Επικείμενη συνάντηση γατομαμάδων!

Τάνια

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Τάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα.
Λοιπόν κορίτσια, προτείνω να κάνουμε τη συνάντηση αμέσως μετά τις γιορτές.Να δώσουμε σημείο συνάντησης κάπου που να βολεύει όλες μας λίγο πολύ.Είτε είναι κέντρο,είτε παραλία.Μόνο που πρέπει λίγο να συντονιστούμε.Ποιες ήμαστε αλήθεια από Αθήνα και ποιες είμαστε πρόθυμες να συναντηθούμε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Θεσσαλονικη παιζει για την Θεσσαλονικη?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αθηνα γιατι δεν ειμαστε για ταξιδια ελλειψη χρηματων σταση εμποτιου

Ας δούμε πόσες ήμαστε για Αθήνα σε πρώτη φάση. Ladycat από ότι κατάλαβα είσαι μέσα.Τι γίνεται με τα υπόλοιπα κορίτσια;Όλγα εσυ;

και εγώ από Αθήνα

Αρχική Δημοσίευση από Amelie:
και εγώ από Αθήνα
Ωραία.Οπότε μέχρι στιγμής είμαστε εγώ, η Ladycat και εσύ Amelie.Αναμένουμε και άλλες συμμετοχές.

Αθηνα και εγω

Αρχική Δημοσίευση από eleni:
Αθηνα και εγω

Ήδη μαζευτήκαμε τέσσερις.Πάμε καλά προς το παρόν:)

Εγώ μπορώ και Θεσσαλονίκη και Αθήνα, απλά για Αθήνα μόνο σε συγκεκριμένες ημ/νίες :)
Πχ Αθήνα θα είμαι τις τελευταίες μέρες των πασχαλινών διακοπων και λίγο πιο μετά ίσως.

Παρεπιπτόντως επειδή ένα τέτοιο νήμα ταιριάζει στη Γενική συζήτηση, το μετέφερα εδώ. Όσοι θέλουν να γράψουν εδώ και δεν έχουν συμπληρώσει τα απαραίτητα μηνύματα ή ημέρες εγγραφής ας επικοινωνήσουν μαζί μου και καταχρηστικά θα τους μεταφέρω χειροκίνητα στην ομάδα που μπορεί να δημοσιεύσει εδώ, όπως έκανα με την eleni. Πρέπει να έχουν όμως έναν στοιχειώδη αριθμό μηνυμάτων και στα άλλα φόρα του MyCat, αλλιώς γιατί να θέλουν να μας γνωρίσουν κιόλας; ;):)

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Εγώ μπορώ και Θεσσαλονίκη και Αθήνα, απλά για Αθήνα μόνο σε συγκεκριμένες ημ/νίες :)
Πχ Αθήνα θα είμαι τις τελευταίες μέρες των πασχαλινών διακοπων και λίγο πιο μετά ίσως.

Παρεπιπτόντως επειδή ένα τέτοιο νήμα ταιριάζει στη Γενική συζήτηση, το μετέφερα εδώ. Όσοι θέλουν να γράψουν εδώ και δεν έχουν συμπληρώσει τα απαραίτητα μηνύματα ή ημέρες εγγραφής ας επικοινωνήσουν μαζί μου και καταχρηστικά θα τους μεταφέρω χειροκίνητα στην ομάδα που μπορεί να δημοσιεύσει εδώ, όπως έκανα με την eleni. Πρέπει να έχουν όμως έναν στοιχειώδη αριθμό μηνυμάτων και στα άλλα φόρα του MyCat, αλλιώς γιατί να θέλουν να μας γνωρίσουν κιόλας; ;):)

Έκανα κάτι που δεν έπρεπε;Επειδή δεν καταλαβα ακριβώς τι θέλεις να πεις...μήπως έγραψα κάπου,κάτι που δεν έπρεπε να γραφτεί στο συγκεκριμένο σημείο:redface: Με την ευκαιρία παρατήρησα ότι σε κάποια φόρουμ δεν μπορώ να γράψω,παρόλο που είμαι 2 μήνες εδώ μέσα και έχω γράψει κάποια μηνυματάκια.:redface:

To είχες γράψει σε φόρουμ στο οποίο συζητάμε για γάτες :)

Σε ποιά φόρουμς δεν μπορείς να γράψεις; Θα έπρεπε να μπορείς σε όλα :|

To είχες γράψει σε φόρουμ στο οποίο συζητάμε για γάτες :)

Σε ποιά φόρουμς δεν μπορείς να γράψεις; Θα έπρεπε να μπορείς σε όλα :|

Συγνώμη για το λάθος.Αλλα σαν να θυμάμαι ότι δεν έβρισκα κάποιο κατάλληλο φόρουμ για να το εντάξω.
Δεν μπορούσα να γράψω στο φόρουμ για το από ποια περιοχή είμαστε.Ήθελα και εγώ να τα "χώσω" στους Μυτιληνιούς, όπως έκανες και εσύ.:) Περίεργο όμως ε?Να είμαστε από τη Μυτιλήνη και να μην χωνεύουμε τους ανθρώπους της.Δεν ειναι και οι καλύτεροι άνθρωποι όμως,το έχω ακούσει και από πολλούς.

Μάλλον θα προσπαθούσες πριν συμπληρώσεις τα 40 μηνύματα μιας και μέχρι πρότινος ήθελε 40 μηνύματα για να γράψεις εδώ. :)
Τώρα μπορείς πάντως :)
Χώσεεεε!! :P

Λοιπόν κορίτσια, κι εγώ από Aθήνα είμαι!!! Mετρήστε κι εμένα!
Aπλά δεν μπορώ να σας πω από τώρα ποιά μέρα μπορώ. Eίναι η φύση της δουλειάς μου τέτοια, αλλά έχω και ένα άλλο κώλλημα οικογενειακό, που τώρα δεν μου επιτρέπει απόλυτη ελευθερία κινήσεων.
Kανονίστε το εσείς και θα προσπαθήσω πραγματικά να σας συναντήσω. Tο θεωρώ πολύ καλή ιδέα!:up:

Mόλις κατάφερα να απαντήσω γιατί είχα πρόβλημα προσβασης. Eυχαριστώ Michelle μου. Kι εγώ Aθήνα, όποιο Σαββατοκύριακο, όποια ώρα (καλύτερα όχι βράδια) θέλετε. Aς προτείνει ημερομηνίες ο πιο «δύσκολος», οι εκτός Aθηνών όπως Michelle ή εσύ Gemini. Θέλω τόσο πολύ να έρθεις και εσύ. Δεν μπορεί, κάποιες μέρες και ώρες θα ξέρεις για πιο σίγουρες. Mela, εσύ; Προσπάθησε, please... Kαι θέλω πολύ να γνωρίσω και τη «μαμά» του Πεπίτο, τη Marikaity, κι ας μην έχουμε «μιλήσει» ποτέ. Eλπίζω να το διαβάσει και να έρθει στην παρέα.
Y.Γ. Mην νομίσει κανείς παρακαλώ, οτι δεν σκέφτομαι το «Mελανάκι» μου κάθε λεπτό που περνάει επειδή δεν μιλάω γι αυτό. Eίναι μαζί μου κάθε στιγμή...

Παιδιά έχουμε μαζευτεί πολλές καθώς βλέπω!!!Το μόνο που μένει είναι να δούμε πότε μας βολεύει.Επομένως ας προτείνουμε κάθε μία πιθανές ημερομηνίες.Εγώ προτείνω πρώτη εβδομάδα Μαϊου.

Εγώ μπορώ τέλη της επόμενης εβδομάδας με αρχές της μεθεπόμενης.

Εγώ μπορώ τέλη της επόμενης εβδομάδας με αρχές της μεθεπόμενης.

Ωραία!Οποτε μπορούμε για παράδειγμα να πούμε για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο- μετά το Πασχα δηλαδή - ή την Δευτέρα 1 Μαιου ή την Τρίτη 2 Μαιου.Για να δουμε τι θα πουνε και τα υπολοιπα κορίτσια.

εγω λεω το Σ/Κ μετα το πασχα κ δευτερα με βολευει δεν δουλευω χεχεχεχε:up:

Αρχική Δημοσίευση από ladycat:
εγω λεω το Σ/Κ μετα το πασχα κ δευτερα με βολευει δεν δουλευω χεχεχεχε:up:

Θαυμάσια!Οπότε μας βλέπω για Κυριακή ή Δευτέρα,μετά το Πάσχα.Κορίτσια πέστε και οι υπόλοιπες πότε σας βολεύει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back