες μαζευόμαστε και εν συνεχεία αν δεν υπάρχει μεγάλη απαρτία το βλέπουμε για 28.
Εγώ θα έλεγα ότι από τη στιγμή που και η Ελένη το πρότεινε,δεν είναι άσχημη ιδέα να πάμε σπίτι της.Θα έχουμε περισσότερη ησυχία να συζητήσουμε και το βασικότερο να δούμε τον γατούλη της.
ladycat
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Τάνια:Κυριακή 14 Μαιου είναι μία χαρά,όπως και 28 που προτείνει και η Ελένη.Ας ξεκινήσουμε με τις 14 να δούμε πόσες μαζευόμαστε και εν συνεχεία αν δεν υπάρχει μεγάλη απαρτία το βλέπουμε για 28.
Εγώ θα έλεγα ότι από τη στιγμή που και η Ελένη το πρότεινε,δεν είναι άσχημη ιδέα να πάμε σπίτι της.Θα έχουμε περισσότερη ησυχία να συζητήσουμε και το βασικότερο να δούμε τον γατούλη της.
καλα καλε οτι θελετε δεν εχω προβλημα απλα ειπα να μην της κανουμε χαλια το σπιτι
eleni
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τανια τον γατουλη λιγο απιθανο να τον δειτε γιατι με το κουδουνι εξαφανιζεται εως οτου αδειασει το σπιτι,ειναι πολυ φοβιτσιαρης.
Τάνια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από eleni:Κοριτσια απο εμενα για το σπιτι μου η προταση ισχυει χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι δεσμευτικο για καποιες, βρισκομαστε και εξω απο εμενα κανενα προβλημα
Τανια τον γατουλη λιγο απιθανο να τον δειτε γιατι με το κουδουνι εξαφανιζεται εως οτου αδειασει το σπιτι,ειναι πολυ φοβιτσιαρης.
Αααα,μη μου λες τέτοια!!Θέλω να τον δω!!
Έχω την ικανότητα να εξημερεύω πάντως,σε περίπτωση που χρειαστεί.Έχω πιάσει κάτι αγριόγατους εγω που δεν τους είχε αγγίξει ανθρώπινο χέρι ποτέ τους
mela
Νεοφερμένο μέλος
Μπράβο γατογονείς.
Να ελπίσω πως η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους όσους θα ήθελαν να έρθουν; Μπορώ κι εγώ;;;
Άστε που στις 14 είναι η μόνη Κυριακή που είμαι ελεύθερη μέσα στο Μάιο... Μήπως είναι μοιραίο;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool