Επιτέλους ήρθαν!!!!!

marzep

Δραστήριο μέλος

Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα.
:hello::hello::hello:Καλησπερα,ειμαι καινουργια γατομαμα και νεο μελος του my cat.Σας διαβαζω αρκετο καιρο σαν επισκεπτης και σημερα κατορθωσα και να συνδεθω!Τη Δευτερα το βραδυ μπηκαν και στη ζωη μου τα φατσακια που περιμενα εδω και βδομαδες.Τα πιτσιρικια για τα οποια υπερευχαριστω τη Νεκταρια...Τα υπεροχα (και στην οψη αλλα και στη συμπεριφορα) μεηνκουνακια μας.:inlove::inlove:Τα επισημα ονοματα τους Ντονατελλο και Δεισδαιμονα αρχιζουν να τα αντικαθιστουν σταδιακα τα παρατσουκλια με βαση το χαρακτηρα και τις παλαβομαριτσες τους.Αυτο εχει σαν αποτελεσμα το αγορακι μας να το φωναζω Χαλβα και τη μικρη μας Γλυκακι!!Συγγνωμη για την μακρυγορια,αλλα ειναι και η αμηχανια της παρουσιασης και η χαρα μου που δεν περιγραφεται...Θα τα λεμε συχνα.Ευχαριστω για την φιλοξενια!!!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς ήρθατε στην παρέα μας. Εύχομαι να περνάτε όμορφες στιγμές εδώ μέσα.:)
Να σου ζήσουν τα μωρά....τα έχω δει από κοντά και ξέρω πόσο ΘΕΙΚΑ είναι!!!!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλωσηρθατε!Η Δεισδαιμόνα και ο Ντονατέλλο ειναι απο τα πιο ομορφα μωρα της Νεκταριας,να τα χαιρεστε!:up:

Καλησπερα, καλως μας ηρθες, και καλως τα δεχτηκες!!!! Περιμενουμε πολλες πολλες φωτογραφιες τους και νεα με τα καμωματα τους!!! :up:

Καλώς τους. Και μεις νέοι είμαστε στην παρέα. Μόλις προχτές κατάφερα να γίνω μέλος και σε νιώθω απόλυτα.
Είναι ένας χώρος που σου δίνει την δυνατότητα έκφρασης και χαράς που γνωρίζεις ότι υπάρχουν τόσοι δίπλα σου να αγαπάνε τα ζωάκια αυτά.
Και πάλι καλώς ήρθατε στη γειτονιά μας.

Καλως ηραθατε ολοι διποδοι και τεραποδοι φιλοι μας:hello::hello::hello:

Καλώς ήρθατε!:)

Να σου ζήσουν τα γλυκούλικα!!:up::up::up:Πολύ βαρύγδουπα ονόματα, αλλά, οι γάτες έχουν, ως γνωστόν τρία ονόματα: Το επίσημο, το ανεπίσημο και το κρυφό, αυτό που μόνο αυτές το ξέρουν!!!!!:D:DΟπότε, έχετε μέλλον με τα παρατσούκλια:DΚαι παρακαλούμε για φωτογραφίες, να γνωρίσουμε κι εμείς τα νέα μέλη:D
Μπασσέτ και Μπασσετομαμά

καλως ηρθατε. εδω στο σαιτ, εκτος απο ιστοριες, λατρευουμε και τις γατοφωτογραφιες. οταν τα καταφερεις να μας ανεβασεις φωτος τους να τα θαυμασουμε :D

Καλώς ήρθες Μαρία μου στην παρέα μας!:)
Η Cammy και το αδελφάκι των μωρών σου ο Duran σας χαιρετούν!!:happy:
Πώς τα πάτε;Φαντάζομαι σε έχουν ξετρελάνει απο την πρώτη στιγμή!:up:Τι καλά που πήρες και τα 2 αδελφάκια μαζί!!Κι εμένα πάντως δέσανε απο την πρώτες κιόλας ώρες!Το μονο πρόβλημα που έχω είναι που ο μικρός τις τελευταίες μέρες κατουράει και εκτός αμμολεκάνης κι έχω τρελαθεί γμτ..:(
Αnyway καλως τα δέχθηκες και περιμένουμε πολλές φωτό!!Να μπεις και στο thread τα Μεινκουνάκια να μαθαίνουμε νέα τους και απο εκεί!!
Να μου τα φιλήσεις,είναι τρομερά μωρά!!!Τα ζούληξα δεόντως τη μέρα που ήμουν στη Νεκταρία και τα 2!!
Φιλιά απο Cammy και Uran!!E sorry,Duran ήθελα να γράψω!!!:P

Σας ευχαριστω ολους για το καλωσορισμα!Σιγα σιγα προσαρμοζομαστε και μαθαινουμε ο ενας τον αλλο!Αυτη τη στιγμη το χαλβαδακι ειναι (ξ)απλωμενο πανω στο γραφειο ενω το γλυκακι που ειναι γενικα πιο επιφυλακτικο και φοβισμενο στο νεο περιβαλλον μας παρατηρει απο τον καναπε.Φωτογραφιες ελπιζω να ανεβασω αποψε.Και παλι ευχαριστω.Αςπεισω τωρα τα μοντελα να μου κατσουν.....Πραγμα δυσκολο,αφου κυνηγουν το λουρακι της καμερας χα!!!

Γεια σου Μαρακι κι απο μενα.Ολως τυχαια επεσα στο θεμα σου,περιενα να σε δω στα μεινκουνακια.Θα σε περιμενουμε ολη η μεινκουνπαρεα και οχι μονο εκει.Ασε που περιμενω πως και πως τις φωτογραφιες τους.;)

my.php

Αυτα τα φατσακια ειμαστε ....και κανουμε στη φωτογραφια αυτο που προτιμαμε.Κοιμοοοομαστε σε οποια σταση μπορουμε!!

γμτ δεν την πηρε...

Υ.Γ. τελικά την "πηρε". Πάντως βοηθάει να έχεισ σύζυγο κομπιουτερά

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γμτ δεν την πηρε...

Μάλλον θα πρέπει να μικρύνεις τις φωτό για να στις ανεβάσει... Ξέρεις πως να το κάνεις ή να ψάξουμε να σου βρούμε τις οδηγίες;
:) Καλώς ήρθες, πάντως.

my.php

Αυτα τα φατσακια ειμαστε ....και κανουμε στη φωτογραφια αυτο που προτιμαμε.Κοιμοοοομαστε σε οποια σταση μπορουμε!!
Αχου τα χρυσα μου,να σας ζησουν:):)

Καλορίζικα :):)

Πανεμορφα,να τα χαιρεσαι:hello::hello::hello:

Αχ Παναγια μου! Τι μωρα ειναι αυτα!!!!
:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Να σας ζησουν!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back