Τάνια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Τάνια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τάνια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωραία.Οπότε μέχρι στιγμής είμαστε εγώ, η Ladycat και εσύ Amelie.Αναμένουμε και άλλες συμμετοχές.Αρχική Δημοσίευση από Amelie:και εγώ από Αθήνα
eleni
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τάνια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από eleni:Αθηνα και εγω
Ήδη μαζευτήκαμε τέσσερις.Πάμε καλά προς το παρόν

Subject to change
e-steki.gr Founder

Πχ Αθήνα θα είμαι τις τελευταίες μέρες των πασχαλινών διακοπων και λίγο πιο μετά ίσως.
Παρεπιπτόντως επειδή ένα τέτοιο νήμα ταιριάζει στη Γενική συζήτηση, το μετέφερα εδώ. Όσοι θέλουν να γράψουν εδώ και δεν έχουν συμπληρώσει τα απαραίτητα μηνύματα ή ημέρες εγγραφής ας επικοινωνήσουν μαζί μου και καταχρηστικά θα τους μεταφέρω χειροκίνητα στην ομάδα που μπορεί να δημοσιεύσει εδώ, όπως έκανα με την eleni. Πρέπει να έχουν όμως έναν στοιχειώδη αριθμό μηνυμάτων και στα άλλα φόρα του MyCat, αλλιώς γιατί να θέλουν να μας γνωρίσουν κιόλας;

Τάνια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Εγώ μπορώ και Θεσσαλονίκη και Αθήνα, απλά για Αθήνα μόνο σε συγκεκριμένες ημ/νίες
Πχ Αθήνα θα είμαι τις τελευταίες μέρες των πασχαλινών διακοπων και λίγο πιο μετά ίσως.
Παρεπιπτόντως επειδή ένα τέτοιο νήμα ταιριάζει στη Γενική συζήτηση, το μετέφερα εδώ. Όσοι θέλουν να γράψουν εδώ και δεν έχουν συμπληρώσει τα απαραίτητα μηνύματα ή ημέρες εγγραφής ας επικοινωνήσουν μαζί μου και καταχρηστικά θα τους μεταφέρω χειροκίνητα στην ομάδα που μπορεί να δημοσιεύσει εδώ, όπως έκανα με την eleni. Πρέπει να έχουν όμως έναν στοιχειώδη αριθμό μηνυμάτων και στα άλλα φόρα του MyCat, αλλιώς γιατί να θέλουν να μας γνωρίσουν κιόλας;![]()
Έκανα κάτι που δεν έπρεπε;Επειδή δεν καταλαβα ακριβώς τι θέλεις να πεις...μήπως έγραψα κάπου,κάτι που δεν έπρεπε να γραφτεί στο συγκεκριμένο σημείο
Με την ευκαιρία παρατήρησα ότι σε κάποια φόρουμ δεν μπορώ να γράψω,παρόλο που είμαι 2 μήνες εδώ μέσα και έχω γράψει κάποια μηνυματάκια.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σε ποιά φόρουμς δεν μπορείς να γράψεις; Θα έπρεπε να μπορείς σε όλα

Τάνια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:To είχες γράψει σε φόρουμ στο οποίο συζητάμε για γάτες
Σε ποιά φόρουμς δεν μπορείς να γράψεις; Θα έπρεπε να μπορείς σε όλα![]()
Συγνώμη για το λάθος.Αλλα σαν να θυμάμαι ότι δεν έβρισκα κάποιο κατάλληλο φόρουμ για να το εντάξω.
Δεν μπορούσα να γράψω στο φόρουμ για το από ποια περιοχή είμαστε.Ήθελα και εγώ να τα "χώσω" στους Μυτιληνιούς, όπως έκανες και εσύ.
Περίεργο όμως ε?Να είμαστε από τη Μυτιλήνη και να μην χωνεύουμε τους ανθρώπους της.Δεν ειναι και οι καλύτεροι άνθρωποι όμως,το έχω ακούσει και από πολλούς.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Τώρα μπορείς πάντως

Χώσεεεε!!

Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aπλά δεν μπορώ να σας πω από τώρα ποιά μέρα μπορώ. Eίναι η φύση της δουλειάς μου τέτοια, αλλά έχω και ένα άλλο κώλλημα οικογενειακό, που τώρα δεν μου επιτρέπει απόλυτη ελευθερία κινήσεων.
Kανονίστε το εσείς και θα προσπαθήσω πραγματικά να σας συναντήσω. Tο θεωρώ πολύ καλή ιδέα!

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Y.Γ. Mην νομίσει κανείς παρακαλώ, οτι δεν σκέφτομαι το «Mελανάκι» μου κάθε λεπτό που περνάει επειδή δεν μιλάω γι αυτό. Eίναι μαζί μου κάθε στιγμή...
Τάνια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Τάνια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Εγώ μπορώ τέλη της επόμενης εβδομάδας με αρχές της μεθεπόμενης.
Ωραία!Οποτε μπορούμε για παράδειγμα να πούμε για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο- μετά το Πασχα δηλαδή - ή την Δευτέρα 1 Μαιου ή την Τρίτη 2 Μαιου.Για να δουμε τι θα πουνε και τα υπολοιπα κορίτσια.
ladycat
Διάσημο μέλος

Τάνια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από ladycat:εγω λεω το Σ/Κ μετα το πασχα κ δευτερα με βολευει δεν δουλευω χεχεχεχε![]()
Θαυμάσια!Οπότε μας βλέπω για Κυριακή ή Δευτέρα,μετά το Πάσχα.Κορίτσια πέστε και οι υπόλοιπες πότε σας βολεύει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool