Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Τώρα που το σκέφτομαι, η δικιά μου η γάτα ήρθε από Ιταλία αεροπορικώς χωρίς μικροτσιπ και εμβόλιο λύσσας![]()
ειναι πολυ δυσκολο εως αδύνατο να περασει τα συνορα ενα ζωο χωρις εμβολιο λυσσας και μικροτσιπ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε αυτά τα λεωφορεία τα ζώα δεν μπαίνουν ποτέ στις αποσκευές. Απλά αν προτιμούσε λεωφορείο θα μιλάγαμε για ταξίδι 2 ημερών, τουλάχιστον, δεν κάνουν διανυχτέρευση, μόνο διαλείματα των 10-15 λεπτών. Αρκετή ταλαιπωρείαΝαι καλυτερα απο το λεωφορειο, που το βαζουν κατω, κανει και ζεστη, θα λυσσαξει το καημενο.

kiska
Νεοφερμένο μέλος
Τι προβλημα ειχες με τη φωτογραφια ?
είπα να την βάλω στην υπογραφή μου και δεν ξερω γιατί αλλά δεν την ανέβασε, παρόλο που στην προεπισκόπιση την έδειξε
επισης να ξερεις οτι θα πρεπει να εχουν περασει τουλαχιστον 3 βδομαδες απο το εμβολιο της λυσσας για να ταξιδεψει η γατουλα!
σκεφτόμουν να το κάνω τώρα σύντομα. ή είναι ακόμα νωρίς μέχρι τον αύγουστο?
εν τω μεταξύ ξαναγυρνάμε ουκρανία μετά απο 4 εβδομάδες. δεν πιστεύω να χρειαστεί να τα ξανακάνω όλα αυτά! (εκτός ισως από την αποπαρασίτωση).
kiska
Νεοφερμένο μέλος
Σε αυτά τα λεωφορεία τα ζώα δεν μπαίνουν ποτέ στις αποσκευές. Απλά αν προτιμούσε λεωφορείο θα μιλάγαμε για ταξίδι 2 ημερών, τουλάχιστον, δεν κάνουν διανυχτέρευση, μόνο διαλείματα των 10-15 λεπτών. Αρκετή ταλαιπωρεία![]()
το ταξίδι διαρκεί 3-4 μέρες!!! όντως δεν αξίζει τέτοια ταλαιπωρία!!!!
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
είπα να την βάλω στην υπογραφή μου και δεν ξερω γιατί αλλά δεν την ανέβασε, παρόλο που στην προεπισκόπιση την έδειξε
{quote]
Την αποθηκευσες μετα? απο τον υπολογιστη σου την ανεβασες?
kiska
Νεοφερμένο μέλος
Την αποθηκευσες μετα? απο τον υπολογιστη σου την ανεβασες?[/quote]
ναι. τώρα κατάφερα και την έβαλα!!!!!!

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
kiska
Νεοφερμένο μέλος
Ωραιος ο Ερμης (??). Ολολευκος ειναι ??
η μουσούδα του και η ουρά του στην άκρη πάνε προς το κόκκινο. θα δω μήπως βρω καμία καλύτερη φωτο να βάλω
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

kiska
Νεοφερμένο μέλος
Πολυ ομορφος και εντυπωσιακος γατος...Πες μας λιγο την ιστορια του, πως τον αποκτησες κτλ .![]()
η αλήθεια είναι πως η ιστορία μας δεν είναι τόσο εντυπωσιακή όσο των υπόλοιπων μελών του φορουμ (απ'αυτά που διάβασα δηλαδή στις σελίδες του!). τα τελευταία 2-3 χρόνια το σκεφτόμουν πολύ να πάρω γατάκι, αλλά δεν μπορούσα να το πάρω απόφαση για διάφορους λόγους. κατά καιρούς τύχαινε να βλέπω εκπομπές με γατούλες και τρελαινόμουν!!! ώσπου στο τέλος το πήρα απόφαση! άρχισα να ψάχνω τις ιδιαιτερότητες της κάθε ράτσας (από άποψη συμπεριφοράς κυρίως) και τελικά (όσο ψυχρό κι αν ακούγεται) κατάλαβα ότι καλύτερα θα μου ταίριαζε η συγκεκριμένη. έψαξα στο ιντερνετ αν υπηρχε εδω κοντά εκτροφείο και βρήκα στο κίεβο (7 ωρες μακρυα). τέλη φεβρουαρίου πήγα και τον πήρα ήδη εμβολιασμένο και με το διαβατήριο του. παρόλο που εκείνο το διάστημα όταν έκανα ερώτηση στο my cat, μου είπαν πως είναι πάρα πολύ πιθανό μετά από πολύωρο ταξίδι στο τρένο να είναι σοκαρισμένος, ήταν αντιθέτως πάρα πολύ ήρεμος και άρχισε αμέσως τις εξερευνήσεις στο σπίτι!!! μάλιστα μετά από μερικές μέρες που ξαναχρειάστηκε να τον βάλω στη γατοφόρο, μπήκε από μόνος του!
αυτή ήταν η ιστορία μας!!!!!!!!τώρα απλά ελπίζω πως με μία σχετική άνεση θα περάσει και το ταξίδι στο αεροπλάνο!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
kiska
Νεοφερμένο μέλος
). όσον αφορά την συμπεριφορά: είναι πολύ φιλικά, αγαπάν να γνωρίζουν νέο κόσμο, δεν είναι εκδηκητικά ή ζηλιάρικα, τους αρέσει πολύ το παιχνίδι, αν μείνουν μόνα τους για αρκετές ώρες δεν τους πιάνει τρέλα (με την έννοια του να διαλύσουν το σπίτι και τέτοια), είναι καλοσυνάτα. σε όσα άρθρα κι αν έχω διαβάσει στα ρώσικα ή στ'αγγλικά τους ονομάζουν peter pan
εξαιτίας του ότι με τα χρόνια δεν χάνουν το ενδιαφέρον τους για παιχνίδι και ότι είναι ικανά μέχρι και την εφημερίδα να φέρουν. είναι και άλλα που δεν θυμάμαι τωρα.για τα 2 τελευταία μάλλον είναι νωρίς ακόμα για να πω οτιδήποτε! για όλα τα υπόλοιπα όμως ισχύουν. (εκτός ίσως από αυτό με το τρίχωμα. ο Ερμής μου είναι κοντότριχος, αλλα χρειάζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα να τον χαϊδεύω με βρεγμένα χέρια για να μαζέψω τις νεκρές τρίχες από πάνω του. αλλά είναι γάτος! μάλλον θα ήταν εξωπραγματικό να μην αλλάζει τρίχωμα!!!!
εκτός βέβαια αν ήταν σφυγξ! χιχι!!!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
kiska
Νεοφερμένο μέλος
αλλά νομίζω πως τετοιες λεπτομέρειες έχουν κυρίως σημασία για διάφορους διαγωνισμούς και επιδείξεις.

moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι γενικά για τη ράτσα ρώτησα.Μην ανησυχείς,απλά απάντησες για τα χαρακτηριστικά της ράτσας,δε σημαίνει ότι μίλησες για αυτόν λες και είναι αντικείμενο.συγκεκριμένα για την ράτσα ρωτάς? άσπρος έτυχε να είναι ο δικός μου. το άσπρο δεν είναι χαρακτηριστικό της ράτσας. νιώθω άσχημα να μιλάω λες και είναι αντικείμενο και δεν θέλω ν'ακουστεί έτσι αλλά, υπάρχουν σε όλα τα χρώματα και σχέδια χρωμάτων (ο δικός μου είναι όπως τα σιαμ- πιο σκούρα μουσουδα και ουρίτσα. τα ποδαράκια του όχι και τόσο). είναι μεσαίου μεγέθους, με σχετικά στενό σώμα, τα θηλυκά φτάνουν τα 4-5 κιλά και τα αρσενικά 5-7. τα αυτάκια τους είναι σκληρούλικα εξαιτίας των χόνδρων τους. αρχίζοθν και γυρνάνε προς τα πισω μετά την γέννηση και μέχρι τους 3 μήνες. σε άλλα περισσότερο και σε άλλα λιγότερο. στην εξωτερική τους εμφάνιση εκτός από τα αυτιά και το σχήμα του κεφαλιού τους που είναι κλινοειδές... μάλλον δεν έχουν καμία άλλη διαφορά. και όπως είπα την δομή της τρίχας (δεν είναι και πολύ φουντωτά, ακόμα και η μακρύτριχη έκδοση).
αλλά νομίζω πως τετοιες λεπτομέρειες έχουν κυρίως σημασία για διάφορους διαγωνισμούς και επιδείξεις.![]()
Δεν ήξερα ότι υπάρχουν σε τόσους χρωματισμούς.Όπως και να'χει είναι πανέμορφος,να σου ζήσει!
kiska
Νεοφερμένο μέλος
Ναι γενικά για τη ράτσα ρώτησα.Μην ανησυχείς,απλά απάντησες για τα χαρακτηριστικά της ράτσας,δε σημαίνει ότι μίλησες για αυτόν λες και είναι αντικείμενο.Δεν ήξερα ότι υπάρχουν σε τόσους χρωματισμούς.Όπως και να'χει είναι πανέμορφος,να σου ζήσει!
![]()
σ' ευχαριστώ πολύ

!!!! σκεφτόμουν κάποια στιγμή να προσπαθήσω να γράψω ένα αρθρο για την ράτσα αλλά με τόσα μαθήματα δεν το βλέπω να είναι σύντομα!!!
kiska
Νεοφερμένο μέλος
Ναι γενικά για τη ράτσα ρώτησα.Μην ανησυχείς,απλά απάντησες για τα χαρακτηριστικά της ράτσας,δε σημαίνει ότι μίλησες για αυτόν λες και είναι αντικείμενο.Δεν ήξερα ότι υπάρχουν σε τόσους χρωματισμούς.Όπως και να'χει είναι πανέμορφος,να σου ζήσει!
![]()
σ' ευχαριστώ πολύ

!!!! σκεφτόμουν κάποια στιγμή να προσπαθήσω να γράψω ένα αρθρο για την ράτσα αλλά με τόσα μαθήματα δεν το βλέπω να είναι σύντομα!!! 
moukelis
Επιφανές μέλος
Είσαι από την Ουκρανία ή σπουδάζεις εκεί;Δε θέλω να γίνω αδιάκριτη,έτσι ρωτάω.σ' ευχαριστώ πολύ!!!! σκεφτόμουν κάποια στιγμή να προσπαθήσω να γράψω ένα αρθρο για την ράτσα αλλά με τόσα μαθήματα δεν το βλέπω να είναι σύντομα!!!
![]()
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον,είναι μια ράτσα που γνωρίζω πολύ λίγα και θα μου άρεσε να μάθω περισσότερα.Όποτε έχεις χρόνο κάνε το!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool