Επιπλοκές...

Κι οτι ετοιμαζομουν να σου πω οτι αν νιαουριζει εντονα αι γουργουριζει θα γεννησει σημερα.:)Ειχε μεγαλη κοιλιτσα;Το μονο που πρεπει να προσεξεις ειναι να μην μεινει καποιο γατακι μεσα,και να ανοιγει η μαμα τους σακους οταν βγαινουν.Σε ποιο μωρακι ειναι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στο 1ο είναι ακόμη κάνει χρρρρρ χρρρρ κ τρέχουν υγρά. έτοιμη είμαι με πετσέτες κ τα συναφή για βοήθεια.

όχι, δεν μπορώ να τη βάλω μέσα γτ παίζει να έχει ψωρίαση κ δεν έχω λεφτά (είμαι άνεργη..) να πάω την άλλη άμα κολλήσει, στον κτηνίατρο.. .. δεν νομίζω να έχει πρόβλημα στο κλουβί, είναι μεγάλο δεν είναι σαν τα νορμάλ. σαν παλατάκι.

ευχαριστώ για την υποστήριξη. κ η φιλεναδίτσα ευχαριστεί. (έτσι την ονόμασα :P)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οταν τα βγαλει ολα, αν εχεις την ανεση, αλλαξε της τα πανακια που εχεις απο κατω... Αν την ξεβολεψεις και φοβασαι μη φυγει αστο. Επειδη δεν εχω καταλαβει, σε αφηνει κανονικα να την πλησιασεις? Και το μωρο?

ε να δεν έχει φανεί ακόμη. με αφήνει να την χαιδευω κ όλα απλα σε άλλους όχι.

βγήκε το 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΑΓΑΠΩ

:up::up::up::up:

Μην αγχώνεσαι, εγώ ήμουν 12 χρόνων όταν γέννησε η γατούλα μου, ήταν η πρώτη της γέννα και δεν με άφηνε να φύγω από δίπλα της μέχρι που γέννησε και τα τέσσερα γατουλάκια της. Μόλις πήγαινα να απομακρυνθώ, νιαούριζε παραπονεμένα. Ο τοκετός, μπορεί να κρατήσει αρκετά, ιδίως άμα έχει πολλά μωρά.Καλή λευτεριά!!!:D:D:D

να στε καλα !!! Αχ μωρε δάκρισα είναι ΤΟΣΟ ΔΑ

Ναι εχει δικιο η Ελενη, εμενα εκανε 2 ωρες και κατι να γεννησει 4...
Αντε να σου ζησουν!

Να σου ζησουν!:D

Καλα παιδια εμας η Αμελι εκανε δυο εικοσιτετραωρα για να κανει εξι.Πηγαινα καθε πρωι και εβρισκα και αλλο γατι!:lol:

Καλα παιδια εμας η Αμελι εκανε δυο εικοσιτετραωρα για να κανει εξι.Πηγαινα καθε πρωι και εβρισκα και αλλο γατι!:lol:

:blink::blink::blink::blink::blink:
Αν ειναι δυνατον! Αδερφια διδυμα με διαφορετικη ημ/νια γεννησης! :lol::lol::lol:

ευχαριστω!!:D

Σου στελνω τη στελλα για βοήθεια, εξισου μας παρατησαν σημερα το απογεμα 3 -4 γατακια που βρηκε ο σκυλος μιας κοπελας απο αλλο σκυλοφορουμ μεσα σε σακουλα να κουνιουνται. Ειναι καλο να δωθουν κι αυτα στη μανουλα γιατι ειναι ακομη με ομφαλιους λώρους αν και μιά χαρά στην υγεια τους, κι ετσι ισως τα καταφερουν κι αυτα.

Εχουμε εθελοντρια ετοιμη για φιλοξενεια του συνολου μαμας γατιων απο αυριο βράδυ ( φιλοξενησε τη σουσου λουλου μπουμπου με μαμα τους προσφατα ) η αν προτιμαει η Ναιβα τα κραταειη ιδια, αλλα θα πρεπει αν ειναι μεσα γιατι θελουν ζεστη και κανει κρυο εξω . Γαλα καλο, κλουβακι μεγαλο, θερμοφορα δανεικη εχουμε αν χρειαστει για συμπληρωμα. Θα τα πειτε και στο τηλεφωνο καλυτερα

Το τηλ του κτηνιατρου μας οτι ωρα χρειαστεις ( αν και δεν το πιστευω) 6977694834

γρήγορη γέννα! έκανε 2 η 3 δεν μπορώ να δω, μέσα σε 2 ώρες. έρχεται η Στέλλα είναι καθ οδόν!!! και μου είπε θα έρθει αύριο η κοπέλα η άλλη να πάρει τα γατάκια με τη μανούλα. είστε άγγελοι όλοι. ευχαριστώ πολύ!

Μπράβο το μωράκια:up:. Τώρα είδα το θέμα. Τι τρυφερό.

Τιποτα καλε εκει που ειναι να σωθουν 2-3 ας σωθουν και λιγα ακόμη. Σε περίπτωση που δεν μπορει η κοπελα να ερθει θα σου στειλουμε δικο μας πετ ταξι να τα μεταφερει. Κρατα τα χρηματα σου σε κανένα εναμιση- δυο μήνες οταν θα χρειαστει να στειρωθει η γατουλα. Αν μπορεις δωσε λιγη τροφουλα για γατακια γι αυτην αυριο, τα αλλα ειναι οκ.

έχω πάρει τροφή για τη γάτα έξω, ένα κουτί όλο δικό της. αρχόντισσα είναι η Φιλεναδίτσα. οκ θα προσπαθήσω να μαζέψω κ άλλα χρήματα. κ όποτε είναι να γίνει η παραλαβή πες μου.

Δε χρειαζονται αλλα φτανουν αυτα που εχεις για να τη στειρωσεις μετα( ειναι αδεσποτουλα) μη σε ανυσηχει καθολου .. κι αν ειναι χαλαρη μια και ειναι κουκλιτσα, τη προωθουμε κι αυτην για υιοθεσία μετα.

Αχ πολυ χαιρομαι....
Μπραβο κοριτσια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back