marzep
Δραστήριο μέλος

Καλησπερα,ειμαι καινουργια γατομαμα και νεο μελος του my cat.Σας διαβαζω αρκετο καιρο σαν επισκεπτης και σημερα κατορθωσα και να συνδεθω!Τη Δευτερα το βραδυ μπηκαν και στη ζωη μου τα φατσακια που περιμενα εδω και βδομαδες.Τα πιτσιρικια για τα οποια υπερευχαριστω τη Νεκταρια...Τα υπεροχα (και στην οψη αλλα και στη συμπεριφορα) μεηνκουνακια μας.
Τα επισημα ονοματα τους Ντονατελλο και Δεισδαιμονα αρχιζουν να τα αντικαθιστουν σταδιακα τα παρατσουκλια με βαση το χαρακτηρα και τις παλαβομαριτσες τους.Αυτο εχει σαν αποτελεσμα το αγορακι μας να το φωναζω Χαλβα και τη μικρη μας Γλυκακι!!Συγγνωμη για την μακρυγορια,αλλα ειναι και η αμηχανια της παρουσιασης και η χαρα μου που δεν περιγραφεται...Θα τα λεμε συχνα.Ευχαριστω για την φιλοξενια!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Να σου ζήσουν τα μωρά....τα έχω δει από κοντά και ξέρω πόσο ΘΕΙΚΑ είναι!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι ένας χώρος που σου δίνει την δυνατότητα έκφρασης και χαράς που γνωρίζεις ότι υπάρχουν τόσοι δίπλα σου να αγαπάνε τα ζωάκια αυτά.
Και πάλι καλώς ήρθατε στη γειτονιά μας.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Πολύ βαρύγδουπα ονόματα, αλλά, οι γάτες έχουν, ως γνωστόν τρία ονόματα: Το επίσημο, το ανεπίσημο και το κρυφό, αυτό που μόνο αυτές το ξέρουν!!!!!
Οπότε, έχετε μέλλον με τα παρατσούκλια
Και παρακαλούμε για φωτογραφίες, να γνωρίσουμε κι εμείς τα νέα μέλη
Μπασσέτ και Μπασσετομαμά
ιβανα
Επιφανές μέλος

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

Η Cammy και το αδελφάκι των μωρών σου ο Duran σας χαιρετούν!!

Πώς τα πάτε;Φαντάζομαι σε έχουν ξετρελάνει απο την πρώτη στιγμή!
Τι καλά που πήρες και τα 2 αδελφάκια μαζί!!Κι εμένα πάντως δέσανε απο την πρώτες κιόλας ώρες!Το μονο πρόβλημα που έχω είναι που ο μικρός τις τελευταίες μέρες κατουράει και εκτός αμμολεκάνης κι έχω τρελαθεί γμτ..
Αnyway καλως τα δέχθηκες και περιμένουμε πολλές φωτό!!Να μπεις και στο thread τα Μεινκουνάκια να μαθαίνουμε νέα τους και απο εκεί!!
Να μου τα φιλήσεις,είναι τρομερά μωρά!!!Τα ζούληξα δεόντως τη μέρα που ήμουν στη Νεκταρία και τα 2!!
Φιλιά απο Cammy και Uran!!E sorry,Duran ήθελα να γράψω!!!

marzep
Δραστήριο μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος

marzep
Δραστήριο μέλος
marzep
Δραστήριο μέλος
Υ.Γ. τελικά την "πηρε". Πάντως βοηθάει να έχεισ σύζυγο κομπιουτερά
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
γμτ δεν την πηρε...
Μάλλον θα πρέπει να μικρύνεις τις φωτό για να στις ανεβάσει... Ξέρεις πως να το κάνεις ή να ψάξουμε να σου βρούμε τις οδηγίες;
Καλώς ήρθες, πάντως.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ομιλούμε γαληκά
Πολύ δραστήριο μέλος

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool