Επιπλοκές...

ευχαριστώ :P. απλά λείπω κ απτό σπίτι κάποιες , μερικές φορές για 1-2 μέρες τι βδομάδα κ δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. και φυσικά είναι κ η άλλη γάτα μου που τρελαίνεται κ το οικονομικό που δεν φτάνουν ούτε για μένα. δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. ειδάλλως θα τα φρόντιζα. Είναι δέσμευση όπως κ τα μωρά κ θέλει κ χρόνο πάνω από όλα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα της δωσω το τηλ σου να ερθει μεχρι μεσημέρι τοτε

Αφου εχει μανα δεν χρειαζονται τοση προσοχη μονο δες μηπως κανενα δεν βρισκει τη θυλή να φαει.Με ηρε η στελλα και ειπε ολα οκ οποτε λογικα δεν υπαρχει προβλημα τρωνε...
Υπάρχει ανάλογη οργάνωση με την δική σας στην Αθήνα?Θα ήθελα να μάθω αν γίνεται διότι εκτός απο τις δικές μου γάτες φροντίζω και οποια μπει στον κήπο μου.Εχω στειρώσει αρκετές αλλά οι γάτες είναι ατελείωτες και είναι αδύνατον να τις φροντίσω μόνη.Θα ήθελα λοιπόν βοήθεια απο ειδικούς.Αν είναι εύκολο ενημερώστε με.Ευχαριστώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πως μεταφέρω τη γάτα απτή μια γατοφόρο στη άλλη τώρα? :/: είναι άβολα εκεί κ υγρά κ η καημένη δεν βολεύεται. :(

https://i203.photobucket.com/albums/aa312/pink_aniram/filen.jpg

Η φιλεναδίτσα κ τα μπεμπέ της!!!

Κουκλακια,να ειναι καλοτυχα ευχομαι!

Μωράκιαααα:baby::baby::baby:κουκλίά αλλά και η μαμά κούκλα. Καλή τους τύχη!

είναι βαρύς ο χωρισμός. την πήρε τώρα η κοπελιά κ όλα είναι οκ.. με κοιτούσε μεν με τόσο λυπημένα ματάκια σαν να έλεγε που με πάνε φίλη μου... ? κ έκλαιγε .ποοο κλάμα. άλλα το αποφάσισα θα την κρατήσω την μανούλα. με το καλό να περάσουν οι 2 μήνες. απτά Χριστούγεννα που την είδαμε εγώ κ η τωρινή μου η γατούλα, η maiev, όλο την ταΐζαμε κ της κάναμε φωλίτσα. άσε που νόμιζα είναι αρσενική κ την τσάκωσα στη σύλληψη με τον γόη της αό κάτω μου :p

ας πάνε όλα καλά..

Ευχαριστως να την υιοθετησεις εναι μια κουκλιτσα, απλα δες πως θα τα φροντιζεις με σιγουρια και τα δυο

ναι δεν παίζει μέσα σε 2 μήνες να μην βρεθεί κάτι. οτιδήποτε όμως. γλυκούλα φιλεναδίτσα. ελπίζω να εμπιστευτεί κ την κοπέλα κ να μην φοβάται.

Η Νεφέλη ξερει απο γατες, φιλοξενει και τη πριγκιπισσα σισσυ και την ζουζουνιτσα της σε αλλο χωρο

είστε άγγελοι απλά όλοι! Δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω. Μου έστειλε μήνυμα κ μου πε ότι φοβάται πολύ η φιλεναδίτσα κ δεν πάει όμως στα μωράκια της. ελπίζω να αλλάξει κ να γίνει γλυκούλα κ να μην φοβάται. είναι κ ξε-ψυλλιασμενη της είχα βάλει αμπούλα.

Είναι κούκλα να την υιοθετήσεις:). Να την φωνάζεις amica (αμίκα) ή amichetta (αμικέτα) που σημαίνει φίλη και φιλεναδίτσα αντίστοιχα.

amica τι τέλειο!!! Την περιμένω τότε. Ξύπνησα σήμερα κ κοιτιέμαι με τι δικιά μου κ λέω .. απλά παράξενα είναι να ανοίγω την μπαλκονόπορτα κ να μην ακούω ένα γουργουρητό κ ένα μιααααααααααααααοοοοοοοοο :P .. άντε πάλι πρωί πρωί κλαμα. :(:(

Καλέ, η Φιλεναδίτσα γέννησε, εσύ έπαθες επιλόχια κατάθλιψη;:D:DΈλα, χαμογέλα, όλα έχουν πάει υπέροχα μέχρι τώρα και θα πάνε ακόμη καλύτερα:up:

Τι νεα απο την Amica?
Τα δεχτηκε καλα τα μικρα? Μπορει και τα θηλαζει ολα?

Έχει φρικάρει απτήν αλλαγή χώρου αλλά τα θηλάζει εντάξει. Ελπίζω να είναι θέμα ήμερων μέχρι να συνηθίσει το χώρο κ την κοπέλα. Αυτό μου είπε κ η jasmingr ότι δλδ είναι όντος θέμα ημερών. Η καιμένη μόνο εμένα ήξερε. :cry: ας μην το σκέφτομαι γτ θα αρχίσω να κλαίω πάλι. θα πάω κ αυτές τις μέρες να την δω γτ μου λείπει πάρα πολύ..

Γιατι να κλαψεις? Οκ σου λειπει, λογικο ειναι, αλλα εκανες το καλυτερο γι αυτην. Σκεψου το ετσι θετικα.:)

Σωστά τα λες. Κ τα κοντινά μου πρόσωπα αυτό μου λένε.. απλά να μωρέ.. λέω "καημένη.. πως να νιώθει φοβισμένη κτλ, μην τα παρατήσει τα μωρά απτή φρίκη της" τα βλέπω όλα τόσο συναισθηματικά. :/:

Μην ανησυχεις, οι γατες ειναι πολυ πιο σκληρες απο οσο νομιζουμε. Τα καταφερνουν σε απιστευτες συνθηκες. Πιστεψε με οτι παρα τη φρικη της αν της ανοιγαν την πορτα δε θα εφευγε...
Πηγαινε να τη δεις, θα σου κανει καλο, θα ηρεμησεις.

Ναι... όντως έχεις δίκιο.Ευχαριστώ ! :):):)

Πριν χάζευα τα βιντεάκια στο site της γατοομάδας με τα γατάκια με κινητικά προβλήματα κτλ κ λέω απλά απίστευτα τα γατιά αυτά.. τη θέληση για ζωή έχουν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back